Tabella

NB II. 2019/2020
1. MTK Budapest40     
2. Budafoki MTE36     
3. Csákvári TK31     
4. GYIRMÓT FC GYŐR31     
5. Siófok30     
6. Győri ETO30     
7. Vasas28     
8. Dorogi27     
9. Nyíregyháza Sp…25     
10. Békéscsaba25     
11. Budaörsi SC24     
12. Szeged 201124     
13. Soroksár SC22     
14. Tiszakécske21     
15. Kazincbarcika21     
16. Szolnoki MÁV20     
17. FC Ajka19     
18. Szombathelyi H…15     
19. Vác6     
20. Balmazújváros …0     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY


A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA

2019.11.25-2019.12.02-ig


HÉTFŐ
10:00 Edzés

KEDD
15:15 Edzés


SZERDA
18:00 MÉRKŐZÉS
FC AJKA-GYIRMÓT FC GYŐR

CSÜTÖRTÖK 
10:00 Edzés


PÉNTEK
Szabadnap

SZOMBAT 
10:00 Edzés

VASÁRNAP
10:00 Edzés

HÉTFŐ
10:00 Edzés


UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK - 3. FORDULÓ

2018. szeptember 10. 10:46:42  nyomtatási kép
Gólzáporos hétvégén vannak túl korosztályos csapataink. Péccsel, Ajkával és Csornával mérkőztek meg csapataink.

Csorna SE – Gyirmót SE U12 0-3 (0-1)

MLSZ bajnoki mérkőzés 2. forduló

gólszerzőnk: Molnár Barnabás és Szemeti Dávid (2)

Csorna, 2018.09.09 vasárnap 11.30

Összeállítás: (3-2-3) Fekete Mór-  Takács Donát, Molnár Marcell, Kim Jun- Árpási Kristóf, Szemeti Dávid- Molnár Barnabás, Albrecht Áron, Árpási Bálint

Cserék: Simon Krisztofer kapus, Pécskai Levente, Fekete Benedek, Antal László, Csiszár-Piedl Dávid, Méhes Gergely, Novák Szabolcs

Bencze Károly edző: "Egy könnyűnek látszó mérkőzést, nagyon nehézzé formáltunk meg. Lassan és könnyelműen kezdtük. Ez kapcsán a győzelemért nagyon dolgoznunk kellett. Egyébként sportszerű és jó ritmusú mérkőzést játszottunk, a kiválóan előkészített pályán.
A második félidei játékunk már jobban sikerült, ezért is megérdemeltük az idegenbeli három pontot. Nagyon örülök, hogy ismét vannak bemutatkozó játékosaink. Méhes Gergely (Ászárról) és Simon Krisztofer új kapusunk (Rábapatonáról) nagyszerűen mutatkoztak be a Gyirmót SE színeiben.
Mérkőzésen kiemelkedőt nyújtott: Molnár Barnabás (1 gól és remek szélső játék), Fekete Mór kapusunk (parádés védések) és Szemeti Dávid két gólja és fáradhatatlan munkája végett. Gratulálok a csapatnak, és várjuk a hazai szombati ZTE elleni meccset."

Gyirmót SE U12 – Öttevény U14 2:0 (1:0)

gólszerzőink: Pécskai Levente, Árpási Kristóf

Gyirmót, 2018.09.05 szerda 18.00

Összeállítás: (3-2-3) Fekete Mór-  Takács Donát, Albrecht Áron,Molnár Marcell, - Árpási Kristóf, Szemeti Dávid- Molnár Barnabás, Pécskai Levente, Árpási Bálint

Cserék: Fenyvesi Máté, Csiszár-Piedl Dávid, Kim Jun, Novák Szabolcs, Pápai Levente

Bencze Károly edző: A hétközi fordulóban egy remek mérkőzést játszottunk a jóval  idősebb, de sportszerű ellenfél ellen. Igyekeztünk bátran és célirányosan játszani. A sok passzos és a széleken vezetett támadásainkban benne volt a gól. Nagyon sok gólhelyzetet alakítottunk ki. Az első félidőben egy baloldali akció végén Pécskai Levente révén szereztünk vezetést. Az második játékrészben továbbra is mi uraltuk a mérkőzést és megérdemeltem tartottuk otthon az értékes három pontot. A csere játékosok is sokat tettek a mérkőzésen. Takács Donát, Árpási Kristóf, Molnár Barnabás, Pécskai Levente kiemelkedőt, Fenyvesi Máté pedig agilis játékot mutatott.

Egy hét alatt négy bajnoki mérkőzést játszottunk. A mérleg: 3 győzelem és egy döntetlen 12/3 gólaránnyal. Gratulálok a minden játékosnak. 


Csorna U13 - Gyirmót SE U13  1-5 

Gyirmót SE U13: Gerencsér D., Virág Z., Ács B., Kiss M., Károly B., Földes Sz., Hauzer B., Jánoki-Jászai D., Szapári L., Berki A., Szabó Á.

Cserék: Tréger P., Markó L., Jáger G., Kümmel B., Szabó István G., Szirtes O., Gyurasits Á., Farkas P., Baksa D.

Gólszerzők: Szapári L., Berki A., Virág Z., Gyurasits Á., Farkas P.

Orosz Márk: "Eléggé vegyes érzelmeim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban több okból kifolyólag is. Első félidőben nem játszottunk valami jól. Több labdát is eladtunk hátul, nem kértük eleget a labdát, illetve a rossz játékból sok hibát követtünk el, ennek ellenére szerencsétlen módon egy kiállítás is ért minket már a 20. percben, amit igazából kívülről teljesen máshogy lehetett látni. Az ellenfél egyébként a kiállítás utáni szabadrúgásból egyenlített 1-1-re. A második félidőre viszont parádésan jöttünk ki. Alakítottunk ki szép helyzeteket, középpályán kevesebben voltunk, még is aktívabb volt a játékunk mit az első félidőben. Örülök a második félidei teljesítményhez és ahhoz gratulálni szeretnék a csapatnak! "


Gyirmót SE Győr U14 - Ajka U14 2:0(0:0)

Összeállítás: Gruttó Bence- Kelemen Milán, Szabó Krisztián, Kráz Tamás, Forgó Patrik(Szenderák Szabolcs) - Gönye Máté(Németh Noel), Fekete Márton, Barta Tamás(Dobai Dominik) - Csöngei Balázs(Kováts Balázs), Matyi Martin(Rozs Renátó), Molnár Márton(Nyári Rikárdó)

Gólszerzők: Nyári Rikárdó, Rozs Renátó

Kiemelkedőt nyújtott: Szabó Krisztián, Kráz Tamás, Gruttó Bence, Fekete Márton, Nyári Rikárdó, Rozs Renátó

Polyák Gábor: "Magabiztosan kezdtük a mérkőzést, sokat birtokoltuk a labdát, de a támadó zónában már keveset mozogtunk labda nélkül és nem tudtunk kialakítani helyzeteket. Ellenfelünk egyre jött fel játékban és a félidő második felében voltak helyzetei is. Grutto Bencének köszönhetően nem kaptunk gólt és a csereként beálló játékosok 10 perc alatt kialakították a végeredményt. A mérkőzés utolsó 10 percében akár több gólt is rúghattunk volna.

Gratulálok a fontos győzelemhez a csapatomnak!"

 

Gyirmót SE U15 - Ajka 4-0  (3-0)

Gyirmót: Bohunicky- Lengyel, Kümmel, Kalmár, Peisser, Koch, Füzi, Domján, Nemeskéri, Rimai, Dovánszki

Csere: Milos, Csonka, Vedres,

Gól: Füzi 3, Rimai

Jók: Füzi, Peisser, Rimai, Koch

Török Szabolcs: "Sajnos lassan hozzá kell szoknunk hogy a tavalyi eredményeink miatt senki nem akar ellenünk focizni, csak rombolnak és teljesen beállnak védekezni az ellenfeleink. Ma ismét ez történt a 80 perc szinte végig az ellenfél térfeln zajlott. Ennek ellenére türelmesen fegyelmezetten a széléket erőltetve játszottak a játékosaim. Sok helyzetet kialakítva magabiztos játékkal szereztük meg a három pontot. Gratulálok a srácoknak!!!"


Pécs-Gyirmót SE U16 3-0 (1-0)

Gyirmót SE U16: Kecskés B - Szokolics, Görcs, Krébesz - Nemes,(Madarász) Buglyó, Bessenyei,(Halász) Simon - Hécz,(Bódis) Szabó K, Szabó B.

Ördög József: "Az összjátékra alkalmatlan pályán a körülményekhez jobban alkalmazkodó hazai csapat megérdemelten nyerte meg a mérkőzést."


Ajka U17-Gyirmót SE U16b 7-0 (4-0)

Domanyik Szilárd: "Az idősebb játékosokból álló hazaiak ellen mezőnyben jól járattuk a labdát,de a kapu előtt elfogyott a tudományunk.Az egyik hazai csatárt nem tudtuk tartani,a gyorsasága miatt.  Szinte egyedül megverte az egész védelmet.Az én fiatal játékosaim nem tudták tartani a lépést vele.Védekezésben gyámoltalanok voltunk,ez az oka a súlyos vereségnek.Nagy volt a fizikai különbség!"

Pécs -Gyirmót SE U17 2-1 (1-0)

Gsz: Gergely N.

Gyirmót SE: Iváncsics- Czafik( Kiss),Szabó,Gergely,Babayigit-,Csemez(Nagy),Orbán,Fördős(Ferenczi)- Dán.Gál, Varga

Edző: Nagy Attila

Jó:Gergely

Nagy Attila:"Ha egy kicsivel magabiztosabb és határozottabb a játékunk, győzelemmel jöhettünk volna haza Pécsről!!!"


Gyirmót SE U19-Pécsi MFC 0:1 (0:0)

Gyirmót SE U19: Vass G.- Tóth E., Turi, (Bányai), Kovács Á., Lampert, - Béli, Felde, Gelencsér (Bergendi) - Tokaji, Mayer, Buruzs (Pákai). 
Jók: Tóth E., Kovács Á., Felde, Mayer

Makkor Tamás: "Harmadik mérkőzésünkön nagyobb részben már azt a mentalitást láttam a csapaton, amely minimális elvárás egy pontszerzési céllal pályára lépő együttestől. Nagy küzdelem jellemezte a meccset, az enyhe mezőnyfölényben játszó pécsiek a hajrában kotorták be a győztes góljukat. Sajnos a kontráinkat nem tudtuk hatékonyan végigvinni, támadásban egy kevés plusz hiányzott csak, hogy fordított eredmény szülessen. Célunk, hogy fiataljaink hasonló mérkőzéseken szerezzenek tapasztalatot és ezáltal fejlődjenek mind egyénileg és csapatjátékban."sortav
sortav

Naptár

2019.december 8. vasárnap
sortav
HKSzCsPSzV
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

sortav
Gyirmót FC Győr csapatkép

VÁLTSA KI ÖN IS
GYIRMÓT FC GYŐR KLUBKÁRTYÁJÁT!
TÁMOGATÓINK: