Tabella

NB II. 2019/2020
1. MTK Budapest36     
2. Budafoki MTE31     
3. Csákvári TK31     
4. GYIRMÓT FC GYŐR30     
5. Siófok26     
6. Dorogi23     
7. Győri ETO23     
8. Vasas22     
9. Kazincbarcika21     
10. Szeged 201119     
11. Szolnoki MÁV19     
12. Budaörsi SC18     
13. Békéscsaba18     
14. Nyíregyháza Sp…16     
15. FC Ajka16     
16. Soroksár SC15     
17. Tiszakécske15     
18. Szombathelyi H…15     
19. Vác6     
20. Balmazújváros …0     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY


A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA

2019.11.04-2019.11.11-ig


HÉTFŐ
15:15 Edzés

KEDD
15:15 Edzés


SZERDA
18:00
Merkantil Bank Liga
NII-es mérkőzés
Gyirmót Alcufer Stadion


Gyirmót FC Győr - MTK


CSÜTÖRTÖK 
10:00 Edzés


PÉNTEK
10:00 Edzés


SZOMBAT 
10:00 Edzés

VASÁRNAP

13:30
Vác FC - Gyirmót FC Győr
Merkantil Bank Liga
NII-es mérkőzés
Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep


HÉTVÉGI UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEINK

2019. május 19. 17:51:00  nyomtatási kép
Móváron, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Szolnokon és Győrben jártak csapataink.

U11-es Edzőmérkőzés
Mosonmagyaróvár, 2019.05.18. 12:30
Játékidő: 2x30'
Kezdőcsapat (1-3-4-1): Horváth Donát - Csizmazia Áron, Csala Máté, Oláh Bálint - Koronika Bence, Kiss Bence, Szabó Lőrinc, Horváth Gergely - Steszli András
Lehetőséget kaptak még: Szalay Olivér, Kállai Márk, Módra Máté, Szuprics Gergő

A mérkőzések végeredménye:
MTE - Gyirmót 0:2 (0:1) 
Gsz: Steszli A., Kiss B.

Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak: Csala Máté (védőként és belső középpályásként is rengeteget dolgozott nagyon jó százalékkal), Csizmazia Áron (szinte az összes párharcát megnyerte védőként, végig energikusan játszott), Oláh Bálint (labdakihozatalokban nagyon hasznosan játszott), jó teljesítmény: Steszli András, Kiss Bence, Szabó Lőrinc

Lakatos Attila: - Nagy várakozással tekintettem a mérkőzés elé, mert az MTE edzőjével előre egyeztettük, hogy már nem 6+1, hanem 8+1-es játékrendszerben játszunk majd ezen a mérkőzésen. Nyártól a mi korosztályunk is 8+1es játékrendszerben játszik majd, továbbá versenyző korosztályként bajnoki mérkőzéseken is részt vesz majd. 
A mérkőzés előtt átbeszéltük a fiúkkal, hogy milyen alap dolgokat várok, szeretném, ha ezek jól működnének. Felhívtam a figyelmet védekezésben a csapat együttes mozgására, a helyes távolságokra, a területvédekezésre, az oldalirányú tolódásokra, továbbá az egyéni védekezés minőségére, egymás biztosítására. Nagyon bíztató jeleket láttam, hiszen kiemelkedően oldották mega  fiúk (főleg a védővonalban) az egymás biztosítását, így szinte az egész mérkőzés alatt nem is akadt helyzete az MTE-nek, emellett a három védőnk szinte az összes egyéni párharcát meg tudta nyerni. A labdaszerzés utáni átmentek még lassúak voltak, de ennek javítása a megnövekedett távolság miatt is egyre fontosabb lesz.
A középpályán mélységi átadásokkal rendre megtaláltuk a belsőket, viszont előre játékban még javulni kell a középpályás poszton játszóknak. A gyilkos passzokat, a védők közti lapos indításokban még nagyon sok lehetőség rejlik, hiszen most már lesz hely, terület az ellenfél védekezése mögött. A megnövekedett távolságok miatt a passzerősség is sarkalatos pont, de erre mindenképpen hasznos minden edzőmérkőzés, gyakorló mérkőzés. Ennek ellenére labdajáratában, labdabirtoklásban magabiztosak voltunk, bár az is látszik, hogy meg kell tanulnunk, hogy hova, mikor és legfőképp, hogy miért passzolunk. A szélsőink 1v1 elleni játéka ezúttal nem dominált, vagy ha épp a védőt sikerült megverni, akkor ezúttal beadásokat, visszagurításokat láttam, hiszen az eddig játszott pályaszélességhez képest akár 15-20méterrel is szélesebb pályán játszottunk. Tapasztalatom szerint jóval nehezebb lesz majd gólhelyzetet kialakítani, hiszen a kapu elé is nehezebb felérni, így jól felismertük, hogy távoli lövésekkel lehet veszélyeztetni. A több kapura lövésünk ellenére kevés veszélyt jelentettek az ellenfél kapujára. 
A góljainkat két 2009-es játékosunk szerezték, Steszli Bandié egy remek egyéni villanás után, Kiss Bencéé pedig egy szép támadás után, ráadásul egy lábról felugorva, fejjel szerezte.   
Hosszú folyamat lesz, amíg a fiúk ráéreznek a játékterekre, a megnövekedett távolságokra, de első lépésnek ez a mérkőzés mindenképpen biztató volt. 

Ki kell emelnem a védőinket, hiszen végig nagyon fegyelmezetten, jól játszottak. 


Nagykanizsa – Gyirmót SE Győr U12 1-3 (1-2)
gólszerzőink: Molnár Marcell, Pécskai Levente, Albrecht Áron
Bencze Károly: Nem volt egyszerű! Viszont megérdemelt győzelmet arattunk idegenben, a sportszerű ellenfél ellen. Három szép gólt szereztünk melyet az edzéseken  “skálázunk”... 
Örülök, hogy három új játékos is bemutatkozott bajnoki mérkőzésen (Szabó Áron kapusunk, Fenyvesi Máté és Neskov Olivér mezőnyben)
A mezőny legjobbja Molnár Marcell volt (egy gólja, egy gólpassz és remek mezőny játék...) Gratulálok!!!!

U13-as csapat
U14-es Megyei bajnoki mérkőzés
10.forduló

2019.05.16. Dac Sportpálya
Dac U14 0-4 Gyirmót U13

Gólszerző: Berki A. (4) 

Kiemelkedőt nyújtott: Berki A.

Gyirmót SE Győr U13: Gerencsér D.(Tréger P. 35) - Kiss M..(Szabó Á. 35), Hauzer B.(Ács B. 35.), Oláh Zs., - Markó L.(Winkler A. 35.), Szirtes O.(Szabo I. Zs. 35.),   - Szapári L. (Gyurasits Á. 35.), Berki A., Kiss G.(Baksa D. 35.) 

Orosz Márk: Ahogy az az utóbbi időben történt, az U14-es mérkőzésen végig mi uraltuk teljes mértékben a mérkőzést. A labdát birtokolva, többször átforgatva egyik oldalról a másikra, hogy megnyíljon az ellenfél védekezezésében a rés. Szintén ezen a mérkőzésen is egy nagyon jó csapatként működtünk, még akkor is, ha a műfüves pálya kicsit megnehezítette a dolgunkta.
Gratulálok a csapatnak!

U13-as Bajnoki mérkőzés
24.forduló

2019.05.18. Gyirmót
 
Nagykanizsa U13 0-7 Gyirmót SE Győr U13

Gólszerző: Szapári L. (3), Kiss G. (2), Gyurasits Á., Szirtes O.

Kiemelkedőt nyújtott: Az egész csapat

Gyirmót SE Győr U13: Gerencsér D.(Tréger P. 30) - Kiss M., Hauzer B., Ács B., Oláh Zs.(Szabó Á. 30.) - Markó L., Winkler A.(Baksa D. 30.), Szirtes O. - Szapári L., Gyurasits Á.(Farkas P. 40.), Kiss G. 

Orosz Márk: A mérkőzésről több játékosunk is hiányzott. Köztük belevéve a házi gólkirályunkat. Legnagyobb problémánk a helyzetkihasználás szokott lenni. A mérkőzés előtt tudtam, hogy a sok hiányzó ellenére nagyon jó csapatjátékot fogunk bemutatni, ahogy az az utolsó fordulókban történt, de úgy voltam vele, hogy a gólszerzéssel bajunk adódhat. Ennek ellenére a mai mérkőzésen a helyzeteink 50% sikerült értékesíteni, aminek külön örültem. Nagyszerű futballt mutattunk be. Rengeteget passzoltunk és lendületesek dinamikusak voltunk. A mérkőzés végén az ellenfél edzője megdícsérte a csapatot, hogy milyen szép passzos focit játszottunk, illetve az ellenfél játékosok szülei megtapsoltak minket is külön. Úgy gondolom ez mindent elmond a teljesítményünkről.
Nagyon nagy gratuláció a csapatnak! 

             

U14 Bajnoki mérkőzés 2019.05.18 Szombat 12:00 Alcufer Stadion Center pálya

GYIRMÓT SE GYŐR U14 - MOTIM U14 3:0(2:0)

Gólszerzők: Barta Tamás, Rozs Renátó, Dobai Dominik

Összeállítás: Gruttó Bence(Nagy Gergely 70.p.) - Szabó Krisztián(Dobai Dominik 41.p.), Németh Noel, Kráz Tamás(Szabó Patrik 70.p.), Rozs Renátó(Kelemen Milán 70.p.) - Fekete Márton, Molnár Márton, Nyári Rikárdó(Forgó Patrik 60.p.) - Csöngei Balázs, Matyi Martin(Kümmel Benedek(60.p.), Barta Tamás(Németh Kende(70.p.)

Kiemelkedőt nyújtott: Németh Noel, Gruttó Bence, Rozs Renátó, Csöngei Balázs, Barta Tamás

Polyák Gábor U14 edző: A gyengébb csapatjátékunkat erősen befolyásolta pár kezdő játékosunk rossz gondolkodása és gyenge teljesítménye. Megérdemelten nyertünk, mert rúgtunk 3 gólt, míg ellenfelünk nem élt a lehetőségeivel. Szerencsére ebben a szezonban nem ez a teljesítmény és játék jellemzett minket. 
A győzelemhez gratulálok a csapatnak!
Köszönjük a Vezetőknek az élményt, hogy a stadionban játszhattunk!U 15 NB II   Bajnoki 

Gyirmót SE Győr U15 - MTE  8-0

Gyirmót SE:  Kocsis H, Horváth Z, Kümmel M, Kalmár P, Tarsoly K- Lányi D, Lengyel M, Domján D- Vajda M, Csonka A, Dovánszki N
Csere: Bohunicky O, Koch B, Milos M, Nemeskéri Z, Molnár SZ
Gól: Tarsoly Kristóf, Csonka Alexander 2, Lányi Dominik, Kalmár Péter, Domján Donát, Nemeskéri Zalán, Milos Milán
Jók: Az egész CSAPAT

Török Szabolcs: Játékosaimat nagyon feldobta a stadionban való játék lehetőség és a bajnoki cím megszerzésének esélye. Ennek megfelelően nagy iramban kezdtünk aminek hamar gól lett az eredménye. Ez teljesen megnyugtatta játékosaimat akik ezután felszabadultan ötletesen és eredményesen fociztak. Minden percét élvezték a mérkőzésnek. Gratulálok a Fiúknak az egész éves "munkájukért" és a Bajnoki cím megvédésért. Köszönöm


Üstökös SE U17-Gyirmót SE U 16B 1-0 /0-0/

2019.05.08.
Gyirmót SE Győr U16B: Germán M.Tarsoly K.Kalmár P.Horváth A.Horváth Z.Béres M.Vajda M.Lapincs B.Vankovics D.
Lányi D.Bódis E.
Csere:Kocsis H. Lengyel M. Kümmel M. Kállai L. Bertha B. Sipőcz M.

Domanyik Szilárd: Óriási mérkőzést játszottunk a 2. helyezett otthonában.Szervezett védekezéssel nagy akarattal
játszottunk a fizikai fölényben lévő hazaiak ellen.Kibírtuk a meccs elején nagy rohamokkal támadó ellenfél nyomását,remek védekezéssel.A második félidő vége felé szerencsétlen gólt kaptunk,de nem estünk szét.Átálltunk három védős rendszerre,sikerült két óriási lehetőséget kialakítani,de a pontot nem tudtuk feltenni a végére.Ettől függetlenül minden dicséret a csapatnak, remekül helytálltunk a kiváló hazai csapat ellen!


Nyíregyháza-Gyirmót SE Győr  5-2 (2-1)
Nyíregyháza BOZSIK JÓZSEF LA Örökösföld
Gólszerzők: Nagy K. Szabó Z.

Gyirmót SE GYŐR : Iváncsics-Kiss,Szabó,Gergely,Szőke(Siska)-Nagy(Csemez)Ominger(Fördős)-Czafik.Orbán,Varga-Ferenczi(Csernyicki)

Nagy Attila: A bajnokesélyes Nyíregyháza otthonában két lehetőségünk volt. Siker vagy sikertelenség. MI a sikerre készültünk ami benne volt a mérkőzésben, de viszont a második verzió érvényesült!!!


U19 bajnoki, 28.forduló


Gyirmót SE Győr U19 - Szolonok 6:1 (3:1)


Gólszerzők: Buruzs Barnabás (21. 81.), Pataki Martin (34. 56.) Tokaji Dávid (37.) Kovács Bálint (88.)


Összeállítás:Kiss G. - Béli, Turi, Bene K., Lampert -  Bányai, Somogyi-Bakos, Tokaji -  Buruzs, Pataki Kovács B.

Makkos Tamás: Az első félidőben kicsit megilletődötten kezdtünk, de amikor ráéreztünk arra, hogy képesek vagyunk megbontani az ellenfél védelmét, felbátorodott a játékunk. Miután előnybe kerültünk, ez felszabadulttá tette a játékosokat és a játékrész vége előtt még két szép gólt értünk el. A lefújás előtt viszont szépített az ellenfél egy kapu előtti kavarodás után, így jókor jött a szünet. Úgy éreztem, hogy a kapott gól megfogta a csapatot, ezért attól tartottam, hogy ha nem szerzünk egy megnyugtató találatot a második félidőben, akkor még nehéz lehet a végjáték. Szerencsére nem így történt, tíz perc után növeltük előnyünket és ezzel eldőlt a mérkőzés. Innentől már csak az volt a kérdés, hogy mennyi lesz a különbség a csapatok között, a játék örömét maximálisan kiélvezve, tetszetős akciókkal és remek egyéni teljesítményekkel nagyszerű győzelmet arattunk. Nagyon örülök a mutatott játéknak. 

sortav
sortav

Naptár

2019.november 18. hétfő
sortav
HKSzCsPSzV
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

sortav
Gyirmót FC Győr csapatkép

VÁLTSA KI ÖN IS
GYIRMÓT FC GYŐR KLUBKÁRTYÁJÁT!
TÁMOGATÓINK: