U12-ES MÉRKŐZÉSEK PÓTLÁSA VOLT A HÉTEN

2018-05-09 13:19:53


05.02.: 
Gyirmót Se u12- Héviz U12 0:2 NBI-es bajnoki mérkőzés
Gerencsér D.- Földes Sz., Szapári L. Virág Z.- Markó L., Pécsi B.- Jáger G., Szirtes O., Kümmel B.
cserék: Nad N., Farkas P., Oláh Zs., Neuberger F., Szabó Á.
A mérkőzésen a keretből hiányzott Berki A. és Jánoki-Jászai D. akik az u13-ban szerepeltek, és Baksa D. akinek eltört a keze. Az első félidőben a nagy meleg és az anti futballt bemutató vendégek ellenére próbáltuk a saját játékunkat játszani. Sajnos a legnagyobb helyzeteinket is kihagytuk, így 0-0-s eredménnyel mentünk pihenőre. Hiába beszéltük át a szünetben, hogy továbbra is ezt kell játszanunk. Az ellenfél szerencsés gólját követően átragadt a játékuk a mi fiainkra. Innentől kezdve már türelmetlenül, helyenként céltalanul játszottunk. Ebben az időszakban rossz átvételek, passzok, döntések születtek. Így is volt két helyzetünk amikből egyenlíthettünk volna, de ma nem volt megírva, hogy gólt szerzünk. Az ellenfelünk még egy gólt tudott szerezni ezzel 2-0-s vereséget szenvedtünk.
Jók: Szabó Á., Kümmel B. Gerencsér D.
Kovács Zsolt edző: Ma az akarat rendben volt a „hideg fej” hiányzott. Az első félidőben még jól játszottunk, a másodikban elbizonytalanodott a csapat. 
Koroncó u13- Gyirmót u12 edzőmérkőzés
Keret: Sebestyén Bence; Földi Dániel; Gyurasits Ákos; Tréger Patrik, Ács Balázs, Károly Bendegúz, Kiss Márkó, Farkas Ádám, Debreceni Bendegúz; Gerencsér Dávid
Szerda délután Koroncón léptünk pályára a KSSZE U13 csapata ellen! A 60 perces mérkőzést játszottunk 10+1-ben! A mérkőzés nagyon jó iramban kezdődött, mindkét csapat nagyon élvezte, hogy focizhat! Ellenfelünk ellen letámadást alkalmaztunk, amit ellenfelünk ki is használt egy gyors góllal. A kapott gól ellenére sem változtattunk a játékunkon, gólra törően támadtunk, így gyorsan tudtunk is válaszolni a kapott gólra. A mérkőzésnek nagyon jót tett a két gyors gól, mivel mindkét csapatot támadó játékra ösztönözte! Ellenfelünk kitámadt a kapott gól után, így szép labdakihozatalokkal szélen ellenfelünk mögé tudtunk kerülni. Sok helyzetet alakítottunk ki szélről, amiből gólokat is szereztünk. A nagy meleg ellenére is minden játékos igyekezett a maximumot nyújtani. Nagyon sportszerű és jó hangulatú mérkőzést játszottunk a Koroncó U13 as csapatával. Az eredményt nem számoltuk, ma mindenki győztes volt, mivel minden játékos jól érezte magát!
Jók: Egész csapat

Bodó Mihály edző: A látott játékkal elégedett vagyok, mert az edzésen tanultakat, láthattam a fiúktól szépen felépített támadásokat vezettünk. Gratulálok mindenkinek a BARÁTSÁGOS mérkőzéshez!

05.03:
Gönyű u14- Gyirmót u12 9:2 megyei U14-es bajnoki mérkőzés
Gerencsér D.- Markó L., Virág Z.-Károly B., Jánoki-Jászai D.-Farkas P., Kümmel B., Ács B.- Szirtes O.
Csere: Tréger P., Kiss M., Sebestyén B.
A mérkőzés késve kezdődött, mert a bíró nem érkezett meg, így a hazaiak egyik utánpótlás edzője vezet le. Az ellenfél jóval érettebb, és erősebb játékosai révén veszélyeztette a kapunkat. A játékosaink az első perctől az utolsóig küzdöttek sok gólhelyzetet alakítottunk ki, de hol a kapufa, hol egy ellenfél játékos mentett, de az is előfordult hogy mi hibáztunk. A góljaink nagyon szép támadások után születtek. Az ellenfelünk 3-0-rs vezetett mikor Szirtes O., Jánoki-Jászai D. beadásából kapásból lőtt a kapuba. Nem sokkal később egy formás támadás végén Sebestyén B. lövését még védte a hazai kapus, de a kipattanó labdát egy csodálatos lövő csel után Ács B. a gyengébbik lábával bombázta a kapuba. Így a szünetben 2-3-ra álltunk. A második félidőben is meg voltak a gólhelyzeteink,de ott már nem sikerült értékesíteni őket. Az ellenfelünk viszont 6-szor is betalált. 
Jók: Ács B., Jánoki-Jászai D.,  Markó L.
Gólszerzők: Szirtes O., Ács B.
Kovács Zsolt edző: Nagyon elégedett voltam a fiúk teljesítményével. Nem ijedtek meg. Bátran, és sikeresen cseleztek, remek összjátékot láthattunk, és állandó veszélyt jelentettünk az ellenfél kapujára. Olyan mérkőzést játszottunk, hogy a végén a vereség (az eredmény nálunk amúgy se számít) ellenére a szülők, játékosok, edzők elégedetten mehettek haza.

05.05.:
Gyirmót Se u12- Pápa U12 3:0 NBI-es bajnoki mérkőzés
Gerencsér D.- Földes D., Markó L., Virág Z.-Károly B., Jánoki-Jászai D.-Kümmel B., Szapári L., Ács B.
Csere: Kocsis B., Kiss M., Jáger G., Szirtes O.
Jól kezdtük a mérkőzést az ellenfelünket beszorítottuk a kapujuk elé. A pápai fiúk előre rúgott labdákkal próbálkoztak, mi az ellenfél kapuja előtt már letámadtunk, és sikerült az akaratunk rájuk erőltetni. A 20. percig ez csak kimaradt helyzetekben mutatkozott meg, akkor azonban Jánoki-Jászai D. szólója, és kiváló beadása után Jáger G. a gyengébb lábával kapás lövésből vette be a vendégek kapuját. A mérkőzés hajrájáig nem változott a mérkőzés képe, mi támadtunk az ellenfél védekezett. Csapatunk fegyelmezett játékát igazolja, hogy kapusainknak komoly védeni valója nem volt. A mérkőzés vége előtt az először centert játszó Szapári L., villant kétszer is, előbb Kümmel B. önzetlen passzából, majd Károly B. ellen elkövetett szabálytalanság miatt megítélt szabadrúgás után egy zseniális emelésből volt eredményes. Így kialakítva a 3-0-s végeredményt.
Jók: Az egész csapat
Gólszerzők: Jáger G., Szapári L.2
Kovács Zsolt edző:
A mai mérkőzés taktikai megbeszélésén közöltem a fiúkkal, hogy a mérkőzés során a védekezést sem fogom kívülről irányítani, ezt tegyék meg a védők, kapusok. Örömmel láttam, hogy roppant fegyelmezetten, és sokat beszélve is segítve játszottak ma. Helyenként nagy élmény volt nézni, hogy mit tudnak visszaadni abból amit tanultak. Szemet gyönyörködtető játékkal szereztük meg a győzelmet, egy kis gyógyírként szánva sérült játékosainknak. Gratulálok mindenkinek a mai teljesítményéhez, kiemelten Markó Leventének, és Virág Zalánnak akik igazi vezérei voltak a csapatnak.

05.06.:
Gyirmót Se u12- Győrszentiván u14 0:6 megyei u14-es bajnoki mérkőzés
Tréger P.- Markó L., Virág Z.- Károly B., Szirtes O.-Kümmel B., Jánoki-Jászai D., Ács B.- Szapári L.
Csere: Nad N., Pécsi B., Neuberger F., Szabó Á.
A hét lezárásaként ismét idősebbek ellen fejleszthettük tovább tudásunk. A megszokott bátor játékunkat láthatták a mérkőzésre kilátogató szurkolóink. Ma sajnos a helyzet kihasználásunk 0 %-osra sikerült, vagyis nem tudtunk gólt szerezni, viszont jó párat alakítottunk ki. Ismét bátran, és képességeinket fejlesztve játszottunk. Markó Levente a védelem oszlopának bizonyult, és rengetegszer szerelte le az ellenfél játékosait. Az erő, és kor előny viszont egy 0-6-os vereséget eredményezett, de csak úgy mint Gönyűn emelt fővel jöhettünk le a pályáról.
Jók. Markó L., Ács B., Károly B. Szapári L.
Kovács Zsolt edző: 
Ma ismét „maguktól” fociztak a fiúk. Öröm volt nézni a tudatos megoldások sorozatát, amikkel helyzetekig jutottunk el. Ha az NBI-ben annyi sikeres csel lenne a meccseken, mint nálunk, újra teltházas meccseket láthatnánk. Nagyon elégedett vagyok a csapattal a héten megmutatták, hogy sok, és alázatos munkával mennyit lehet fejlődni. A 17/18-as szezonban már a 83. mérkőzésünket játszottuk. Egyre nagyobb összhangban , és fegyelmezetten teljesít a gárda. Köszönöm nekik a heti élmény csomagot amivel gazdagítottak.