Tabella

NB II. 2019/2020
1. MTK Budapest36     
2. Budafoki MTE31     
3. Csákvári TK31     
4. GYIRMÓT FC GYŐR30     
5. Siófok26     
6. Dorogi23     
7. Győri ETO23     
8. Vasas22     
9. Kazincbarcika21     
10. Szeged 201119     
11. Szolnoki MÁV19     
12. Budaörsi SC18     
13. Békéscsaba18     
14. Nyíregyháza Sp…16     
15. FC Ajka16     
16. Soroksár SC15     
17. Tiszakécske15     
18. Szombathelyi H…15     
19. Vác6     
20. Balmazújváros …0     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY


A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA

2019.11.04-2019.11.11-ig


HÉTFŐ
15:15 Edzés

KEDD
15:15 Edzés


SZERDA
18:00
Merkantil Bank Liga
NII-es mérkőzés
Gyirmót Alcufer Stadion


Gyirmót FC Győr - MTK


CSÜTÖRTÖK 
10:00 Edzés


PÉNTEK
10:00 Edzés


SZOMBAT 
10:00 Edzés

VASÁRNAP

13:30
Vác FC - Gyirmót FC Győr
Merkantil Bank Liga
NII-es mérkőzés
Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep


HÉTVÉGI UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEINK

2019. június 04. 12:23:04  nyomtatási kép
Még nincs pihenés. Csapataink a hétvégén is harcban álltak.

U10 Értékelés:

2019.06.01. FiTTava Mozdulj meg jótékonysági futás!

Csapat összetartás: Mózer Melinda, Marci anyukájától (Gyirmót U10 játékos) értesültem, hogy 06.01-én Töltéstaván rendeznek egy jótékonysági futóversenyt, amivel Vass Barnabásnak szeretnének segíteni, nagyon fontos Csehországi műtétjéhez, így szombaton reggel futással kezdtük a hétvégi programunkat. Találkozó 9:00 kor volt a Töltéstavai focipályán a gyerekekkel és a szülőkkel, ahol érkezésemkor már minden gyerek focizott, focival töltötték el a rajtig hátralévő időt.(10:00) Futás megkezdése előtt a résztvevőkkel közösen zenére bemelegítettünk, amit a gyerekek nagyon élveztek és jó hangulatban rajthoz álltunk. A rendezők úgy gondolták, hogy a Gyirmót U10 csapata a legkisebb távon fog indulni 1,6 km, de ez a rajtnál változott 4,3 km-re, amit közösen szavaztunk meg a gyerekekkel. Meleg ellenére minden játékos a kitűzött célt nagyon jó idővel teljesítette, de minden gyerek büszke volt a futáson részt vett szülőre is, mivel ők is teljesítették a távot. Három játékosunk a 8,6 km távot teljesítette. Pár perc pihenő után mintha misem történt volna újra előkerült a labda és a helyi gyerekek ellen fociztunk egyet.(ezzel is bizonyították a gyerekek, hogy sosem fáradnak el) Futás mellett a rendezők tombolákkal is készültek, így a foci kis időre megszakadt, mivel nagyon izgulva várta minden gyerek az ő nyerő számait. A napnak itt még nem volt vége, mivel az utolsó díjat (tortát) a Gyirmót U10 csapata kapta a legtöbb fővel részt vett csapat kitüntetéssel. Tortát közösen a szülőkkel és a gyerekekkel elfogyasztottuk, majd a gyerekek lábtenisszel zárták a napot. Gratulálok minden gyereknek és a szülőnek a futáson nyújtott teljesítményéhez. Nagyon büszke vagyok, hogy ilyen nagyszerű szülők és gyerekek tartoznak a Gyirmót U10 es csapathoz és futás mellett anyagilag is hozzájárultak, segítették Barnus gyógyulását. Köszönöm szépen mindenkinek! Hajrá Barnus!

2019.06.02 Bozsik Torna Lurkó

Eredmények: Gyirmót U10 1-3 PELC, Gyirmót U10 3-1 Sopron SE, Gyirmót U10 4-2 Ajka, Gyirmót U10 2-1 MTE 1904, Gyirmót U10 2-2 Lurkó

Keret: Mészáros Zsombor (Zsomesz) Laki Levente (Levi) Parcsami Mózer Márton (Nyúl) Dobos Ádám (Szöcske) Csaplár Milán (Milu) Simon Olivér (Simi) Martinák Máté (Sárkány) Nagy Ádám (Nagy) Barta Ákos (Mákos) Németh Bálint (Teve)

Tornaértékelés: Szombati futás után vasárnap reggel Szombathelyre utaztunk az idei utolsó Bozsik tornánkra! Erre a tornára a nap is úgy döntött, hogy ki süt, így kellemes időben focizhattunk. Első mérkőzés bemelegítésénél Nagy fejsérülést szenvedett, (megfejelte a kapufát) és így már a torna kezdésnél kapust kellett választanunk a mezőnyjátékosok közül. Jó kezdésnek nem nevezhető az első mérkőzésünk, mivel pontatlanság és lassúság miatt ellenfelünk érvényesült a pályán. Reggeli „pofon” után magunkra találtunk és elkezdtünk focizni. Pálya sajnos nem támogatta a gyors passzos játékot, de igyekeztünk kis passzokkal érvényesülni. Három mérkőzésen érvényesültünk is letámadással sok labdát sikerült szereznünk, azokat pedig jól meg is tudtunk játszani, jó döntéseket hoztunk. Utolsó mérkőzés előtt egy meccs pihenőnk volt, amin bele is aludtunk kicsit a tornába, így mivel nem pörögtünk ellenfelünk érvényesült az elején, majd felvettük a mérkőzés iramát  és sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de nem fejeztük be góllal a ziccereinket. Kihagyott helyzeteinket büntette az ellenfél. Tornán nyújtott teljesítménnyel elégedett vagyok, az első Bozsik tornához képest nagyon nagy fejlődés látható a csapaton fogalmazott Novák Péter. Hajrá Gyirmót!

Jó teljesítmény: Simon Olivér (oklevelet is Ő kapta)

Hajrá Gyirmót!!!2019.06.03 Kóny U11 – Gyirmót U10

Eredmények: Kóny U11 7-15 Gyirmót U10

Keret: Mészáros Zsombor (Zsomesz) Laki Levente (Levi) Parcsami Mózer Márton (Nyúl) Dobos Ádám (Szöcske) Csaplár Milán (Milu) Simon Olivér (Simi) Martinák Máté (Sárkány) Nagy Ádám (Nagy) Barta Ákos (Mákos) Maros Máté (Mate) Németh Bálint (Teve) Végvári Valter (Vévé) Tóth Szabolcs (Medve) Makra Márk (Makk)

Mérkőzésértékelés: Szokásos hétfői mérkőzésünk ezen a napon is megrendezésre került, de ezennel a Csanaki csapat helyett a Kónyi fiúk ellen játszottunk Kónyban. Két sorral vettünk részt a mérkőzésen, így a megszokottnál kicsit kevesebb játéklehetőséget kapott mindenki. Mérkőzés elején hamar vezetést is szereztünk Zsomesz labdaszerzése és befejezése után, de itt ki is kapcsoltunk egy időre. Ellenfelünk dominált szépen játszott az ügyes játékosokból álló Kónyi csapat. Három gólos vezetést szerzett az ellenfelünk, amire kapcsoltunk, hogy nagyon nem jó úton haladunk és elkezdtünk focizni. Javult a játékunk, de nem vagyok elégedett a mai teljesítménnyel. Nagyon totyogós, lassú volt a játékunk gyenge és pontatlan passzokkal, kevés futással. A leírt játékunk ellenére voltak szép támadásaink és góljaink, de sokkal többet tudunk ennél. Hajrá Gyirmót!

Jó teljesítmény: Nagy Ádám (Kapuba)

Hajrá Gyirmót!!!Bozsik-torna U11

Szombathely, 2019.06.02.

 

Ellenfelek:

Pápa

Sopron

Ajka

MTE

Lurkó

Játékidő: 5x15'

Csapatunk: Kalmár Bendegúz, Oláh Bálint, Tóth Lénárd, Csala Máté, Csizmazia Áron, Kiss Bence, Szabó Lőrinc, Horváth Gergely, Steszli András

 

Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak: Tóth Lénárd (váratlan megoldásai - oklevelet is ő kapta), de mindenkinek jár a dicséret, mert legalább jó átlagot nyújtottak a Fiúk

 

Lakatos Attila:

Az idei utolsó B szintű régiós Bozsik-tornánkra nyolc mezőnyjátékossal és csak egy kapussal utaztunk, így közel megfelelő mennyiségű játékpercet tudott mindenki játszani.

A nagy meleg ellenére (műfüvesen játszottunk) egész jó színvonalú mérkőzéseket játszottunk.

Az egész tornán nyújtott védekezésünkbe ezúttal több egyéni hiba is becsúszott (eladott labdák, helyezkedés hibák, egymás biztosításának elmaradása). A hét kapott gólunk többek közt annak is betudható, hogy mi is és ellenfelelink is ezúttal kevésbé voltak koncentráltak a védekezésben, és nyíltabb mérkőzéseket játszottunk. Meg kell említenem, hogy a szélsőink nagyon lassan zártak ezúttal vissza, többször kellett a védőinknek létszámhátrányos játékhelyzetben is menteniük. Viszont a nyílt játék(nuk) azt is hozta magával, hogy ezúttal több helyzetet is tudtunk kialakítani, több gólt is lőttünk. A góljainkat átlövésekből, fejes gól, visszagurított labdából, egyéni játék után szereztünk, és nagyon örültem, hogy még a torna utolsó perceiben is szinte minden játékosunk gólt akart szerezni.

Rendhagyó módon ezúttal a fiúkat kértem meg, hogy nevezzék meg maguk közül a legjobb teljesítményt nyújtó társukat. Fél perc alatt közös nevezőre is jutottak egymás közt, Léni így érdemelte ki társai és természetesen az én elismerésemet is.

 

Összességében a tornáról elmondható, hogy ezúttal a nyíltabb játékunk ellenére minden játékosunk fejlődését szolgálta ez a torna, és a mai napon is minden mérkőzésen a játékra koncentráltunk, a hirtelen jött meleg ellenére is volt dinamika a játékunkban. Önbizalommal, jó szellemben játszottunk.

A tornát három győzelemmel, egy döntetlennel, egy vereséggel zártuk

 

A mérkőzések végeredményei:

Gyirmót - Pápa 2:0

Gyirmót - Sopron 3:3

Gyirmót - MTE 1:3

Gyirmót - Ajka 2:0

Gyirmót - Lurkó 4:1U14-es megyei bajnoki mérkőzés

14. forduló

2019.06.01. Gyirmót 

Gyirmót SE Győr U13 - Győrszentiván U14 2-3 

Gólszerző: Gyurasits Á. (2)

Gyirmót SE Győr U13: Gerencsér D. (Tréger P. 35.) - Kiss M.(Szabó Á. 35.),  Hauzer B., Virág Z. - Földes D. Sz.(Winkler A.20.), Kümmel B.(Szabó I. Zs.27.)  - Gyurasits Á., Berki A., Farkas P. (Ács B. 27.)

 

Orosz Márk: A mérkőzés első félidejének 20. Percéig nagyon fásultnak tűnt a csapat. Nem volt bennünk dinamika. Elvekben rossz felfogásban játszottunk. Nem mertünk, vagy nem akarunk focizni. Az ellenfél egyből 2 gólos előnybe is került. Az is lehetséges hogy sokat kivett a szerdai mérkőzés a csapatból. Utána váltottunk szerkezetet és cseréltünk is több poszton. Utána már egy labda biztosabb játékot láthatunk több szép támadással is. Viszont még most is sokszor volt az indokolatlan indítás, ráadásul vonalban, amit körülbelül a mérkőzés első félideje alatt 10 szer megcsináltunk és mindig kigurult a labda az alapvonalon. Sikerült 2-2 - ig feljönni. Itt egy nagyszerű kiugratást követően a játékvezető befújta lesnek a helyzetet úgy ,hogy a támadónk a félpályánál hátrébbről indult. Következő szituációnál is tévedett a játékvezető. Büntetőt ítélt nekünk. Viszont azt nem 9 méterről végeztette el, hanem körülbelül 13 méterről, amit nehéz ekkora kapura értékesíteni. Végén szögletből kaptunk egy gólt ami bosszantó volt, hogy senki nem volt a játékoson és az egyik játékosunk akinek embert kellett volna fognia üresen állt a hosszú oldalon. A játékvezető tévedéseinél ha jól dönt nyerhettünk volna, viszont a vereséget így is magunknak köszönhetjük hogy nem tudtunk teljes koncentrációval játszani és elvekben rossz focit játszottunk. 

Az ellenfélnek gratulálok, akik egyébként egy nagyon kulturált szép focit játszva nyertek ellenünk!
Pápa U17- Gyirmót SE Győr U16b 0-2 (0-0)
Pápa,2019.05.31.


Gyirmót SE Győr U16B:Bohuniczky O,Horváth Z,Kalmár P,Horváth A,Sujtner K,Szőke K,Lengyel M,Tarsoly K, Vankovics D,Bertha B,Bódis E.
Csere:Sebestyén Z,Kümmel M,Lapincs B,Csonka Rajky A,Kállai L.

Domanyik Szilárd: Bravúros győzelmet arattunk a tabellán előttünk lévő csapat otthonában.Masszív védekezéssel
tartottuk a hazaiak rohamait,labdaszerzés után jól tartottuk a labdát.Szünet után ráéreztünk,hogy
van keresnivalónk,határozottabb támadásokat vezettünk,jöttek is a gólok.Minden játékosom
dicséretet érdemel,igazi csapatmunka eredménye volt ez a szép győzelem!

ZTE - Gyirmót SE Győr U17 2-2 (0-1)

Gyirmót SE: Iváncsics (Germán) - Czafik (Csemez), Kiss, Gergely, Szőke-Nagy, Ominger - Varga (Siska), Orbán, Babayigit - Fördős (Ferenczi)

Nagy Attila :A mai mérkőzés az egész éves teljesítményünk visszaigazolása volt. Jó csapatjáték,vezetés, majd egyéni hibák az alapelvek megsértése amit a futball mindig büntet! A végjátékban pedig a koncentráció hiánya. Ez a szezonunk viszont igy volt teljes és a CÉLT a CSAPAT elérte!!!!!! Köszönet MINDENKINEK aki segítette a munkánkat!sortav
sortav

Naptár

2019.november 18. hétfő
sortav
HKSzCsPSzV
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

sortav
Gyirmót FC Győr csapatkép

VÁLTSA KI ÖN IS
GYIRMÓT FC GYŐR KLUBKÁRTYÁJÁT!
TÁMOGATÓINK: