Tabella

NB II. 2018/2019
1. Zalaegerszegi TE82     
2. Kaposvári Rákóczi74     
3. GYIRMÓT FC GYŐR65     
4. Vasas65     
5. Budaörsi SC64     
6. Békéscsaba60     
7. Soroksár SC59     
8. Győri ETO58     
9. Kazincbarcika56     
10. Nyíregyháza Sp…56     
11. Csákvári TK52     
12. Siófok47     
13. Vác46     
14. Dorogi43     
15. Tiszakécske43     
16. Budafoki MTE41     
17. Balmazújváros …40     
18. Ceglédi32     
19. MTE 190431     
20. Monori SE30     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY










A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA


HÉTFŐ
Szabadság

KEDD
Szabadság

SZERDA
Szabadság

CSÜTÖRTÖK
Szabadság

PÉNTEK
Szabadság

SZOMBAT
Szabadság

VASÁRNAP
Szabadság




TISZTELT ELLENFELED!






HÉTVÉGI UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEINK

2019. április 02. 14:41:56  nyomtatási kép
U19 győzött a jó erőkből álló Kaposvár ellen, U15 Andráshidán nyert magabiztosan. U8 és az U10 két helyen játszott a hétvégén. Az U16 értékes ponttal jött haza Kecskemétről.



Gyirmót SE Győr U8

Várhegyi Tamás: -Hétvégén 2 helyen egyszerre volt jelenésünk. A csapat nagyobb része Gyirmóton vett részt a Bozsik Fesztiválok aktuális fordulójában, míg a másik része Dunaszerdahelyen egy minitornán vendégszerepelt.
Bozsik Fesztiválon 2 csapattal nagyon harcos játékkal, sok szép gólt lőve, sikeres cseleket bemutatva szerepeltünk. Mindenki nagyon motivált volt, és az edzéseken gyakorolt dolgok, kért játékfelfogás folyamatosan visszaköszönt. 
Sok jó teljesítmény volt a mezőnyben, a különdíjakat végül Bálint Noel és Polovics Dorina kapták.
Bozsik Fesztivál keret: Dombos Balázs, Szabó Gergő, Bálint Noel, Rokob Máté, Németh Zétény, Szabó Rebeka, Polovics Dorina, Majlinger Máté, Parcsami-Mózer Misa.  

Dunaszerdahelyen összesen 5 csapat érkezett a minitornára, így 4x25 percet játszhattunk. Itt is nagyon jó játékkal rukkolt elő csapatunk, és minden mérkőzését megnyerve utazhatott haza. Mindenki nagyon jó teljesítményt nyújtott, jó napot fogtunk ki, egy nagyon jó hozzáállással. Szép támadások, szép gólok jellemezték a játékunkat.

Eredmények:
Gyirmót: DAC 2 9:1
Gyirmót: DAC 1 4:2
Gyirmót: Slovan Bratislava 5:3
Gyirmót: FK Pohronie 9:1
Keret: Horváth Martin, Laki Szabolcs, Szabó Dominik, Tompos Barnabás, Varga Máté, Vécs Milán, Vígh László

Gratulálok minden Játékosunknak, így tovább!
Hajrá Gyirmót!



Gyirmót SE Győr U10:
2019.03.31 Dunaszerdahely torna

Eredmények:
Sopron SE - Gyirmót SE U10 6 – 2 
FC DAC U10 - Gyirmót SE U10 3 – 5 
FC Nitra - Gyirmót SE U10 0 – 4
Gyirmót SE U10 - Sopron SE 3-2
Gyirmót SE U10 - FC DAC U10 9-4 
Gyirmót SE U10 - FC Nitra 4-4

Keret: Maros Máté (Mate) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Kelemen Dominik (Kele) Laki Levente (Levi) Simon Olivér (Simi) Makra Márk (Makk) Barta Ákos (Mákos) Németh Bálint (Teve) Tóth Szabolcs (Medve)

Bodó Mihály: Nagyon szép és jó körülmények között rendezett tornára utaztunk vasárnap. A jó idő mellé nagyon jó hangulat is társult, így jó játékra számítottam a mai napra. Sajnos a torna kezdő sípszójától nem ezt láthattuk a pályán. Fejben még nem érkeztünk meg a tornára, lassú gondolkodásunkat, pontatlanságunkat ellenfeleink első körben ki is használtak. Második körre a visszavágókra felpörögtek a fiúk és megmutattuk, hogy valójában mit is tudunk. Három mérkőzéssel elégedett vagyok, mivel az edzésen tanultakat láthattam ezeken a mérkőzéseken támadásainkban és védekezéseinkben egyaránt. Kapusaink több poszton is helytálltak, felváltva gólokat akadályoztak meg kapusként és voltak mérkőzések, amikor gólokat szereztek mezőnyjátékosként!
Gratulálok minden játékosnak!
Jó teljesítmény: Tóth Szabolcs, Mészáros Zsombor, Kelemen Dominik

2019.04.01
Gyirmót SE Győr U10-Ménfőcsanak U11 16-5
Gyirmót SE Győr U10: Mészáros Zsombor (Zsomesz) Nagy Ádám (Nagy) Simon Olivér (Simi) Laki Levente (Levi) Maros Máté (Mate) Csaplár Milán (Milu) Makra Márk (Makk) Kelemen Dominik (Kele) Végvári Valter

Bodó Mihály: : Mérkőzésünk szokás szerint nehézkes, akadozós játékkal és sok pontatlansággal indult, de hamar letisztult a játékunk. Letámadásainkkal ellenfelünket hibára tudtuk kényszeríteni és ezeket mai nap már jobb százalékban ki is tudtunk használni. Helyezkedéseink védekezésnél mérkőzés elején a megbeszéltek szerint történt, de mérkőzés végére az ellenfelünk hatására is kicsit felszabadult. Mérkőzésen látottakkal összességében elégedett vagyok és gratulálok mindkét csapatnak jó után haladunk, látható a fejlődés mindkét csapat játékán!
Jó teljesítmény: Kelemen Dominik, Csaplár Milán, Végvári Valter
Gratulálok mindenkinek a mérkőzéseken nyújtott teljesítményhez!



U12 I. osztály ÉNY régió 18. forduló

Pápa, 2019.03.30 szombat 11.30

Pápa - Gyirmót SE 0-6 (0-2)

gólszerzőink: Árpási Kristóf (3), Csiszár-Piedl Dávid (2), Antal László Ádám

Gyirmót SE U12: Fekete Mór kapus,- Albreht Áron, Takács Donát, Kim Jun,-Csiszár-Piedl Dávid, Árpási Kristóf- Molnár Barnabás, Pécskai Levente Árpási Bálint

cserék: Simon Krisztofer kapus, Szemeti Dávid, Antal László Ádám, Pápai Levente, Méhes Gergely, Török Milán, Molnár Marcell

Bencze Károly edző: Azt gondolom, hogy ilyen arányban is, megérdemelt győzelmet szereztünk idegenben. Végig irányítottuk a mérkőzést és szebbnél szebb gólokat értünk el a lelkes hazaiak otthonában. Gratulálok a csapatnak, örülök hogy a cserék is hozzátettek a játékhoz. Jók az egész csapat!

 

Gy-M-S megyei U14 Győr C bajnoki mérkőzés

Öttevény, 2019.03.28 csütörtök 16.30

Öttevény U14- Gyirmót SE Győr U12 0-6 (0-2)

gólszerzőink: Árpási Bálint (2) Csiszár-Piedl Dávid, Árpási Kristóf, Pécskai Levente, Molnár Barnabás


Gyirmót SE Győr U12: Fekete Mór kapus,- Albreht Áron, Takács Donát, Kim Jun,- Árpási Kristóf, Szemeti Dávid, - Pápai Levente, Pécskai Levente, Molnár Marcell

cserék: Simon Krisztofer kapus, Árpási Bálint, Török Milán, Csiszár-Piedl Dávid, Molnár Barnabás, Méhes Gergely

Bencze Károly edző: A tavasz első mérkőzését játszottuk a megyei bajnokságban. Az első tíz perc után remekül vettük fel a ritmust a fizikálisan nagyon erős ellenféllel szemben. A csapatrészek remekül működtek együtt. A félidőben két gólos előnnyel tudtunk indultunk. A második játékrészben is mi domináltunk. Remek támadások után ismét szép gólokat tudtunk szerezni. Az egyik baloldali támadásunk után Árpási Bálint parádés gólt szerzett fejesből is. Nagyon gratulálok a játékosaimnak a teljesítményhez. Kiemelkedőt nyújtott az egész csapat. Külön gratulálok Török Milánnak aki első bajnoki mérkőzését játszotta a Gyirmót színeiben.

 


U14-es megyei bajnoki mérkőzés
2019.03.26 Gyirmót
 
Gyirmót SE Győr U13 - Győrújfalu U14 1-5
Gólszerző: Baksa Dániel Gábor

Gyirmót SE Győr U13: Gerencsér D. (Tréger P. 35.), - Ács B., Virág Z., Oláh Zs., Hauzer B.(Baksa D. G. 29.), - Földes D.Sz., Kümmel B., Szirtes O. (Farkas P. 35.) - Gyurasits Á. ( Winkler A. 44.)

Orosz Márk: Sajnos azt vettem észre, hogy megijedtünk a nagyobb termetű ellenfelünk ellen. A labdakihozatal után nem értünk fel a támadásokhoz. Illetve nem mertünk focizni. A második félidőre ez megváltozott picit. Párszor sikerült az ellenfél mögé kerülni, amiből egy gólt sikerült szereznünk, de a összességében hiányzott a bátorság a játékunkból!

U13-as Bajnoki mérkőzés
2019.03.30 Gyirmót
 
Pápa U13 - Gyirmót SE Győr  U13 6-0

Gyirmót SE Győr U13: Gerencsér D. (Tréger P. 35.), - Hauzer B.(Oláh Zs. 27.), Kiss M.(Szabó Á. 40.), Ács B., Virág Z., - Földes D. Sz., Kümmel B., Szirtes O.(Winkler A. 30.)  - Baksa D., Gyurasits Á. (Farkas P. 30.), Szapári L.

Orosz Márk: Az egész mérkőzés alatt borzasztó volt, ahogy a védelemben helyezkedtünk. Nem vettük fel az induló játékost. Nem voltam elégedett a hozzá állással se egy-két játékosnál, amit meg is büntetett az ellenfél keményen. A labdakihozatalt megvalósult az egész mérkőzés alatt és a támadójátékban is lehetett látni nagyszerű megoldásokat, szép beindulásokat. Kapu előtt viszont rendszeresen rossz döntést hoztunk. Ráadásul nem ízlett a játékosoknak az ellenfél kemény játéka, többször az ellenfél labdamegtolása után bokát talált. Ennek ellenére sajnálom hogy nem tudtuk ezt kizárni, sőt akár nem hogy feltüzelte volna a játékosokat ez, hogy akkor is lövök egy gólt, hogy megmutassam, hanem inkább megijedtünk a szituációtól. Ennek ellenére volt olyan játékos, aki ebben a hónapban már hosszabb ideje nagyszerű teljesítményt nyújt Baksa Dániel, akit mindneképp szeretnék kiemelni a 6-0 ellenére is, az ő játékából egyedül csak a gól hiányzott. 



Andráshida U15 - Gyirmót SE Győr U15 0-5

Gyirmót SE Győr U15: Kocsis H - Horváth Z, Kalmár P, Vajda M, Tarsoly K - Lányi D, Domján D, Bessenyei D - Milos M, Molnár Sz, Dovánszki N

Csere: Kümmel M, Dusza A

Gól: Dovánszki Noel 2, Molnár Szabolcs 2, Milos Milán

Jók: Dovánszki N, Molnár Sz, Milos M, Horváth Z, Domján D

Török Szabolcs: Lelkes a védekezését fegyelmezetten megszervező csapat otthonába látogattunk. Türelmesen nagy akarattal játszottunk végig kontroll alatt tartva a mérkőzést. Végjátékunk picit pontatlan volt ha ezen tudunk javítani nagyobb arányban is meg tudjuk nyerni ezeket a találkozókat.

Gratulálok csapatomnak  a győzelemhez.



Kecskemét - Gyirmót SE Győr U16 2-2 (1-0)

Gyirmót SE Győr U16: Kecskés, Madarász, Görcs, Imre, Vígh, Szokolics, Füzi, Simon, Szabó B, (Bódis) Szabó K, Hécz (Rimai)

G. Hécz A, Simon Z.

Ördög József: - A mérkőzést látva minden szempontból rászolgáltunk az egy pontra!






2019.03.30
Gyirmót SE Győr U16B - Andráshida U17 0-1 (0-1)

Gyirmót SE Győr U16B: Sebestyén,Simon,Horváth,Sipőcz,Vedres,Szőke,Bertha,Béres,Prácser,Vankovics,Lapincs

Domanyik Szilárd: - Olyan mérkőzésen szenvedtünk vereséget,amelyen a futball igazságtalan arcát mutatta meg.
A korán kapott potyagól után végig támadtuk a meccset,de csak a helyzet kialakításáig jutottunk el, nem tudtuk az i-re feltenni a pontot. Mindenképpen meg kell dicsérnem a fiúkat a mutatott játék,akarás miatt.Jövő héten javítunk!


Kecskemét Széktói Stadion U17

Kecskemét LA - Gyirmót SE Győr U17 3-1 (1-1)

">Góllövő: Ferenczi Kevin

Gyirmót SE Győr U17: Iváncsics - Czafik, Szabó, Kiss, Szőke - Nagy, Ominger, Ferenczi (Vékássy) Orbán, Babayigit - Csernyicki (Siska)

Nagy Attila: Gólt már szereztünk, remélem a következőkben győzelem is jönni fog!





U19 bajnoki, 21. forduló
Gyirmót SE Győr - Kaposvár BFLA 2:1 (1:1)
Gólszerző: Pataki Martin (45'), Lampert Krisztián (49')

Gyirmót SE Győr: 
Lovász - Kovács P., Turi L., Bányai, Lampert - Béli, Somogyi-Bakos, Kovács B. (Póczik 82'),- Bergendi, Pataki (Bene 80'), Fülöp (Posta 69')

Makkos Tamás: Kissé kedvezőtlen előjelekkel vártam a mérkőzést néhány játékos negatív hozzáállása miatt. Meg is látszott ez az első félidőben a csapaton, többen indolens módon viselkedtek a pályán, ezért egy ajándék góllal vezetést szerzett ellenfelünk, és a játékrész végén voltunk csak képesek csak magunkhoz térni. A szünetben - diplomatikusan fogalmazva - rendeztük a sorokat. A második félidő elején egy szerencsés góllal vezetést szereztünk. Innentől a lélektani előny nálunk volt, amit nagy lelkesedéssel, jó játékkal és végül győzelemmel tudtunk realizálni. Utólag már dupla az örömöm, mert egyre több játékosunk kerül oda a megyei első osztályú csapat közelébe, másrészt maradt annyi tartalék bennünk, hogy meg tudjuk verni a jó képességű Kaposvárt. 




sortav
sortav

Naptár

2019.június 26. szerda
sortav
HKSzCsPSzV
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

sortav
TÁMOGATÓINK: