Tabella

NB II. 2018/2019
1. Békéscsaba17     
2. Soroksár SC16     
3. GYIRMÓT FC GYŐR15     
4. Zalaegerszegi TE15     
5. Kaposvári Rákóczi15     
6. Vasas14     
7. Vác12     
8. Győri ETO11     
9. Budaörsi SC11     
10. Csákvári TK11     
11. Dorogi10     
12. Balmazújváros …10     
13. MTE 190410     
14. Siófok8     
15. Budafoki MTE8     
16. Nyíregyháza Sp…7     
17. Tiszakécske7     
18. Kazincbarcika6     
19. Monori SE5     
20. Ceglédi4     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY

A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA

2018.09.17-2018.09.24-IG

HÉTFŐ
SZABADNAP

KEDD
9.00 EDZÉS

SZERDA
9.00 EDZÉS
16.00 EDZÉS


CSÜTÖRTÖK
9.00 EDZÉS

PÉNTEK
9.00 EDZÉS

SZOMBAT
14.00 EDZÉS

VASÁRNAP
MAGYAR KUPA, 2018.09.23.
VASÁRNAP, 15.00-ÓRA GYÖNGYÖSHALÁSZ -
GYIRMÓT FC GYŐR

MERKANTIL BANK LIGA
2018-2019

9. FORDULÓ
2018.09.25.
KEDD

19.00 BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE - WKW ETO FC GYŐR

9. FORDULÓ
2018.09.26.
SZERDA

19:00 GYIRMÓT FC GYŐR - CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR

16.00 VÁC FC - ZTE FC

16.00 DUNA ASZFALT TVSE - VASAS FC

16.00 SOROKSÁR SC - BUDAÖRS

16.00 DOROGI FC - CEGLÉDI VSE

19.00 BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ - BSS MONOR

19.00 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC - BFC SIÓFOK

19.00 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS - AQVITAL FC CSÁKVÁR

19.00 BUDAFOKI MTE - KAZINCBARCIKA
TISZTELD AZ ELLENFELED!


AQVITAL FC CSÁKVÁR

BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE

BUDAFOKI MTE

BUDAÖRS
CEGLÉDI VSE

DOROGI FC

WKW ETO FC GYŐR

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC
KAZINCBARCIKA

BSS MONOR

CREDOBUS
MOSONMAGYARÓVÁR

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

BFC SIÓFOK
SOROKSÁR SC

DUNA ASZFALT TVSE


VÁC FC

VASAS FC

ZTE FC


HÉTVÉGI UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

2018. március 26. 21:47:54  nyomtatási kép
Felemás hétvégét zártak utánpótlása csapataink. U19 Kecskeméti Akadémiát múlta felül, de ezt idegenben U17-es csapatunk nem tudta megismételni. U13-asaink Nagykanizsával mérkőztek meg, míg az U12-esek a szokásosnak mondható dupla hétvégével zártak.

GYIRMÓT FC GYŐR U19 - KECSKEMÉTI TE U19 3-2 (

Fekete Tamás, Gere Zoltán, Csányi Máté |  Bozsik Máté, Papp Dominik)


GYIRMÓT SE GYŐR
Kiss Gábor - Varga Tamás, Gere Zoltán, Felde Bence, Éri Dominik, Fekete Tamás, Csányi Máté, Bányai Róbert Szabolcs, Kiss Ábel, Váczi Milán, Kovács Ákos

CSERÉK
Kuroli Kristóf, Éri Dominik, Fehérvári Martin, Póczik Richárd, Kiss Ábel, Vörös József, Gere Zoltán

Gyurmánczi Miklós Attila: "Hasonló képességű csapat ellen már három nullra vezettünk. Azonban két perc rövidzárlat miatt amikor két gólt is kaptunk szoros lett a második félidő. Hősiesen védekezve megtartottuk az előnyt és megérdemelt győzelmet szereztünk."MERCEDES KECSKEMÉT AKADÉMIA U17 – GYIRMÓT SE GYŐR U17 2-2

GYIRMÓT FC GYŐR: Lovász Ákos - Kovács Péter, Turi Levente, Tóth Erik, Lampert Krisztián, Korsós Dominik, Gelencsér Márton, Fördős Gergő, Tokaji Dávid, Buruzs Barnabás, Kovács Bálint

Cserék: Béli Renátó, Pabléni Máté, Hajnal Krisztián, Bene Kevin

Hazai góllövők: Kovács Bálint, Buruzs Barnabás

Kiemelkedőt nyújtott: Buruzs Barnabás, Tóth Erik, Turi Levente, Kovács Bálint

Polyák Gábor edző: "A feljutásra is esélyes kecskeméti akadémia a mérkőzés első 15 percében fölénk nőtt és megszerezte a vezetést egy védő zónában elcselezett labda után. Ez a gól megnyugtatott minket és elkezdtünk szépen lassan beleérkezni a mérkőzésbe és a félidő közepén sikerült is egy pontrúgás után gólt szerezni. Sajnos egy újabb hiba után ellenfelünk csatára megszerezte az újabb vezetést. Félidőben továbbra is bátor játékot és határozottabb védekezést kértem. Ezt a gyerekek meg is valósították és ellenfelünk hibáját kihasználva egyenlítettünk. A mérkőzés végén még voltak lehetőségeink, aminél ha jobban koncentrálunk akár  győzelmet is megszerezhettük volna."


NAGYKANIZSA U13 - GYIRMÓT FC GYŐR  U13 1:0 (0:0)

Lakatos Attila: „Ezúttal is 4-4-2-es játékrendszerben kezdtünk, és játszottuk is végig a mérkőzést. A kezdőcsapatban adtam lehetőséget Fehérvári Krisztiánnak és Tóth Hunornak, ők az ősszel egyaránt kevesebb lehetőséget kaptak, a kiemelt bajnokikon mérkőzéskeretbe sem tudtak bekerülni. Az alapcsapatból Kráz Tamás betegség, Hujber Martin pedig hozzáállásbeli problémák miatt hiányzott. 
A három órás buszozás, korai ébredés ellenére nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Azonnal sikerült magunkhoz ragadnunk a kezdeményezést, és az első perctől fogva mi birtokoltuk többet a labdát. Az első húsz percben több veszélyes támadást vezettünk, többnyire a bal oldalunk volt aktív, ha jól számoltam öt nagy helyzetünk is volt, de vagy körülményesen, vagy rosszul döntöttünk, és két esetben ellenfelünk kapusa mutatott be nagy bravúrokat. Mezőnyfölényünk 20 perc után csökkent, és ekkor már ellenfelünk is eljutott a kapunkig. Az első félidőben magabiztosnak, tudatosnak éreztem a csapatunkat, labdaszerzés után mindig próbáltunk labdajáratást, előre játékot kezdeményezni. A középpálya tengelyében több technikai hibát is vétettünk, és a védekezésben is többször elmaradt egymás biztosítása, vagy a megfelelő harcosság. A támadó harmadban az utolsó, az utolsó előtti passzainkba több hiba is csúszott, ezért nem tudtunk a félidő második felében több gólhelyzetet kialakítani. Az első félidőben több veszélyes pontrúgásunk is volt, több jó kis szögletet hajtottunk végre, de az érkezésekkel ezúttal sem tudtunk igazi veszélyt jelenteni az ellenfél kapujára.  
A félidőben kis átszervezéssel határozottabb támadójátékot vártam volna a csapattól. Jól indult a második félidő, Kováts Balázs jobb oldalra való átkerülésével itt tudtunk többet veszélyeztetni. Ennek ellenére a védő harmadunkban elpasszolt labda után kb. 18-20 méterről szerzett gólt ellenfelünk. Ekkor kisebb pánik lett úrrá a csapaton, hiszen ők is érezték, hogy ezt a mérkőzést meg kell(ene) nyernünk. A fiúk hamar rendezték a sorokat a pályán, és megfelelő akarással, alázattal próbáltak meg dolgozni az egyenlítésért és a győzelemért. A játékunk minősége, a stílusunk a második félidő második felére csökkent, mentünk előre, csináltuk becsülettel, de ekkor már kevesebb tudatossággal, viszont több egyénieskedéssel. Ennek ellenére is három nagyobb helyzetünk, két szabadrúgásunk is akadt, amiből gól születhetett volna. A szélső védőink ekkor már kevesebbet passzolták mélységbe a labdát, kevesebbszer tudtak minőségbe belépni a játékba. Az igazsághoz hozzátartozik, amennyire az egyenlítés, úgy a második hazai gól is a levegőben lógott. Noel és Balázs révén minőségben ellenfelünk mögé tudtunk háromszor-négyszer kerülni, de nem megfelelően érkeztünk a kapu elé, a hosszú oldalról egyáltalán nem, érdekes volt látni, hogy a belső középpályásaink sem vállalták, vagy már nem bírták felvállalni azt a kockázatot, hogy a kapu elé érkezéssel egy beadás után gól szerezhessenek. Többször is előfordult, hogy ellenfelünk akcelerált védője az utolsó pillanatban mentett a csatáraink elől.  
Összességében az első félidőben igaz, hogy több technikai hibával, de tudatos, szervezett játékot láttam a csapattól, több kimaradt, nagy helyzettel, megfelelő teljesítményt nyújtottunk. A második félidőben különösen a kapott gól után alább adtunk a minőségből és a stílusból, többet egyénieskedtünk, kapkodtunk, de a győzni akarással nem volt gond. Az eredmény csak olyan szinten érdekel, hogy eddig két mérkőzésen egy gólt szereztünk, tehát nyilvánvalóan a csatárjátékon, a támadó harmad játékán kell még sokat javítanunk, dolgoznunk. Az eredmény ellenére nem vagyok csalódott. Folytatom tovább azt az elvemet, hogy az elkövetkező mérkőzéseinken is mindenkinek fogok lehetőséget biztosítani.
A mérkőzésen kiemelkedő teljesítményt senki sem nyújtott, de Szabó Krisztián, Kováts Balázs (aki mindkét szélső poszton aktívan játszott) játéka kiemelkedett a többiek közül ”

U12 KOVÁCS ZSOLT, BODÓ MIHÁLY:

U12-es csapatunk szombaton Győr-Ménfőcsanakon vett részt alközponti U13-as Bozsik tornán.

4*20 percet játszottunk, melyek során két sorunkat azonos időt játszatva megmérkőztünk a Győr-Ménfőcsanak, Győrújbarát,  Győri cápák, és a Dac csapataival. A négy mérkőzésen 2 győzelem, egy-egy döntetlen és vereség volt a mérlegünk. Kapusaink a tornán felváltva a mezőnyben is szerepeltek. 

A védekezésünk hatékony volt, hiszen egy gólt kaptunk. A támadó játékunkban voltak hibák, ha ezeket kijavítjuk még eredményesebbek leszünk. A tornán csapatunkból az elismerő oklevelet Gerencsér Dávid (kapus) mezőnyben nyújtott kiváló teljesítményéért kapta.

Vasárnap ismét bajnoki pontokért mérkőzhettünk. Egy egész napos „kirándulás” várt a fiúkra, hiszen Nagykanizsa U12-es csapatával játszottunk. Egy nagyon kemény ellenfélhez utaztunk, akik az elmúlt 6 mérkőzésük során összesen 2 gólt kaptak, pedig az első négy közül hárommal is játszottak. Az első félidőben egy biztonságosabbnak tűnő taktikával a visszaállással próbálkoztunk.  Ezt nem nevezhetjük túl sikeres választásnak, mert az ellenfelünk kétszer is betudott találni. A góljaik között mi is szereztünk egyet, egy nagyon szép labdakihozatal végén 4 a 3 elleni támadás vezetés során Károly B. ugratta ki Farkas P.-t, akinek a passzát Kümmel B. váltotta gólra.  A félidőben a hazaiak vezettek 2-1-re. A második félidőben visszatértünk az ősszel alkalmazott letámadásos taktikánkhoz. Ez kockázatos volt mivel a házigazdáink eddig is jobbára a gyors csatáruknak előre lőtt labdákkal próbálkozott, de a folytatásban a Virág Z. által vezérelt védelem helyzetig se engedte eljutni az ellenfelet. Elől egyre-másra vezettük a támadásokat. Ez az újabb cserék után meghozta a gyümölcsét. Két formás támadásunkat is góllal tudtunk befejezni. Előbb Szirtes O. lőtt pontosan 15 méterről a kapu hosszú sarkában, majd Károly B bombázott Berki A. visszagurítását követően a kapuba. Így 3-2 arányú győzelmet ünnepelhettek a srácok.

Gyirmót Se U12: Tréger P. – Földes D., Virág Z., Ács B.- Szirtes O., Károly B.,- Farkas P., Berki A., Kümmel B.

Cserék: Nad N., Markó L., Baksa D., Jánoki-Jászai D.

Gól: Kümmel B., Szirtes O., Károly B.

Jók: az egész csapat, Károly Bendegúz a mezőny legjobbja.

Kovács Zsolt edző: A mérkőzésen hiába vezetett kétszer is az ellenfél a srácok hittek magukban, és az elvégzett munkában, így végig küzdve a második félidőben jól játszva megérdemelt győzelmet arattunk. sortav
sortav

Naptár

2018.szeptember 19. szerda
sortav
HKSzCsPSzV
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

sortav
VÁLTSA KI ÖN IS
GYIRMÓT FC GYŐR KLUBKÁRTYÁJÁT!


MERKANTIL BANK LIGA
2018-2019


9. FORDULÓ, 2018.09.26.
SZERDA, 19.00-ÓRA
GYIRMÓT FC GYŐR -C. MOSONMAGYARÓVÁR


10. FORDULÓ, 2018.09.30.
VASÁRNAP, 16.00-ÓRA
BUDAÖRS -
GYIRMÓT FC GYŐR


11. FORDULÓ, 2018.10.03.
SZERDA, 19.00-ÓRA
GYIRMÓT FC GYŐR -
CEGLÉDI VSE


12. FORDULÓ, 2018.10.07.
VASÁRNAP, 17.00-ÓRA
ZTE FC -
GYIRMÓT FC GYŐR


13. FORDULÓ, 2018.10.21.
VASÁRNAP, 17.00-ÓRA
GYIRMÓT FC GYŐR -
BSS MONOR


14. FORDULÓ, 2018.10.28.
VASÁRNAP, 17.00-ÓRA  
VASAS  FC -
GYIRMÓT FC GYŐR


15. FORDULÓ, 2018.11.04.
VASÁRNAP, 17.00-ÓRA  
GYIRMÓT FC GYŐR -
BFC SIÓFOK


16. FORDULÓ, 2018.11.07.
SZERDA, 19.00-ÓRA
AQVITAL FC CSÁKVÁR -
GYIRMÓT FC GYŐR


17. FORDULÓ, 2018.11.11.
VASÁRNAP, 17.00-ÓRA
GYIRMÓT FC GYŐR -
ETO FC GYŐR


18. FORDULÓ, 2018.11.25.
VASÁRNAP, 17.00-ÓRA  
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE -
GYIRMÓT FC GYŐR


19. FORDULÓ, 2018.12.02.
VASÁRNAP, 17.00-ÓRA
GYIRMÓT FC GYŐR -
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC


20. FORDULÓ, 2018.12.09.
VASÁRNAP, 17.00-ÓRA
GYIRMÓT FC GYŐR -
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC


21. FORDULÓ, 2018.12.16.
VASÁRNAP, 13.00-ÓRA
DUNA ASZFALT TVSE -
GYIRMÓT FC GYŐR

22. FORDULÓ, 2018.02.03.
VASÁRNAP 
GYIRMÓT FC GYŐR -
BALMAZ KAMILLA GYF.
TÁMOGATÓINK