Tabella

NB II. 2018/2019
1. GYIRMÓT FC GYŐR50     
2. Zalaegerszegi TE50     
3. Kaposvári Rákóczi47     
4. Budaörsi SC42     
5. Békéscsaba40     
6. Csákvári TK37     
7. Vasas36     
8. Soroksár SC35     
9. Győri ETO33     
10. Kazincbarcika31     
11. Vác30     
12. Dorogi29     
13. Tiszakécske29     
14. Nyíregyháza Sp…28     
15. Budafoki MTE27     
16. Siófok24     
17. Balmazújváros …24     
18. Ceglédi23     
19. MTE 190421     
20. Monori SE14     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY

A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA


HÉTFŐ
10:30 Edzés


KEDD
10:00 Edzés
14:30 Edzés

SZERDA
09:30
15:30

CSÜTÖRTÖK
10:00 Edzés


PÉNTEK
10:30 Edzés

SZOMBAT
10:15 edzés

VASÁRNAP
14:00 Soroksár - Gyirmót FC Győr


HÉTFŐ

MERKANTIL BANK LIGA
2018-1923. Forduló  2018.02.24. vasárnap 14:00 
Soroksár SC - Gyirmót FC Győr

26. Forduló 2018.03.03. vasárnap 17:00 
Gyirmót FC Győr - Budafoki MTE

27. Forduló 2018.03.06. szerda 19:00 
Gyirmót FC Győr - Kazincbarcika

28. Forduló 2018.03.10.vasárnap 14:30 
Credobus Mosonmagyaróvár - Gyirmót FC Győr

29. Forduló 2018.03.17. vasárnap 17:00 
Gyirmót FC Győr - Budaörs

30. Forduló 2018.03.31.vasárnap 16:00 
Cegléd VSE - Gyirmót FC Győr

31. Forduló  2018.04.07.vasárnap 17:00 
Gyirmót FC Győr - ZTE FC

32. Forduló 2018.04.14. vasárnap 16:30 
BSE Monor - Gyirmót FC Győr

33. Forduló 2018.04.21. vasárnap 17:00 
Gyirmót FC Győr - Vasas

34. Forduló 2018.04.28. vasárnap 17:00 
BFC Siófok - Gyirmót FC Győr

35. Forduló 2018.05.01. szerda 19:00 
Gyirmót FC Győr -Csákvár 

36. Forduló  2018.05.05. vasárnap 17:00 
WKW ETO Győr FC - Gyirmót FC Győr

37. Forduló 2018.05.12.vasárnap 17:00 
Gyirmót FC Győr - Békéscsaba 

38. Forduló 2018.05.19.vasárnap 17:00 
Nyíregyházi Spartacus - Gyirmót FC Győr

TISZTELT ELLENFELED!


HÉTVÉGI UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

2018. március 26. 21:47:54  nyomtatási kép
Felemás hétvégét zártak utánpótlása csapataink. U19 Kecskeméti Akadémiát múlta felül, de ezt idegenben U17-es csapatunk nem tudta megismételni. U13-asaink Nagykanizsával mérkőztek meg, míg az U12-esek a szokásosnak mondható dupla hétvégével zártak.

GYIRMÓT FC GYŐR U19 - KECSKEMÉTI TE U19 3-2 (

Fekete Tamás, Gere Zoltán, Csányi Máté |  Bozsik Máté, Papp Dominik)


GYIRMÓT SE GYŐR
Kiss Gábor - Varga Tamás, Gere Zoltán, Felde Bence, Éri Dominik, Fekete Tamás, Csányi Máté, Bányai Róbert Szabolcs, Kiss Ábel, Váczi Milán, Kovács Ákos

CSERÉK
Kuroli Kristóf, Éri Dominik, Fehérvári Martin, Póczik Richárd, Kiss Ábel, Vörös József, Gere Zoltán

Gyurmánczi Miklós Attila: "Hasonló képességű csapat ellen már három nullra vezettünk. Azonban két perc rövidzárlat miatt amikor két gólt is kaptunk szoros lett a második félidő. Hősiesen védekezve megtartottuk az előnyt és megérdemelt győzelmet szereztünk."MERCEDES KECSKEMÉT AKADÉMIA U17 – GYIRMÓT SE GYŐR U17 2-2

GYIRMÓT FC GYŐR: Lovász Ákos - Kovács Péter, Turi Levente, Tóth Erik, Lampert Krisztián, Korsós Dominik, Gelencsér Márton, Fördős Gergő, Tokaji Dávid, Buruzs Barnabás, Kovács Bálint

Cserék: Béli Renátó, Pabléni Máté, Hajnal Krisztián, Bene Kevin

Hazai góllövők: Kovács Bálint, Buruzs Barnabás

Kiemelkedőt nyújtott: Buruzs Barnabás, Tóth Erik, Turi Levente, Kovács Bálint

Polyák Gábor edző: "A feljutásra is esélyes kecskeméti akadémia a mérkőzés első 15 percében fölénk nőtt és megszerezte a vezetést egy védő zónában elcselezett labda után. Ez a gól megnyugtatott minket és elkezdtünk szépen lassan beleérkezni a mérkőzésbe és a félidő közepén sikerült is egy pontrúgás után gólt szerezni. Sajnos egy újabb hiba után ellenfelünk csatára megszerezte az újabb vezetést. Félidőben továbbra is bátor játékot és határozottabb védekezést kértem. Ezt a gyerekek meg is valósították és ellenfelünk hibáját kihasználva egyenlítettünk. A mérkőzés végén még voltak lehetőségeink, aminél ha jobban koncentrálunk akár  győzelmet is megszerezhettük volna."


NAGYKANIZSA U13 - GYIRMÓT FC GYŐR  U13 1:0 (0:0)

Lakatos Attila: „Ezúttal is 4-4-2-es játékrendszerben kezdtünk, és játszottuk is végig a mérkőzést. A kezdőcsapatban adtam lehetőséget Fehérvári Krisztiánnak és Tóth Hunornak, ők az ősszel egyaránt kevesebb lehetőséget kaptak, a kiemelt bajnokikon mérkőzéskeretbe sem tudtak bekerülni. Az alapcsapatból Kráz Tamás betegség, Hujber Martin pedig hozzáállásbeli problémák miatt hiányzott. 
A három órás buszozás, korai ébredés ellenére nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Azonnal sikerült magunkhoz ragadnunk a kezdeményezést, és az első perctől fogva mi birtokoltuk többet a labdát. Az első húsz percben több veszélyes támadást vezettünk, többnyire a bal oldalunk volt aktív, ha jól számoltam öt nagy helyzetünk is volt, de vagy körülményesen, vagy rosszul döntöttünk, és két esetben ellenfelünk kapusa mutatott be nagy bravúrokat. Mezőnyfölényünk 20 perc után csökkent, és ekkor már ellenfelünk is eljutott a kapunkig. Az első félidőben magabiztosnak, tudatosnak éreztem a csapatunkat, labdaszerzés után mindig próbáltunk labdajáratást, előre játékot kezdeményezni. A középpálya tengelyében több technikai hibát is vétettünk, és a védekezésben is többször elmaradt egymás biztosítása, vagy a megfelelő harcosság. A támadó harmadban az utolsó, az utolsó előtti passzainkba több hiba is csúszott, ezért nem tudtunk a félidő második felében több gólhelyzetet kialakítani. Az első félidőben több veszélyes pontrúgásunk is volt, több jó kis szögletet hajtottunk végre, de az érkezésekkel ezúttal sem tudtunk igazi veszélyt jelenteni az ellenfél kapujára.  
A félidőben kis átszervezéssel határozottabb támadójátékot vártam volna a csapattól. Jól indult a második félidő, Kováts Balázs jobb oldalra való átkerülésével itt tudtunk többet veszélyeztetni. Ennek ellenére a védő harmadunkban elpasszolt labda után kb. 18-20 méterről szerzett gólt ellenfelünk. Ekkor kisebb pánik lett úrrá a csapaton, hiszen ők is érezték, hogy ezt a mérkőzést meg kell(ene) nyernünk. A fiúk hamar rendezték a sorokat a pályán, és megfelelő akarással, alázattal próbáltak meg dolgozni az egyenlítésért és a győzelemért. A játékunk minősége, a stílusunk a második félidő második felére csökkent, mentünk előre, csináltuk becsülettel, de ekkor már kevesebb tudatossággal, viszont több egyénieskedéssel. Ennek ellenére is három nagyobb helyzetünk, két szabadrúgásunk is akadt, amiből gól születhetett volna. A szélső védőink ekkor már kevesebbet passzolták mélységbe a labdát, kevesebbszer tudtak minőségbe belépni a játékba. Az igazsághoz hozzátartozik, amennyire az egyenlítés, úgy a második hazai gól is a levegőben lógott. Noel és Balázs révén minőségben ellenfelünk mögé tudtunk háromszor-négyszer kerülni, de nem megfelelően érkeztünk a kapu elé, a hosszú oldalról egyáltalán nem, érdekes volt látni, hogy a belső középpályásaink sem vállalták, vagy már nem bírták felvállalni azt a kockázatot, hogy a kapu elé érkezéssel egy beadás után gól szerezhessenek. Többször is előfordult, hogy ellenfelünk akcelerált védője az utolsó pillanatban mentett a csatáraink elől.  
Összességében az első félidőben igaz, hogy több technikai hibával, de tudatos, szervezett játékot láttam a csapattól, több kimaradt, nagy helyzettel, megfelelő teljesítményt nyújtottunk. A második félidőben különösen a kapott gól után alább adtunk a minőségből és a stílusból, többet egyénieskedtünk, kapkodtunk, de a győzni akarással nem volt gond. Az eredmény csak olyan szinten érdekel, hogy eddig két mérkőzésen egy gólt szereztünk, tehát nyilvánvalóan a csatárjátékon, a támadó harmad játékán kell még sokat javítanunk, dolgoznunk. Az eredmény ellenére nem vagyok csalódott. Folytatom tovább azt az elvemet, hogy az elkövetkező mérkőzéseinken is mindenkinek fogok lehetőséget biztosítani.
A mérkőzésen kiemelkedő teljesítményt senki sem nyújtott, de Szabó Krisztián, Kováts Balázs (aki mindkét szélső poszton aktívan játszott) játéka kiemelkedett a többiek közül ”

U12 KOVÁCS ZSOLT, BODÓ MIHÁLY:

U12-es csapatunk szombaton Győr-Ménfőcsanakon vett részt alközponti U13-as Bozsik tornán.

4*20 percet játszottunk, melyek során két sorunkat azonos időt játszatva megmérkőztünk a Győr-Ménfőcsanak, Győrújbarát,  Győri cápák, és a Dac csapataival. A négy mérkőzésen 2 győzelem, egy-egy döntetlen és vereség volt a mérlegünk. Kapusaink a tornán felváltva a mezőnyben is szerepeltek. 

A védekezésünk hatékony volt, hiszen egy gólt kaptunk. A támadó játékunkban voltak hibák, ha ezeket kijavítjuk még eredményesebbek leszünk. A tornán csapatunkból az elismerő oklevelet Gerencsér Dávid (kapus) mezőnyben nyújtott kiváló teljesítményéért kapta.

Vasárnap ismét bajnoki pontokért mérkőzhettünk. Egy egész napos „kirándulás” várt a fiúkra, hiszen Nagykanizsa U12-es csapatával játszottunk. Egy nagyon kemény ellenfélhez utaztunk, akik az elmúlt 6 mérkőzésük során összesen 2 gólt kaptak, pedig az első négy közül hárommal is játszottak. Az első félidőben egy biztonságosabbnak tűnő taktikával a visszaállással próbálkoztunk.  Ezt nem nevezhetjük túl sikeres választásnak, mert az ellenfelünk kétszer is betudott találni. A góljaik között mi is szereztünk egyet, egy nagyon szép labdakihozatal végén 4 a 3 elleni támadás vezetés során Károly B. ugratta ki Farkas P.-t, akinek a passzát Kümmel B. váltotta gólra.  A félidőben a hazaiak vezettek 2-1-re. A második félidőben visszatértünk az ősszel alkalmazott letámadásos taktikánkhoz. Ez kockázatos volt mivel a házigazdáink eddig is jobbára a gyors csatáruknak előre lőtt labdákkal próbálkozott, de a folytatásban a Virág Z. által vezérelt védelem helyzetig se engedte eljutni az ellenfelet. Elől egyre-másra vezettük a támadásokat. Ez az újabb cserék után meghozta a gyümölcsét. Két formás támadásunkat is góllal tudtunk befejezni. Előbb Szirtes O. lőtt pontosan 15 méterről a kapu hosszú sarkában, majd Károly B bombázott Berki A. visszagurítását követően a kapuba. Így 3-2 arányú győzelmet ünnepelhettek a srácok.

Gyirmót Se U12: Tréger P. – Földes D., Virág Z., Ács B.- Szirtes O., Károly B.,- Farkas P., Berki A., Kümmel B.

Cserék: Nad N., Markó L., Baksa D., Jánoki-Jászai D.

Gól: Kümmel B., Szirtes O., Károly B.

Jók: az egész csapat, Károly Bendegúz a mezőny legjobbja.

Kovács Zsolt edző: A mérkőzésen hiába vezetett kétszer is az ellenfél a srácok hittek magukban, és az elvégzett munkában, így végig küzdve a második félidőben jól játszva megérdemelt győzelmet arattunk. sortav
sortav

Naptár

2019.február 23. szombat
sortav
HKSzCsPSzV
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

sortav

VÁLTSA KI ÖN IS
GYIRMÓT FC GYŐR KLUBKÁRTYÁJÁT!

MERKANTIL BANK LIGA
2018-2019
TAVASZI SZEZON


24. FORDULÓ, 2019. 02. 17. 18:00
GYIRMÓT FC GYŐR -
DOROGI FC
25. FORDULÓ, 2019. 02. 24. 14:00
SOROKSÁR SC -
GYIRMÓT FC GYŐR

26. FORDULÓ, 2019. 03. 03. 17:00
GYIRMÓT FC GYŐR-
BUDAFOKI MTE


27. FORDULÓ, 2019. 03. 06. 19:00
SZERDA
GYIRMÓT FC GYŐR-
KAZINCBARCIKA


28. FORDULÓ, 2019. 03. 10. 14:30
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR -
GYIRMÓT FC GYŐR


29. FORDULÓ, 2019. 03. 17. 17:00
GYIRMÓT FC GYŐR -
BUDAÖRS


30. FORDULÓ, 2019. 03. 31. 16:00 
CEGLÉDI VSE -
GYIRMÓT FC GYŐR


31. FORDULÓ, 2019. 04. 07. 17:00
GYIRMÓT FC GYŐR -
ZTE FC


32. FORDULÓ, 2019. 04. 14. 16:30
BSS MONOR -
GYIRMÓT FC GYŐR


33. FORDULÓ, 2019. 04. 21. 17:00
GYIRMÓT FC GYŐR -
VASAS FC


34. FORDULÓ, 2019. 04. 28. 17:00
BFC SIÓFOK -
GYIRMÓT FC GYŐR


35. FORDULÓ, 2019. 05. 01. 19:00
SZERDA
GYIRMÓT FC GYŐR -
AQVITAL FC CSÁKVÁR


36. FORDULÓ, 2019. 05. 05. 17:00
WKW ETO FC GYŐR -
GYIRMÓT FC GYŐR

37. FORDULÓ, 2019. 05. 12. 17:00
GYIRMÓT FC GYŐR -
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE


38. FORDULÓ, 2019. 05. 19. 17:00
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC -
GYIRMÓT FC GYŐRTÁMOGATÓINK: