Tabella

NB II. 2018/2019
1. Zalaegerszegi TE82     
2. Kaposvári Rákóczi74     
3. GYIRMÓT FC GYŐR65     
4. Vasas65     
5. Budaörsi SC64     
6. Békéscsaba60     
7. Soroksár SC59     
8. Győri ETO58     
9. Kazincbarcika56     
10. Nyíregyháza Sp…56     
11. Csákvári TK52     
12. Siófok47     
13. Vác46     
14. Dorogi43     
15. Tiszakécske43     
16. Budafoki MTE41     
17. Balmazújváros …40     
18. Ceglédi32     
19. MTE 190431     
20. Monori SE30     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY


A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA


HÉTFŐ
Szabadság

KEDD
Szabadság

SZERDA
Szabadság

CSÜTÖRTÖK
Szabadság

PÉNTEK
Szabadság

SZOMBAT
Szabadság

VASÁRNAP
Szabadság
TISZTELT ELLENFELED!


HÉTVÉGI UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEINK

2019. április 08. 16:00:57  nyomtatási kép
U11-es mini torna
Dunaszerdahely, MOL-Academy

Ellenfelek (mindenkivel 2x játszottunk) 
DAC (SK)
FK Pohronie (SK)
Jupie F©MH
Játékidő: 6x20'

Csapatunk:  Horváth Donát, Csizmazia Áron, Kiss Bence, Simon Milán, Oláh Bálint, Gerencsér Alex, Szabó Lőrinc, Horváth Gergely, Tóth Olivér (Gönyű), Kurdi Zalán (Gönyű), Steszli András


Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak: Csizmazia Áron (kemény, harcos játék) Kurdi Zalán (góljai), Szabó Lőrinc (hasznos mezőnymunka), de mindenkivel elégedett volna

Lakatos Attila: - A gyerekek nevében is mondhatom, hogy nagyon vártuk már ezt a szlovákiai tornát. Az utóbbi hetekben edzéseken gyakran szóba került, hogy ezen a tornán harcosságban, keménységben, 1v1 elleni játékban fel kell kötnünk a nadrágot, ha jó teljesítményt szeretnénk nyújtani. 
Nyugodtan kijelenthetem, hogy a határon túl, Szlovákiában sincsenek ügyesebb gyerekek, mint a mienk. A legfőbb különbséget a futásgyorsaságban látom, abban úgy tűnt, hogy kicsit le vagyunk maradva. Továbbá, ami 1v1 elleni játékban védekezésben a Bozsik-tornákon elég, az itt most kevésnek bizonyult, hiszen ha nem megfelelő koncentráltsággal mentünk bele egy párharcba, akkor azt el is vesztettük. Kissé fura volt játékosoknak, hogy les nélkül játszottunk (Szlovákiában 13 éves kortól játszanak lesre), néhány ilyen könnyebb gólt is kaptunk, amikor ellenfelünk jóval a mi védővonalunk mögött helyezkedett, de a játék folytonosságának mindenképpen jót tett a les nélküli játék. 
A hat mérkőzésen játszott 120 perc alatt több jó támadást kezdeményeztünk, örömmel töltött el, hogy ezúttal mindkét szélen veszélyesek tudtunk lenni. A középső játékosunk agresszivitása, határozottsága ezúttal hatványozottan határozta meg játékunkat, ha ott kissé fáradtabb játékos játszott, akkor nehezebben tudtunk a játékban is részt venni. Csapatjátékban felvettük a versenyt ellenfeleinkkel, ezúttal a szélesebb pályán tisztán látszott, hogy a passzerősségen még mindig javítani kell, az edzésen gyakorolt labdás koordinációs gyakorlatok távolságát növelni kell majd. A kapuk előtti határozottságon javítani kell, hiszen a saját kapunk előtt gyakran kapkodva, de csak nagyon röviden szabadítottunk fel, ellenfelünk kapuja előtt pedig több óriási helyzetet is kihagytunk.
Óriási pozitívum, hogy az utolsó mérkőzésen a fáradtságból keveset láttam a fiúkon, folyamatosan kezdeményeztünk, pedig addigra már két óra alatt 100 percet játszottunk, és nem véletlenül arattunk nagy arányú győzelmet a végén. 
Három jó ellenfél ellen, egy nagyon hasznos tornán jártunk, harcosságban és játékban is felvettük a versenyt ellenfeleinkkel. A továbblépés, tovább fejlődés egyik záloga az lehetne  a jövőben, ha minél több ilyen tornára eljutnánk.  
A tornát két győzelemmel és négy vereséggel zártuk. 

A mérkőzések végeredményei:
Gyirmót - DAC 1:3
Gyirmót - FK Pohronie 2:3
Gyirmót - Jupie F©MH 2:3
Gyirmót - DAC 4:3
Gyirmót - FK Pohronie 1:2
Gyirmót - Jupie F©MH 3:0 

U11-es edzőmérkőzés
Pápa U11 - Gyirmót SE Győr U11 5:19 (3:1, 3:9)

Játékidő 3x25'

Csapatunk:  Horváth Donát, Szalay Olivér, Csizmazia Áron, Kiss Bence, Csala Máté, Oláh Bálint, Tóth Lénárd, Gerencsér Alex, Szabó Lőrinc, Horváth Gergely,

Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak: Szabó Lőrinc (5 gólt rúgott) Csala Máté (6-os pozícióban, összjátékban), Horváth Gergely (minőségi szélső játék+góljai)

Lakatos Attila:  - Hétköznap mindig nehéz mérkőzést játszani, hiszen a gyerekek úgy esnek be a buszra az iskolából. A kezdeti nehézségek, dekoncentrált 5-10 perc után (ekkor 3:1 re vezetett ellenfelünk) folyamatosan 'érkeztünk meg' a mérkőzésbe. 
Negyed óra játék után folyamatosan őröltük fel ellenfelünket, és azt gondolom, hogy ekkora különbséggel is megérdemelten nyertünk. (Ellenfelük két teljes sorral játszott, azért érezhető volt a sorok közti minőségbeli különbség.) 
A játék felépítésében ezen a mérkőzésen nagyon okosan, higgadtan játszottunk, ha kellett mélységi indításokkal, ha kellett szélességi forgatásokkal játszottuk meg a társakat. Javítanivalónak feltűnő volt, hogy a támadó harmadban többször is elmaradt részünkről a visszatámadás, ez mindenképpen gyakorlásra szorul. 
Ennek ellenére végig jó mentalitással, jó szellemiséggel játszottunk, így egy hasznos edzőmérkőzést játszottunk. 


U11-es Bozsik-torna
Mosonmagyaróvár
Játékidő: 5x15'
Csapatunk:  Szalay Olivér, Szuprics Gergő, Kállai Márk, Szabó Bálint, Dömötör Zalán, Koronika Bence, Nyikus Róbert, Keller Noel, Módra Máté, Tóth Lénárd 

Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak: Szuprics Gergő (oklevet is ő kapta), Szalay Olivér (védései), Tóth Lénárd (támadójáték)

Laczkó Miklós: -A tornán több olyan fiú is lehetőséget kapott, akik eddig kevesebbet játszottak. Azt kértem tőlük a torna előtt, hogy bizonyítsák be Attila bácsinak, nekem, maguknak, hogy igenis több játéklehetőséget érdemelnek. A fiúk partnerek voltak ebben, a hozzáállásra, a küzdésre nem lehetett panaszom. Játékban azért van meg mit fejlődni mindenkinek, a passzok is sokszor pontatlanok voltak, gyakran esetleges volt a támadójátékunk, és többször is Olivér bravúrjai vagy a szerencse mentett meg minket kapott góloktól. Mind ezek ellenére nagy örömmel vettem részt a csapattal ezen a tornán, személy szerint én is nagyon élveztem, de ami ennél fontosabb, hogy a tornán végig mosolygó, de pirospozsgás arcokat láttam a csapatunkban.  

A tornát két győzelemmel, egy döntetlennel, és két vereséggel zártuk. 

A mérkőzések végeredményei:
Gyirmót - Pápa 1:1
Gyirmót - Sopron 0:1
Gyirmót - Ajka 0:1 
Gyirmót - Motim 1:0
Gyirmót - Lurkó 1:0


U10 Értékelés:

2019.04.04 PELC U10 – Gyirmót SE U10 10-4

Keret: Tóth Szabolcs (Medve) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Laki Levente (Leves) Martinák Máté (Sárkány) Kelemen Dominik (Kele) Csaplár Milán (Milu) Simon Olivér (Simi) Nagy Ádám (Nagy) Parcsami Mózer Márton (Nyúl) Németh Bálint (Teve) Végvári Valter (Vévé)

Mérkőzésértékelés: Edzőmérkőzésre utaztunk Pápára csütörtök délután, ami visszavágó meghívás volt. Sajnos nem visszavágásnak indult a mérkőzés és így is ért véget. Lassú gondolkodás és körülményes játékunk miatt a helyzetkihasználásunk nagyon rossz volt, amit ellenfelünk bűntett is. Minden eladott labdából veszélyesek voltak a kapunkra és többségben góllal is fejeztek be. Sajnálom, hogy ma nem szerettünk volna fejlődni és nem éltünk a lehetőséggel, hogy egy jó csapat ellen játszhatunk.

2019.04.06 Bozsik tora MTE

Keret: Pausits Márton (Kobra) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Simon Olivér(Simi) Kelemen Dominik (Kele) Parcsami Mózer Márton (Nyúl) Németh Bálint (Teve) Csaplár Milán (Milu) Végvári Valter (Vévé) Nagy Ádám (Nagy) Makra Márk (Makk) Martinák Máté (Sárkány)

Tornaértékelés: Szombaton 11 játékossal Mosonmagyaróvárra utaztunk a soron következő Bozsik tornánkra. Elvárásom az volt, hogy érezzük jól magunkat és tegyünk meg mindent a pályán, amivel már ráhangolódunk a vasárnapi tornákra. Sajnos az öt mérkőzésből csak egy mérkőzésen mutatták meg a fiúk mit is tudnak valójában. Játékunkat pontatlansággal és lassú gondolkodással tudnám jellemezni ismét. Nem pörögtünk föl, foci és játék helyett csak focizGATTUNK és játszoGATTUNK. Több jó megoldást is láttam és döntéseinkben is voltak jók, de sokkal több kell és gyorsabb.

2019.04.09 Komárom nemzetközi torna

Eredmények:

Gyirmót SE (HU) 0 – 2 Spartak Tranava (SK)

DVTK (HU) 0 – 1 Gyirmót SE (HU)

Gyirmót SE 0 - 3 FK Dubnica (SK)

Domino Bratislava (SK) 1 - 4 Gyirmót SE (HU)

Gyirmót SE (HU) 2 - 0 Király SZE (HU)

Gyirmót SE (HU) 0 – 1 Mészöly Focisuli SE (HU)

MFK Zloven (SK) 0 – 1 Gyirmót SE (HU)

Keret: Tóth Szabolcs (Medve) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Kelemen Dominik (Kele) Laki Levente (Levi) Simon Olivér (Simi) Nagy Ádám (Nagy) Végvári Valter (Vévé) Parcsami Mózer Márton (Nyúl) Martinák Máté (Sárkány)

Tornaértékelés: Csapatunk egyik felével vasárnap Komáromban vettünk részt nemzetközi tornán, ahol 32 csapat 8as csoportokban mérték össze tudásukat és küzdhettek a továbbjutásért. Tornát sajnos szervezési hiba miatt egy olyan csapattal kezdtük, akik nem voltak a csoportunkban, így ez a mérkőzés után egyből játszottuk a tényleges első mérkőzésünket. Első mérkőzésen sajnos látszott, hogy nem tudtunk pihenni, mivel két elvesztett párharcból rúgott gólt az ellenfelünk. A mérkőzésen fölénybe voltunk, de sajnos gólokban alul maradtunk. Második mérkőzésünket a DVTK ellen játszottuk. Erre a mérkőzésre azt kértem a fiúktól, hogy a védekezésünkre fordítsunk több hangsúlyt és kontrákból próbáljunk ellenfelünk mögé kerülni. Diósgyőr csapata nagy erőkkel támadott, de a kapusuk által egy előre rúgott labdát Simi a félpályánál visszafejelt Kele elé, aki ziccerbe kiugrott és a kirohanó kapus fölött higgadtan átemelte a labdát, ezzel pedig kialakult a végeredmény is 1-0. Harmadik mérkőzésünkön sajnos visszatért a helyzetkihasználás problémánk. Hiába dolgoztunk ki több helyzetet, mint az ellenfelünk, nem tudtuk őket gólra váltani, amíg ellenfelünk három gólt is szerzett ellenünk ismét könnyelmű, bátortalan ütközetekből. Negyedik mérkőzésünkön letámadást kértem a fiúktól, toljuk feljebb a védekezésünket és az ellenfelünk térfelén szerezzünk labdát, majd mélységi passzokkal kerüljünk mögéjük a széleken. Kérésem mondhatni 100% ban teljesült is, négy gólt sikerült rúgnunk, de kis szerencsével és nagyobb koncentrációval, több góllal is nyerhettünk volna. Ellenfelünk gyors góllal vezetett, de nem adtuk fel és a megbeszélteket végrehajtva 1-4 győzelemmel zártuk a mérkőzést. Ötödik mérkőzésünk a Király SZE ellen volt, amit füves pályán játszottunk.(torna többi mérkőzését műfüves pályán játszottuk). Pályaváltás miatt, amin nagy volt a fű és mivel nem ismertük ellenfelünket visszaállva biztos játékra törekedtünk. Mérkőzés előtt előző esti profi mérkőzésekről beszélgettünk, ahol kitértünk a Liverpool Sala góljára. Mérkőzésünk elkezdődött, saját térfelünkön fogadtuk ellenfelünket és kontrákra játszottunk. Első gólunknál az elvártakat, amit tanulunk nagyszerűen alkalmaztuk és meg is született a vezetés. A Gyirmóti Sala jelen esettben Zsomesz volt. Kele egy labdaszerzés után a kapunk előtt megcsinálta a cselt, majd, felpasszolta rá a labdát, aki 1v1 megverte ellenfelét, utána elfektetve a kapust kapuba rúgta a labdát. Második gólra sem kellett sokat várni, amit egy távoli lövéssel szereztünk Kele révén. Hatodik mérkőzésen sajnos nem szerettünk volna nyerni. Egy csapat volt csak a pályán, aki szeretet volna focizni, így ellenfelünk több helyzetet is kialakított, büntetőt is hárított a Medve, de sajnos egy eladott labdánál már Ő sem tudott segíteni, így ellenfelünk 1-0 ra győzött. Tornát győzelemmel, jó hangulattal és szép játékkal törekedtünk záni, így utolsó mérkőzésen nagy akarattal és küzdéssel mentünk. Kemény párharcokat nyertünk, többször el tudtunk menni a széleken, de sajnos a beadásainkat nem fejeztük be góllal. Vége előtt 3 perccel megtört a jég, amikor is Nyúl nem szomorkodva a kihagyott helyzet miatt érkezett a hosszún és megszerezte első gólunkat, amivel győzelmet is megszereztük. Torna győztes mérkőzésein nyújtott játékkal maximálisan elégedett vagyok, azt játszottuk, amit tanulunk és tudunk. Sajnos egy kis plusz akarattal és szerencsével a 3 vesztes mérkőzésünk is győzelemmel zárul, amivel továbbjutást érő helyen zárjuk a tornát. Csoportunk harmadik helyén végeztünk. Gratulálok minden játékosnak, egy csapatként összetartva jó játékkal tettük széppé a vasárnapot.

Jó teljesítmény: Mindenki

 

2019.04.07 Gyirmót kupa

Eredmények:

Gyirmót SE – ESK Ménfőcsanak 1-2

Gyirmót SE – Győrújbarát SE 0-4

Gyirmót SE – Győrzámoly 1-1

Keret: Csaplár Milán (Milu) Makra Márk (Makk) Dobos Ádám (Szöcske) Németh Bálint (Teve) Pausits Márton (Kobra) Szabó Dominik (Domi) Barta Ákos (Mákos)

Tornaértékelés:

Barta Ákos:  Igazi"foci-időben" vettünk részt a saját rendezésű Tavasz Köszöntő villámtornán.
A mérkőzések előtt sokpasszos, sokmozgásos játékot kértem a játékosoktól. Néhány játékos túlzott önbizalmának adott hangot, ami aztán a későbbi játékunkban is megmutatkozott.
A mérkőzéseken támadólag léptünk fel, aminek következtében ellenfeleink térfelén  meddő mezőnyfölényt harcoltunk ki. A sokpasszos játék helyett nehezen, vagy egyáltalán nem szabadultunk a labdától,  aminek a következménye labdavesztés volt. Nem zártunk vissza, ellenfeleink kontrái szinte minden esetben veszélyesek voltak. Helyzetkihasználásunk nem volt megfelelő, "naggyá téve" ellenfeleink kapusait.
Legnagyobb tanulsága a tornának, hogy ellenfeleinket tisztelni kell, és kellő alázattal kell focizni a pályán betartva az edzői utasításokat.

Jó teljesítmény: Csaplár Milán, Makra Márk, Barta Ákos

2019.04.09. Gyirmót SE U10 – ESK Ménfőcsanak U11 10-4

Keret: Maros Máté (Mate) Németh Bálint (Teve) Barta Ákos (Mákos) Csaplár Milán(Milu) Végvári Valter (Vévé) Tóth Szabolcs (Medve) Dobos Ádám (Szöcske) Makra Márk (Makk) Kelemen Dominik (Kele) Szabó Dominik (Domi)

Mérkőzésértékelés: Mérkőzés előtt a hétvégi tornákat értékeltük, hibáinkat és hozzáállásunkat beszéltük át. Sajnos a keretben lévő játékosok, akik a Gyirmót Kupán szerepeltek szomorúak és csalódottak voltak, ezért ma meg szerették volna mutatni, hogy igazából miért is fociznak Gyirmót SE U10 es csapatába. Ez a pályán ki is jött. Nagyon jó volt látni, hogy összetartunk, gyors játékra egymást segítve megyünk a pályán a kezdő sípszótól. Örülök, hogy bátran használjuk már a gyengébbik lábunkat és bátran fejelünk. Medve (kapus) mezőnyjátékosként szögletből fejelt ismét egy gólt. Gratulálok mindenkinek nagyon jól kezdtük a hetet.

Jó teljesítmény: Mindenki-Csaplár Milán-Tóth Szabolcs-Végvári Valter

Hajrá Gyirmót!

Mozgalmas program várt az U12 (2007) csapatunkra a hétvégén:

Küldöm a rövid értékelést a hétvégi bajnoki mérkőzésről, a Bozsik csoport tornáról és a Gyirmót Kupáról:

 

1. U12 I. osztály ÉNY régió 19. forduló

 

Gyirmót, 2019.04.06 szombat 14.00, 5-ös pálya

 

Gyirmót SE – Király SZE 4-0 (1-0) gólszerzőink: Árpási Bálint(2), Szemeti Dávid, és egy öngól

 

Összeállítás:

Gyirmót SE U12   taktika: 2-3-3 (támadó szellemű)

Fekete Mór kapus,- Albreht Áron, Takács Donát,- Szemeti Dávid, Árpási Bálint, Kim Jun- Molnár Barnabás, Pécskai Levente Árpási Kristóf

cserék: Simon Krisztofer kapus, Szabó Márkó, Fekete Benedek, Gálos Zsombor László, Novák Szabolcs, Antal László Ádám

 

Bencze Károly edző: Mint mindig most is támadólag és agresszívan léptünk pályára. Az első félidőben csak egyszer, a másodikban pedig háromszor találtunk az ellenfél kapujában. Azt gondolom, hogy sima győzelem volt, a jó erőkből álló szombathelyi csapat ellen. Gratulálok a játékosaimnak. Az utolsó három mérkőzésünk mérlege: 13 lőtt és kapott gól nélküli. Kiemelkedőt nyújtott: Árpási Bálint, Szemeti Dávid, Albreht Áron. Hétvégén szombaton az ETO-hoz látogatunk.

 

 

2. Gyirmót csoport, Bozsik U12/13 torna, 2. forduló

Gyirmót, 2019.04.07 vasárnap 09.00, 7-es pálya

A csapat másik része a Bozsik csoport tornán vett részt a második fordulóban.

A csapat három mérkőzést (3x30’) játszott a Bozsik csoport idősebb csapataival. Mindend mérkőzésünk remek volt és szép gólokat értünk el. Az edzésen tanult feladatokat viszontláttam. Tovább fejlődtünk. Reméljük ez továbbra is tendencia lesz. Gratulálok a játékosoknak. Külön oklevelet Török Milán kapta, bátor támadó játéka és szép góljai végett.

Eredmények:

 1. Gyirmót SE U12- Győrújbarát SE U13 6-2
 2. Gyirmót SE U12- Nyúl SC U13 6-1
 3. Gyirmót SE U12- ESK Ménfőcsanak 10-0

Összeállítás: (3-2-3) Varga Áron (kapus), -Kopp Noel, Pápai Levente, Fekete Benedek,- Molnár Marcell, Méhes Gergely,- Török Milán, Fenyvesi Máté, Antal László, cserék: Neskov Milán és Neskov Olivér

A 25-ös keretből a hétvégén mindenki pályára lépett.

Gratulálok a Szülőknek is a szurkolásért.

 

3. Gyirmót kupa U12(2007) korcsoport:

Gyirmót, 2019.04.07 vasárnap 15.35, 8 pálya

Bencze Károly edző:Egy nagyszerű saját szervezésű tornán vettünk részt, meghívott csapatokkal.

Csapatok:

 1. Gyirmót SE kék
 2. Gyirmót SE kék
 3. Ménfőcsanak
 4. Kunsziget

Minden csapat három mérkőzést játszott mini pályán (45x25m, 5x2m kapu, 4-es labda, 3x25’ és 5+1 játékos). Nagyon élvezetes és látványos volt a játék. Sok labdaérintés és parádés gólok jellemezték a mérkőzéseket.

A szép számú néző közönség élvezte a kiváló ritmusú játékot.

Eredmények:

 1. Gyirmót SE kék- Kunsziget 4-1
 2. Gyirmót SE sárga – Ménfőcsanak 14-0
 3. Gyirmót sE sárga- Kunsziget 2-1
 4. Gyirmót SE – Ménfőcsanak 8-2
 5. Gyirmót SE sárga- Gyirmót SE kék 4-1

A torna győzelmet a Gyirmót SE sárga csapata nyerte, második a Gyirmót SE kék csapata, harmadik a Kunsziget csapata, utolsóként a ESK Ménfőcsanak U12-es korosztálya zárta.

A torna legjobb játékosa Árpási Bálint, a legjobb kapusa pedig Fekete Mór lett. A díjak átadása a nagy mérkőzés szünetében lett végrehajtva, ahol a díjakat Bolla Péter adta át a csapatoknak.

 

Gratulálok a hétvégi teljesítményhez a játékosaimnak, mivel még a Gyirmót FC – ZTE mérkőzésen még labdaszedőként is aktívan részt vettünk 11 játékossal.

 


U13-as Bajnoki mérkőzés 19.forduló
Gyirmót U13 0-0 Király SZE U13

Gyirmót SE Győr U13: Gerencsér D. (Tréger P. 30.), - Hauzer B.(Oláh Zs. 48.), Kiss M.(Szabó Á. 48.), Ács B., Virág Z., - Földes D. Sz.(Markó L.), Kümmel B.(Szirtes O, 30.) Winkler A.(Szabó I. Zs.40.)  - Baksa D.(Gyurasits Á.30.), Szapári L., Kiss G. (Farkas P. 40.)

Orosz Márk: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben ellenfelünk végig be volt szorulva a saját kapuja elé és e mellé jól is játszottunk széthúztuk az ellenfelünket, a szélsők tudtak befelé törni a labdával. 9-10 helyzetünk volt az első félidőben, abból 3 egy az egybe a kapus ellen, ezeket nem sikerült értékesítenünk. A második félidőre picit romlott a játékunk, de ekkor is adódtak helyzeteink. Ekkor a 10 helyett már csak 5 helyzetet tudtunk kialakítani, de úgy gondolom egész mérkőzés alatt 15 helyzetnek elég kellene hogy legyen hogy gólt tudjunk szerezni. Sajnos ez nem így történt. Ellenfélnek egész mérkőzés alatt egy helyzete volt, abból kapufát sikerült szereznie. Rengeteg helyzet rengeteg pontrúgás. Sajnos gól képtelenek vagyunk.

U13 Gyirmót Kupa
1.hely 
Játékosok: Gerencsér D., Csalogány D., Földes Zs., Horváth B., Hauzer B., Virág Z., Kiss M., Földes D. Sz., Kümmel B., Szapári L., Kiss G., Winkler A. 

Gyirmót 1-2 Ménfőcsanak
Gyirmót 4-2 Kóny
Gyirmót 10-2 Nebuló

Orosz Márk: A torna elejét rosszul kezdtük több szempontból is. A szervezés részével törődtem és a játékosaim nem melegítettek be rendesen. Ennek ellenére az első mérkőzésen nem csak ezzel volt probléma, hanem felfogásban is rossz focit játszottunk, főleg a bekapott gól után. Ahelyett hogy kicsibe kihoztuk volna a labdát és játszottunk volna egy látványos szép focit. Nem mertük elkérni a labdát nem mertünk focizni. Az első mérkőzésen való vereség ennek köszönhető. 
A második mérkőzésen már egy nem teljes 360 fokos fordulatot vett a játékunk, de egy 180-at biztos és már párszor szépen kicsibe kihoztuk a labdát, ezekből a szituációkból sikerült gólokat is szereznünk. 
Utolsó mérkőzés külön öröm volt számomra, hiszen egy jó technikás csapat ellen játszottunk, még is ilyen nagy arányú győzelem lett a vége. Ez annak köszönhető, hogy minden játékos a helyén volt és a saját focinkat sikerült játszani, elmertük kérni és nagyon nagy önbizalommal játszottunk. Remélem hogy ez az utolsó mérkőzés majd erőt ad a bajnokságra is és sikerül a helyzeteinket befejezni.U14-es BAJNOKSÁG 21. FORDULÓ
GYIRMÓT SE GYŐR U14 - ZTE U14 1:1(0:0)

Gólszerző: Barta Tamás

Kiemelkedőt nyújtott: Gruttó Bence, Kráz Tamás, Németh Noel, Rozs Renátó, Fekete Márt, Barta Tamás, Csöngei Balázs

Összeállítás: Gruttó Bence - Kelemen Milán(Szabó Patrik 64.p), Némerh Noel, Kráz Tamás, Rozs Renátó - Fekete Márton, Molnár Márton(Dobi Dominik 77.p), Nyári Rikárdó 77.p) - Csöngei Balázs, Matyi Martin(Szabó Krisztián 55.p.) - Barta Tamás

Polyák Gábor U14 Edző: -A bajnokság első helyezettje érkezett hozzánk. A gyerekek minden taktikai utasítást végrehajtottak és ez mellett bátran fociztak. A labdakihozatalunk megvalósult 1 illetve 2 ellenfél támadója ellen is. Ellenfelünk szinte csak pontrúgásokkal veszélyeztetett és borzasztó sok felívelést alkalmazott, amikre számítottunk is. Számomra meglepő, hogy egy akadémia ennyire keveset passzol és szinte minden helyzetből felívelés történik. Vezetésünk után lezárhattuk volna a mérkőzést, de a gólvonal elől mentett a zalaegerszegi védő. Az utolsó percekben egy szerencsés góllal egyenlített a vendég csapat. U15-ös Bajnoki Mérkőzés
Gyirmót SE Győr U15 - ZTE 3-2

Gyirmót: Kocsis H- Vajda M, Kümmel M, Kalmár P, Tarsoly K - Lányi D, Domján D, Bessenyei D - Lengyel M, Rimai Á, Dovánszki N
Csere: Milos M, Csonka A, 

Gól: Bessenyei Dominik, Lányi Dominik, Kalmár Péter
Jók: Bessenyei Dominik, Domján Donát, 

Török Szabolcs: -Mentálisan nagyon feltüzelt harcos csapat voltunk ma akik az első perctől letámadták és végig nagy nyomás alá helyezték a ZTE a csapatát. Nem is nagyon tudtak ezzel mit kezdeni csak ívelgettek. Harmadik negyedik helyzetünket sikerült gólra váltani egy szép szabadrúgásból. Második félidőt is így kezdtük és gyorsan szereztük még két gólt. Aztán a mérkőzés utolsó 20 percében az ellenfél ívelgetéseiből két helyezkedési hibának köszönhetően felhoztuk ellenfelünket. Így izgalmassá téve a végjátékot. Gratulálok játékosaimnak a megérdemelt győzelemhez de meg kell tanulnunk az utolsó percig koncentrálniU16-os bajnoki mérkőzés
Gyirmót SE Győr U16 - Grosics 1-0 (0-0)

Gyirmót SE Győr U16: Kecskés, Madarász,(Peisser) Görcs, Imre, Vígh, Szokolics, Füzi, Simon, Szabó B, Szabó K,(Sujtner) Hécz,(Buglyó) 
Gólszerző: Hécz A.

Ördög József: -Egy jól szervezett erős csapatot sikerült legyőznünk megérdemelten.Sárvár U17- Gyirmót SE Győr U16B 3-3 /0-1/

Gyirmót SE Győr U16B: Germán,Simon,Vankovics,Béres,Molnár,Szőke,Vedres,Bertha,Kállai,Prácser,Bódis
Csere:Sipőcz

Domanyik Szilárd: -A mérkőzést nagyban befolyásolta,hogy az egyetlen csatárunk.Bódis Erik a 2.percben súlyos
sérülést szenvedett.Hiába voltunk mi a jobb csapat,ez döntő tényezővé vált.De még azt is
elbírtuk,hogy két kamu büntetőt kapott a hazai csapat.Kállai László három góljának köszönhetően
Bravúros pontot szereztünk.A csapat mentális erejét bizonyítja,hogy ilyen körülmények ellenére
sikerült pontot szereznünk.Gratulálom az egész csapatnak,a sérült játékosnak jobbulást kívánunk! Gyirmót SE U17 -Grosics AK. Szeged U17 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Gergely N. Babayigit M.

Gyirmót SE Győr U17: Iváncsics - Kiss, Szabó, Gergely, Szőke - Nagy, Ominger - Ferenczi (Vékássy), Orbán, Babayigit (Fördős), Csernyickij (Siska)

Nagy Attila: A győzelemnek mindig értéke van, a MI CSAPATUNKNÁL ez most nagyon fontos mérkőzésen sikerült!!U19-as NBIII-as bajnoki Mérkőzés 20.forduló  
Gyirmót SE Győr U18 - Andráshida  0-5 (0-1)
 
Összeállítás: Csizmadia- Szemenyei, Tölgyesi, Bene, Kausits - Korsós, Posta, Koronkai (Vacic) - Csonka, Hajnal P.(Németh R.), Babayigit
 
Germán Ferenc: Sima vereséget szenvedtünk egy jó erőből álló ellenféllel szemben,igaz kellett hozzá az is hogy mi mélyen tudásunk alatt teljesítsünk.
U19-as NBIII-as Bajnoki Mérkőzés 21.forduló
Sárvár - Gyirmót SE Győr U18 1-6 (0-2)
 
Gólszerzők: Csonka(2), Babayigit, Csemez, Bene, Hajnal P.
 
Összeállítás: Turi- Szemenyei, Korsós, Bene (Nyári), Kausits (Tölgyesi) - Csemez (Németh R.), Posta, Koronkai - Csonka, Hajnal P., Babayigit
 
Germán Ferenc: Megérdemelt győzelmet arattunk jó teljesítményt nyújtva szinte az egész mérkőzésen.


U19-es NBII bajnokimérkőzés 22. forduló
Kecskeméti TE - Gyirmót SE Győr 3:1 (1:1)
Gólszerző: Pataki Martin (22.)

Összeállítás: Lovász - Kovács P., Turi L., Bányai, Lampert - Béli, Somogyi-Bakos /Kiss G.68./, Kovács B,- Bergendi, Pataki, Fülöp /Póczik 58./.

Makkos Tamás: Negyven percen keresztül voltunk képesek az osztály színvonalának megfelelően teljesíteni. Ez idő alatt egységesen, szervezetten játszottunk, vezetést szereztünk, elhibáztunk két üres kapus helyzetet. A félidő előtt néhány perccel egy szabadrúgásból kiegyenlített az ellenfél, ezt a mérkőzés további részében nem tudtuk kiheverni. Megpróbáltam a szünetben lelket verni a fiúkba, de a második játékrészben szétesett a csapatjátékunk, nem volt annyi mentális erő a csapatban, hogy feltartóztassa a feljavuló ellenfelünket. Elöl már nem tudtuk megtartani a labdákat, középpályán elfogytunk fizikailag, ezért várható volt, hogy hátul hibára kényszerítenek minket. A kétgólos vereség megfelelt a játék képének, esélyünk a pontszerzésre az első félidőben mutatott játékkal lett volna, célunk, hogy teljes meccsen képesek legyünk hasonló teljesítményre.

sortav
sortav

Naptár

2019.június 26. szerda
sortav
HKSzCsPSzV
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

sortav
TÁMOGATÓINK: