Tabella

NB II. 2019/2020
1. Csákvári TK12     
2. Győri ETO9     
3. Siófok8     
4. MTK Budapest7     
5. Budaörsi SC7     
6. Kazincbarcika7     
7. Budafoki MTE6     
8. Nyíregyháza Sp…6     
9. Tiszakécske6     
10. Békéscsaba6     
11. Szolnoki MÁV6     
12. Dorogi6     
13. Szombathelyi H…6     
14. Szeged 20115     
15. Vasas4     
16. Soroksár SC4     
17. Vác3     
18. GYIRMÓT FC GYŐR2     
19. Balmazújváros …1     
20. FC Ajka1     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY


A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA
HÉTFŐ
Szabadnap

KEDD
10:00 EdzésSZERDA
10:00 edzés
17:00 Edzés


CSÜTÖRTÖK 
10:00 EdzésPÉNTEK
10:00 edzés
SZOMBAT 
11:00 edzés 


VASÁRNAP

19:00 Szolnok-Gyirmót FC Győr


HÉTVÉGI UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEINK

2019. április 23. 15:25:26  nyomtatási kép


U7-ES CSEPREGI TORNA

Várhegyi Tamás: - A csoportban a Kaposvár ellen kezdtük meg a küzdelmeket, ahol egy viszonylag könnyű 5:1-es győzelemmel kezdtük a napot. A második mérkőzés a sárvári Foci FC ellen a nap leggyengébb teljesítményét hozta, meglepő 3:1-es vereséggel. Az utolsó mérkőzésen így is sikerült bebiztosítani a csoport elsőséget a Lurkó elleni győzelemmel. Ezután a felsőházért még a D csoport 4. helyezettjével a Csepreggel kellett játszanunk, ami egy nagyon sima mérkőzésen sikerült is.

A 4 közé kerülésért a későbbi döntős Kőszeg ellen játszottunk egy érdekes mérkőzést, itt a szerencsével is hadilábon álltunk, öngól a félpályáról, sérülés után kapott gól, így 2:1-es vereséget szenvedtünk, és az 5-8. helyért folytathattuk. Itt 2 nagyon jó mérkőzést játszottunk, először a Veszprémmel végeztünk 3:3-as döntetlenre, és nyertünk büntetőkkel, majd az 5. helyért a Sopronnal játszottunk döntetlent, hogy aztán ismét büntetőkkel nyerjünk. Így a rangos tornán az 5. helyet szereztük meg.

A nagy nyomás alatt itt már nem volt idő védekezésben körülményesnek lenni, de  támadások hatékonyabb befejezésében is előre kell lépnünk, hogy a jövőben még ennél is szebben szerepeljünk. Összességében egy nagyon jó torna volt, remek csapatokkal, így minden mérkőzésen sokat kellett tenni egy jó eredményért, minden mérkőzésből lehetett tanulni.  


U10 Értékelés:

2019.04.18-19 Gyirmót SE UTE torna

Eredmények: Gyirmót SE U10 0-0 Ikarus, Gyirmót SE U10 0-0 Kecskemét LA, Gyirmót SE U10 0-4 MTK Budapest SKISA, Gyirmót SE U10 3-0 Eger, Gyirmót SE U10 1-6 UTE Lila, Gyirmót SE U10 0-7 Ferencváros fehér, Gyirmót SE U10 0-7 Siófok, Gyirmót SE U10 2-0 Budafok, Gyirmót SE U10 4-1 Ferencváros zöld

Keret: Tóth Szabolcs (Medve) Laki Levente (Leves) Martinák Máté (Sárkány) Csaplár Milán (Milu) Simon Olivér (Simi) Nagy Ádám (Nagy) Dobos Ádám (Szöcske) Szabó Dominik (Domi) Kelemen Dominik (Kele) Maros Máté (Mate) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Parcsami Mózer Márton (Nyúl)

Tornaértékelés: Nagyon várt kétnapos tornán jártunk csütörtökön és pénteken, Budapesten az UTE otthonába. Első olyan tornánk volt, ami két napos és ott alvásos szervezéssel történt. A tornán 19 csapat vett részt. Első nap csoportmérkőzéseinket játszottuk, ahol eldőlt, hogy sajnos az alsóházba kerülünk. Első mérkőzésen hiába játszottunk jobban, mint ellenfelünk, az izgalom a koncentráció hiánya miatt négy egyéni hibával legyőzött minket az IKARUS csapata. További csoportmérkőzéseken már felvettük a torna iramát szépen játszottunk, törekedtünk az edzésen tanultakat játszani, felépíteni a támadásainkat, de sajnos többször is fizikai erővel ellenfeleink elnyomtak bennünket. Csoportunkban 4 ponttal az alsóházba kerültünk. Első nap zárásaként a torna után egy kis csapatösszetartás volt a program, séta, beszélgetés és fagyizás. Második nap az alsóházban a Ferencváros, a Siófok és a Budafok ellen játszottuk a mérkőzéseinket. Első két mérkőzésen hamar eldöntöttük sorsunkat, mivel is mind a két mérkőzést gyenge passzal indítottunk, amit lelesett az ellenfelünk és góllal büntetett. Hibáink után megihletődve, összeesve játszottuk végig a 20 perces mérkőzéseket. Harmadik mérkőzésen a Budafok ellen már, úgy mentünk fel, hogy hittünk magunkban, magabiztosan és gólra törően, szerettük volna megmutatni végre mit is tudunk…meg is lett az eredménye. Hamar vezetést szereztünk egy kapura rúgás után még hárított a kapus, de a kipattanóra elsőként csaptunk le és rúgtuk a kapuba a labdát. Rúgott gól után jót tett a játékunknak. Ellenfelünk előre rúgott labdákkal igyekezett változtatni az eredményen, de a változtatás nekünk sikerült egy szép kontra után 2-0 (végeredmény). Másik csoport harmadik helyezettével, a Ferencváros zöldekkel játszottunk a 15. helyért. Mérkőzés előtt két kérésem volt a fiúkhoz, nyújtsuk a maximumot és érezzük jól magunkat, boldogan távozzunk. Be is tartották a kérésemet. Letámadva ellenfelünket szerettük volna megnyerni a mérkőzést, ami meg is lepte a Ferencváros csapatát. Első gólunkat egy baloldali támadásból szereztünk, amire gyorsan rúgtunk is egyet egy fel passz után megtartottuk a labdát, majd szép 2v1 befejezéssel gólt szereztünk. Két rúgott gól után ellenfelünk kapcsolt, szépített is, de a kapott gól után sem estünk össze, javítottuk is a hibánkat két góllal.  Tornán nyújtott teljesítménnyel részben vagyok csak elégedett, mivel az első napon sajnos nagyon lassú gondolkodással játszottunk és bátortalanul, pedig sokkal több van a csapatban. Második nap első felében folytattuk első napot, majd szépen zártuk. Utolsó két mérkőzésen végre úgy mentünk, ahogy az egész tornán kellett volna, de sajnos már késő volt. Nagyon tanulságos volt ez a torna is… erősödnünk kell, bátorodnunk és már az elejétől kihozni a maximumot magunkból. Ügyes játékosok vagyunk, csak hinnünk kell magunkban. Magas színvonalú tornán vettünk részt és itt is szép labdakihozatalokat láthattam és nagyon jó megoldásokat, ebből kell sokkal több. Gratulálok minden játékosnak.

Jó teljesítmény: Csaplár Milán, Mészáros Zsombor, Martinák Máté

 

 

2019.04.21 Gyirmót SE U10 WIEN CUP

Eredmény: Gyirmót SE U10 5-1 FavAC 2, Gyirmót SE U10 8-0 Young Stars / Helfort, Gyirmót SE U10 0-2 Wr. Sportclub, Gyirmót SE U10 3-1 Nebuló FSE, Gyirmót SE U10 4-3 (1-1) Wr. Sportclub

Keret: Simon Olivér (Simi) Németh Bálint (Teve) Csaplár Milán (Milu) Végvári Valter (Vévé) Nagy Ádám (Nagy) Makra Márk (Makk) Martinák Máté (Sárkány) Dobos Ádám (Szöcske) Tóth Szabolcs (Medve) Kelemen Dominik (Kele) Laki Levente (Levi) Parcsami Mózer Márton (Nyúl) Mészáros Zsombor (Zsomesz)

Mérkőzésértékelés: Vasárnap folytattuk a focit a húsvéti locsolás előtt. Bécsbe látogattunk egy 8 csapatos nemzetközi tornára. A tornát két négyes csoportban rendezték nagyon hangulatos környezetben (zene, szurkolás), napsütésben. Első mérkőzésünket egy kapott góllal kezdtük, ami hamar ébredésre pofozott bennünket. Ellenfelünk a rúgott gól után a kapu elé tömörült, így széleken próbáltunk mögéjük kerülni, illetve átlövésekkel, ami sikeresen is zárult. Végeredményt 5-1 re fordítottuk. Második mérkőzésre egy pihenő után került sor, ahol már az elejétől fogva odafigyelve, letámadva mentünk az ellenfelünkkel szemben, így 8-0 ás győzelemmel fejezhettük be ezt a mérkőzést. Harmadik mérkőzésen sajnos belefutottunk ismét a hibánkba, amit nem hittek el a fiúk mérkőzés előtt. Ellenfelünket lenézve, magabiztos győzelmet várva mentünk fel a pályára. Elején nagyon sok helyzetet hagytunk ki, amire várható volt, hogy válaszolni fog az ellenfél…be is következett egy előrerúgott labdával 1-0 ra változtatta az eredményt.  Kapott gól után meglepődve, kapkodva játszottunk és egy butaság után büntetőhöz jutott az ellenfelünk, amit érvényesített. 2-0. Hátralévő időben hiába támadtunk nem tudtunk fordítani. Másik csoport győztesével, a Nebulóval játszottunk a döntőbe jutásért. Nagyon jó kis mérkőzésre számítottunk, mivel egész tornán a fiúk és a szülők is közösen szurkoltak mind a két csapatnak, mintha egy magyar csapat lennénk. Ez a mérkőzés egy igazi döntő volt, de közben csak egy KIS döntő volt. Bécs pályája zenget a RIA RIA HUNGÁRIÁTÓL, hazai hangulatban focizhattak a gyerekek. Sportszerű, pörgős mérkőzésen 3-1 Gyirmóti győzelemmel kerültünk a döntőbe. A döntőbe ismét összekerültünk a csoportunk győztesével, akiknek szerettünk volna visszavágni. A fiúk nagyon bátor és agresszív játékkal mentek a pályán, ami mellé ragyogó megoldások is társultak. Mérkőzés elején vezetést szereztünk, de erre ellenfelünk egy pontrúgással válaszolt, sajnos nem vettük fel az összes embert. Kapott gól után már nem tudtunk gólt rúgni, így következtek a büntetők. Büntető párbaj alatt ismét Magyarországra kerültünk, köszönhetően a Gyirmóti szülőknek, a Nebuló csapatának és szüleiknek (RIA RIA HUNGÁRIA és a GYIRMÓT GYIRMÓT) Büntető párbajban mi 3 büntetőt érvényesítettünk, egyet pedig a Medve hárított, így 3-2 győzelemmel, összesítésben 4-3 ra győztünk a döntőben, amivel Gyirmót SE U10 csapata lett a torna győztese.

Gratulálok mindenkinek és köszönjük a szurkolást, csodálatos érzés volt.

Hajrá Gyirmót!!!

Jó teljesítmény: Mindenki – Csaplár Milán-Tóth Szabolcs - Mészáros Zsombor

 
U14 Bajnoki mérkőzés 2019.04.19.

Gyirmót SE Győr U14 - Király SZE U14 6:0 (2:0)

Gólszerzők: Barta Tamás 2, Matyi Martin 2, Dobai Dominik, Csöngei Balázs

Kiemelkedőt nyújtottak: Csöngei Balázs, Matyi Martin

Összeállítás: Gruttó Bence(Gerencsér Dávid 53.p.) - Csöngei Balázs, Németh Noel, Kráz Tamás, Németh Kende(Nyári Rikárdó(41.p.) - Szabó Krisztián(Szabó Patrik 53.p.), Fekete Márton, Molnár Márton - Rozs Renátó(Forgó Patrik(53.p.), Matyi Martin, Barta Tamás(Dobai Dominik 53.p.)

Polyák Gábor U14 edző: - Az első 20 percben hiába alakítottunk ki több nagy helyzetet elkapkodtuk a lövéseket és a ziccereinket. Amint megjött az első gól megnyugodtak a srácok. Szép támadásaink voltak, ellenfelünk kapura se lőtt a mérkőzés alatt. Sajnos a rossz talajú pálya miatt sokszor megakadt a támadásunk. Akár több góllal is nyerhettünk volna. Gratulálok a csapatomnak!Gyirmót SE Győr U17- Kaposvár BFLA U17 1-3 (1-3)
Gólszerző: Babayigit M.

Gyirmót SE Győr: Iváncsics - Kiss (Czafik), Szabó, Gergely, Szőke - Nagy, Ominger (Siska) - Ferenczi, Fördős, Babayigit -Csernyicki (Varga)
Nagy Attila: A csapatjátékot meglehet tanítani, a GÓL szerzésre viszont születni kell!!U19 bajnoki, 24. forduló

Békéscsaba - Gyirmót SE Győr 4:1 (4:0)

Gólszerző: Mayer Ádám /87./

Összeállítás: Kiss G. - Kovács P. /Bene K. 22./, Turi L.,Bányai /Posta 46./ Lampert - Béli, Somogyi-Bakos, Kovács B., - Bergendi, Mayer, Fülöp.

Makkos Tamás: Az első félidővel inkább nem foglalkozom, értékelhetetlen ami történt, de levontam belőle néhány következtetést. Amit pedig a másodikban láttam, az egy utánpótlás edzőnek ajándék.


sortav
sortav

Naptár

2019.augusztus 24. szombat
sortav
HKSzCsPSzV
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

sortav

VÁLTSA KI ÖN IS
GYIRMÓT FC GYŐR KLUBKÁRTYÁJÁT!
TÁMOGATÓINK: