Tabella

NB II. 2019/2020
1. MTK Budapest27     
2. Csákvári TK24     
3. GYIRMÓT FC GYŐR23     
4. Budafoki MTE22     
5. Győri ETO22     
6. Siófok21     
7. Vasas17     
8. Szeged 201116     
9. FC Ajka15     
10. Soroksár SC14     
11. Kazincbarcika14     
12. Tiszakécske13     
13. Dorogi13     
14. Békéscsaba12     
15. Szombathelyi H…12     
16. Szolnoki MÁV11     
17. Nyíregyháza Sp…10     
18. Budaörsi SC9     
19. Vác5     
20. Balmazújváros …0     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY


A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA

2019.10.21-2019.10.28-ig


HÉTFŐ
szabadnap

KEDD
10:00 Edzés


SZERDA
10:00 Edzés
16:00 Edzés


CSÜTÖRTÖK 
10:00 Edzés


PÉNTEK
16:00 Edzés


SZOMBAT 
10:00 Edzés

VASÁRNAP

17:00
Gyirmót FC Győr-Vasas
Merkantil Bank Liga
NII-es mérkőzés
Gyirmót Alcufer Stadion


UTÁNPÓTLÁS ÉVZÁRÓ

2019. június 18. 15:30:10  nyomtatási kép
Megtartotta utánpótlás csapatunk a szezon évzáróját. Az utánpótlás edzők beszámolói után, Klement István utánpótlás igazgatónk is elköszönt az egybegyűltektől.

Kálmán Tibor az U7-esek edzője a beszámolójában kiemelte,hogy a megrendezett Ovifoci gálán több ügyes ovissal tudtak erősíteni és a fiatalok mennyisége már inkább sok, mint elég. 

Várhegyi Tamás U8-as edző elköszönt, mert sajnos családi és munkahelyi elfoglaltságai miatt nem tudja folytatni a munkát Gyirmóton. A fiatalok tornákon és Bozsikon mutatott teljesítményével elégedett volt.

Szabó "Parizer" Attila U9-es edző kiemelte, amikor átvette a csapatot Kálmán Tibortól, 8-9 fővel kezdte az edzéseket. Mára 23-as a keret és köszönetet mondott lelkes segítőjének Majlinger Csabának, mert társadalmi munkában segíti a munkáját. A kezdeti pofozógépekből mára egy masszív , szép focit játszó csapata lett.

Bodó Mihály U10-es edző elmondta, hogy kezdeti nehézségek után, ami a 4+1 játékból a 6+1-es játékra való átállás miatt jelentkezett, a havi 15 edzéssel és havi 8-9 tornával rövid időn belül leküzdötte.

Lakatos Attila U11-es edző a beszámolójában kiemelte, hogy a "játszva tanítani, tanítva játszani" filozófiát követte. Azt vallja, hogy foci észjáték és a tehetség csak egy kiinduló pont. Kritikusan fogalmazott magukkal szemben, mert ő úgy érzi, hogy a döntések gyorsaságában van némi lemaradásuk.

Bencze Károly U12-es edző a mondandójában kiemelte, hogy 26 fővel 71 edzést és 45 mérkőzést játszott tavasszal. U14-es bajnokságban 2. lett. Az akadémista csapatokkal egy szinten van a csapata.

Orosz Márk az U13-asok edzője szerint most már sokkal jobban állnak, mint fél éve. Fejlődtek, ez látszik, hogy az utolsó 5 mérkőzést megnyerték és például az Illés Akadémiát 4-2-re verték.

Polyák Gábor U14-es csapat edzője a beszámolóban elmondta, hogy a 32 játékosából, csak 20 maradt tavaszra. Cél az volt, hogy tudják a lépést tartani a Zalaegerszegi Akadémiával. Az évben több spiroergonometriai mérést is végeztek a futópadon. A mérések után fokozatosan változtattak az edzések intenzitásán.

Nagy Attila U17-es edző célja az volt, hogy az NBII-es tagság megmaradjon. A teljesítménykényszer meglátszott, a második félévben már jobban játszott a csapat és sikerült az NBII-ben tartani a csapatot.

Germán Ferenc U18-as csapat edzője szerint a folyamatos játékos hiány miatt nem úgy sikerült ahogy azt szerették volna, az U19-ben folyamatosan játszott a 2-3 legügyesebb játékosa.

Makkos Tamás U19-esek edzőjének ez az első éve a klubunkban. Aki szerint 2-3 olyan tehetséges fiatal van, akit már most ajánl Tamási Zsolt és Csertői Aurél figyelmébe. A fluktuáció miatt nagy dolgokat nem várt el a csapattól, de összességében megvan elégedve a csapattal.

Tóth Norbert második csapatunk edzője a 4. hellyel elégedett, mert olyan ellenfelek ellen játszottak, ahol állandó csapatok voltak, míg nálunk az U18, U19 és az NBII-es csapat játékosaiból lettek kiegészülve, de még így is a tavalyai évhez képest sokat fejlődtek.

Csapó Sándor Női csapatunk edzője kiemelte, hogy már 33 éve foglalkozik hölgyekkel. A harmadik hely szép eredmény. Veszprém és Puskás ellen veszítettek, de a többin győztek.

Tőkés László kapusedző örült, hogy a fiatalok is járnak az első csapat edzéseire. Ez meglátszik az osztályzatokon, mert szinte kivétel nélkül a kapusok kapják a legjobb osztályzatokat.

 

Egy hosszabb beszámolót hallhattunk az Utánpótlás igazgató Klement Istvántól, amiben kifejtette, hogy hosszú utat tettek meg ez idáig.

A jó infrastruktúra mellett nem voltak specialisták, lelkes gyerekek tervezett edzések nélkül dolgoztak. A kezdetekben nem volt egészségügyi háttér az utánpótlásban. Nem játszottak nemzetközi utánpótlás mérkőzéseket, pedig az elengedhetetlen a fejlődéshez. Nem volt női csapat és nem volt meleg étkezés a távoli mérkőzéseken. Nem történtek felmérések. Nem volt kapcsolat az iskolákkal, marketing informatika, technikai vezető hiányával küzdöttek. tehetségek megtartására nem volt ötlet, lehetőség. Nem volt megfelelő eszközpark. Nem volt megfelelő kiválasztás, Scoutra gondolni se lehetett. Nem készült felvétel és nem volt etikai kódex. Konditerem minőségi munkára alkalmatlan volt.

Azóta az edzéseket dokumentálják, elitképzést indítottak, köredzések lettek. Az első specialisták, köztük Ray Szilvi megjelent a klubnál, majd Kerekes Krisztián. Lett prevenció, rehabilitáció és kondicionálás. Korosztályos válogatottak lettek a bő keretben. Lett egészségügyi személyzet az edzések, mérkőzések alatt. Meleg étel a hosszú utazások alkalmával. Bozsik alközpont lettünk vezetője Bencze Károly. Nemzetközi kapcsolataink lettek Pozsonnyal, Dunaszerdahellyel és nyitottunk Ausztria felé. Minden átigazolási szezonban 30-50 játékos igazolását intézzük a Scout rendszernek köszönhetően. Etikai kódexünk és vágó program segíti az edzőket. Egyéni képzés indul és játékosok szállítását is megoldottunk. Eszköztárunk egyre bővül. Adatbázisunk a felmérésekkel hétről hétre gyarapszik. A minden igényt kielégítő konditerem segíti a felkészülést és a sérülések megelőzését. A legtehetségesebb gyerekeink szerződést kapnak. Az NBII-es csapat NBI-es lett a megyei csapatunk meg NBIII-as. Lett női csapatunk és szekciókat alakítottunk ki. Város valamennyi szakközépiskolájával jó kapcsolatot ápolunk, közülük a Bercsényi iskolával szerződésünk is van. A legtöbb játékosunk itt tanul. Szakmai megbeszélések indultak, segítők lettek a korosztályokban. Ovi foci gálát, Audi Schanzer, Coerver tábort rendeztünk. A c licence-es edzőképzésnek adtunk helyet.

Három éve folyamatosan bent vagyunk Magyarország 24 legjobb csapata között.

 

A beszámoló után Klement István megköszönte a tulajdonos uraknak, Horvát Ferencnek és Ernőnek, hogy mindezeket megvalósíthatta és hogy itt dolgozhatott. Az elköszönő mondatai záró soraiban megemlítette, hogy nagyon családias volt a légkör, amit nagyon megszeretett, de mivel lejárt a szerződése és a vezetőség új alapokra akarja helyezni a klub szakmai irányítását, így azt sajnálatára nem hosszabbította meg.

 

Klement Istvánnak klubunk minden dolgozójának és szimpatizánsának nevében egészséget sok sikert  kívánunk az új munkahelyén.

sortav
sortav

Naptár

2019.október 21. hétfő
sortav
HKSzCsPSzV
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

sortav
Gyirmót FC Győr csapatkép

VÁLTSA KI ÖN IS
GYIRMÓT FC GYŐR KLUBKÁRTYÁJÁT!
TÁMOGATÓINK: