Tabella

NB II. 2017/2018
1. MTK Budapest82     
2. Várda SE75     
3. Békéscsaba65     
4. Budaörsi SC63     
5. Nyíregyháza Sp…60     
6. GYIRMÓT FC GYŐR59     
7. Győri ETO58     
8. Soroksár SC56     
9. Ceglédi52     
10. Vác51     
11. Csákvári TK47     
12. Dorogi46     
13. Siófok45     
14. Budafoki MTE45     
15. MTE 190445     
16. Zalaegerszegi TE44     
17. Kazincbarcika44     
18. Szolnoki MÁV42     
19. Szeged 201141     
20. Soproni VSE20     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY


A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA
MERKANTIL BANK LIGA
2017-2018


TISZTELD AZ ELLENFELED!


AQUVITAL

FC CSÁKVÁR

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE

BUDAFOKI MTE

BUDAÖRSCEGLÉDI VSE
DOROGI FC

WKW ETO FC GYŐR
KBSC


CREDOB. MOSONMAGYARÓVÁR


NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

BFC SIÓFOK


SOROKSÁR SC

VÁC FC

ZTE FC


BENT KELL MARADNUNK!

2018. január 10. 15:25:58  nyomtatási kép

Sokszor elhangzott ez a mondat, a Gyirmót FC Győr második csapatának edzőjével, Nagy Lászlóval történt beszélgetés során. Nincs könnyű helyzetben az NB III. Nyugati csoportjában szereplő csapatunk, de a klubban történő szakmai változások sokat segíthetnek abban, hogy sikerüljön megőrizni a harmadosztályú tagságunkat.- Egy nagyon nehéz és tanulságos fél szezont zártunk, amelyben az eredményesség tekintetében csak a hajrában szerepeltünk megfelelően - mondja Nagy László, a Gyirmót FC Győr II. vezető edzője. A játékban, a képességek terén addig is felvették a versenyt a harmadosztály mezőnyének jó részével, de az utolsó fordulókban a játékosaink gondolkodásmódja is megváltozott. Belátták, hogy az eredményekért rengeteget kell dolgozni az edzéseken és a mérkőzéseken. Az pedig külön motivációt jelentett a játékosoknak, hogy Hannich Péter érkezésével többen az első csapat keretével dolgozhattak.

 

Tulajdonképpen ez is a legfontosabb feladata ennek a csapatnak. Ezért kell megtartani ezt az NB III-as szintet?

 

- Ezeknek a fiatal labdarúgóknak a harmadosztályú bajnokság tökéletes lehetőség a fejlődésre és a megfelelő rutin megszerzésére. A számunkra pedig valóban, az itteni bajnoki címmel ér fel, amikor az első csapatunkhoz olyan játékosokat tudunk feladni, akik nálunk felkészültek. Ilyen volt a tavalyi bajnokságban Kőris Krisztián és Szalánszki Gergő, az idén pedig Farkas Zoltán és Vörösbaranyi Armand. A jövőben pedig még sokkal szorosabb kapcsolatot fogunk tartani a két csapat között, hiszen ezt Hannich Péter már sportigazgatóként fogja felügyelni. Ennek az értelmében kerül bevezetésre az az intézkedés is, hogy a Gyirmót FC Győr II. mindenkori vezetőedzője az első csapat pályaedzőjeként is dolgozik a jövőben. Arra is törekszünk, hogy a két csapat ne azonos napon játssza majd a bajnoki találkozóit, és így többet tudjunk kamatoztatni a visszajátszók szerepeltetésből.

 

Egyre nagyobb rangja van az NB III-as bajnokságnak, ahol a feljutást érő címért és a kiesés elkerüléséért is nagy lesz harc.

 

- Három csapatot kell megelőznünk és így várhatóan a Szabadkikötő, a Veszprém, a Csorna, a Dunaharaszti és a Pénzügyőr lesznek a mi igazi vetélytársaink. Azt pedig pontosan tudjuk, hogy ezek a csapatok is ragaszkodnak ehhez a bajnoksághoz, hiszen szakmai és játékos vonalon is komolyan erősítenek. Azzal nem foglalkozunk, hogy a szakma a biztos kiesők közé sorolja a mi fiatalokból álló csapatunkat. Ezt az életkori hátrányunkat inkább egy nagyon erős, sok gyakorló mérkőzéssel kiegészített felkészüléssel próbáljuk meg eltüntetni. A felnőtt mérkőzések ugyanis valóban nagyon hiányoznak még sok labdarúgónknak és ezt most a télen is szeretnénk pótolni. A jelenlegi helyzetünkben nagy bravúr lesz a bent maradás kiharcolása, de én megfelelő szakmai háttér és az utolsó mérkőzésink teljesítményét nézve ezt megoldhatónak tartom.               

                  

Mikor kezdte a téli felkészülést a csapat és ebben milyen program szerint halad?

 

- Ezen a héten hétfőn kezdtük el a munkát az ilyenkor megszokott felmérésekkel és ráhangoló edzésekkel. Nyolc hétre terveztük a felkészülésünket, amelyben kiemelt szerepe lesz a már említett tíz edző mérkőzésünknek. Az ellenfelünk lesz a Credobus Mosonmagyaróvár, az FC Ajka, a Pápai Perutz FC, a Sárvár FC, Dunaszerdahelyi AC második és a szintén szlovák harmadosztályú, Nagyölved csapata is. Szerepelünk a hagyományos Alcufer kupán és több megyei első osztályú csapattal, Ménfőcsanak, Nyúl, Lipót is játszunk gyakorló mérkőzést. A jelenlegi tizenhat mezőnyjátékosból és két kapusból álló keretünket is szeretnénk megerősíteni és ezért január végéig, néhány új labdarúgót is megnézünk.         

sortav
sortav

Naptár

2018.június 20. szerda
sortav
HKSzCsPSzV
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

sortav
VÁLTSA KI ÖN IS
GYIRMÓT FC GYŐR KLUBKÁRTYÁJÁT!
TÁMOGATÓINK