UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEINK

2018-10-30 15:55:49


Sopron - Gyirmót SE Győr WU19  2-3

Gyirmót SE Győr WU19: Bakó Rebeka, Dömötör Dóra, Burján Beatrix, Schvarcz Dorina, Vörös Torma Petra, Németh Kitti, Mohácsi Dóra, Fodor Dzsenifer, Süveges Hanna, Vangel Celina, Illés Lili

Cserék: Burján Petra, Tóth Éva, Bogdán Liliána

Csapó Sándor: "Az első félidőben a védelmünk gyenge hibáit jól kihasználta a fizikálisan erősebb és 2 év átlagéletkorral idősebb ellenfelünk és megérdemelten vezettek 2:0-ra. A második félidőnek nagy győzni akarással vágtak neki a lányok. Végig nagyot küzdöttek és többet birtokolták a labdát valamint több veszélyes támadást és helyzetet alakítottak ki. Sikerült a magunk javára fordítani a mérkőzést. Csak dicsérni tudom a lányokat a második félidőben nyújtott játékukért, főleg a támadósort. "


Gy-M-S Megyei U14 C csoport bajnoki mérkőzés

Gyirmót, 2018.10.26 péntek 17.00, 7-es pálya

Gyirmót SE Győr U12- Győrszentiván SE U13  8-2 (3-0)

Gólszerzőink: Szabó Márkó (3), Pécskai Levente (3), Kim Jun és Pápai Levente.

Gyirmót SE U12 kezdő csapata: 2-3-3(támadó) Fekete Mór- Takács Donát, Molnár Marcell-Csiszár-Piedl Dávid, Szabó Márkó, Kim Jun- Árpási Kristóf, Szemeti Dávid, Molnár Barnabás

cserék: Pápai Levente, Gálos Zsombor László, Árpási Bálint, Antal László, Jakabovits Marcell, Pécskai Levente

Bencze Károly edző: Mint minden mérkőzésen, most is támadólag lépünk fel. A játékosaim betartották a taktikai utasításokat, és ez kapcsán is szép játékkal eredményesek tudtunk lenni a sportszerű ellenféllel szemben. Ismét voltak kiemelkedő teljesítmények, Szabó Márkó és Pécskai Levente személyében, akik 3-3 góllal járultak hozzá a nagyarányú győzelmünkhöz. A cserejátékosaim is sokat tettek a mérkőzésen. Gratulálok a játékosoknak!


MLSZ I.o ÉNY Régió U12 bajnoki mérkőzés 9. forduló

Hévíz, 2018.10.29 hétfő 12.30

Hévíz - Gyirmót SE Győr U12 0-7 (0:3)

gólszerzők: Árpási Kristóf (4), Szabó Márkó (2), Pécskai Levente

Összeállítás (2-3-3):Fekete Mór (kapus)- Gálos Zsombor László,Takács Donát - Szabó Márkó,  Csiszár-Piedl Dávid, Kim Jun - Molnár Barnabás, Szemeti Dávid, Árpási Kristóf

Cserék: Simon Krisztofer kapus, Fekete Benedek, Árpási Bálint, Pécskai Levente, Novák Szabolcs, Pápai Levente

Bencze Károly edző: Az első perctől kezdve támadólag léptünk fel, ahogy az összeállításban is látszik. Nagyon örülök az idegenbeli bátor játékunknak. Kiváló egyéni és csapat teljesítmény meghozta az eredményt. Szép akciókat és még szebb gólokat tudtunk szerezni. Az első félidő teljesítményét, még tovább tudtuk fokozni a második játékrészben is. Kiemelkedőt nyújtott az egész csapat. Azonban Árpási Kristóf négy gólja mindenféleképpen említést érdemel, és Szabó Márkó egyéni játéka és szabadrúgása pedig (nem csak nekem) élményt nyújtott mindenkinek. Gratulálok a csapatnak és várjuk a hétvégi Üstökös elleni városi rangadót.


Hévíz U13-Gyirmót SE GYŐR U13  0-6 

Gyirmót SE Győr U13: Gerencsér D., Virág Z., Ács B., Kiss M., Károly B., Földes D., Szirtes O., Kiss G., Baksa D., Berki A., Szapári L.,

Cserék: Tréger P., Farkas P., Oláh Zs., Gyurasits Á., Szabó Á., Jáger G., Hauzer B.,

Gólszerzők: Berki A.(2), Földes D., Szirtes O., Gyurasits Á.(2)

Kiemelkedő teljesítmények: Berki A., Szabó Á., Gyurasits Á., Szirtes O.,

Orosz Márk: A mérkőzést nem kezdtük a legjobban, az első 15-20 percben nem voltunk eléggé dinamikusak, nem sikerültek olyan jól a labdakihozatalok. Utána felpörögtünk és egy nagyszerű játékkal szép győzelmet arattunk. CSORNA SE U14 - GYIRMÓT SE GYŐR U14 0:8 (0:2)

Gyirmót SE Győr U14: Grutto Bence(Nagy Gergely, 50p.) - Kelemen Milán(Pusztai Gergő, 50p.), Németh Noel(Dobai Dominik, 41.p), Kráz Tamás, Németh Kende(Forgó Patrik, 50.p) - Szabó Krisztián, Gönye Máté(Szenderák Szabolcs, 50.p), Molnár Márton(Jánoki-Jászai Donát, 50.p) - Nyári Rikárdó(Kováts Balázs, 50.p), Rozs Renátó, Barta Tamás

Gólszerzők: Nyári Rikárdó 2, Barta Tamás 2, Dobai Dominik 2, Szabó Krisztián, Kováts Balázs

Kiemelkedőt nyújtott: Barta Tamás

Polyák Gábor edző: "A mérkőzés elején kihagytuk a helyzeteinket és ez kicsit türelmetlenné kapkodóvá tette a további játékunkat egészen az első gólig. Ellenfelünk csak a védekezéssel törődött, mivel minőségi különbség volt a két csapat között. A héten nagyon kemény edzéseken vettek részt a srácok és ennek köszönhetően kicsit tompábbak is voltunk. Ha fejben nem vagyunk fáradtabbak és egyszerűbben, gyorsabban járattuk volna a labdát, akkor nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! "


Gyirmót SE Győr U19 - Békéscsaba  0:1 (0:0)
Kiállítva: Gelencsér

Gyirmót SE Győr U19: Lovász - Béli, Tóth E., Turi, Lampert - Gelencsér, Felde, Tokaji, - Mayer (Pataki), Bergendi (Bányai), Buruzs (Kovács P.)

Makkos Tamás: "Az első félidőben, ha négy-öt góllal vezet az ellenfél, akkor egy szót sem szólhattunk volna. A csapat minősíthetetlen hozzáállása és indolens viselkedése a félidő végén kapott piros lappal csúcsosodott ki. A második félidőben, emberhátrányban kezdtünk el olyan erőszakosan, sokat futva játszani, ahogyan azt a mérkőzés elejétől fogva kellett volna. Nem a játékunk lett ellenállhatatlan, hanem az, hogy a mentalitás változott meg a létszámhátrány kompenzálása miatt. Ugyanakkor várható volt, hogy lesz olyan szituáció ahol "elfogyunk" és az ellenfél megtalálja a rést. Így is történt, az egyik legkisebb helyzetéből szerzett góllal elvitte mindhárom pontot a vendégcsapat, nekünk pedig maradt a mérkőzés végén a bosszankodás, a "mi lett volna ha"..."

Csorna SE - Gyirmót SE Győr U15  0-4 

Gyirmót SE Győr U15: Kocsis-Horváth, Kümmel, Kalmár, Tarsoly-Koch, Domján, Lengyel-Nemeskéri, Rimai, Dovánszki
Csere: Bohunicky, Milos, Csonka
Gól: Nemeskéri,Rimai 2, Milos
Jók: Mindenki

Török Szabolcs: "Rangadónak indult az 1-2 helyezett mérkőzésén.

Nagyon motiváltan és kellő agresszivitással kezdtünk ami meglepte ellenfelünket és már a 30.percben kényelmes helyzetbe kerültünk három gólunknak köszönhetően. Sorra dolgoztuk ki a helyzeteket amiket elég pontatlanul fejeztünk be. A második játékrészre ellenfelünk teljesen visszahúzódott és a nagyarányú vereséget akarta elkerülni MINDEN eszközzel a durvaságtól sem riadva. Játékosaim hideg fejjel kezelték ezt és csak a játékkal foglalkoztak! Gratulálok a Fiúknak"


Újpest FC - Gyirmót SE Győr U17 0-0

Gyirmót SE Győr U17: Iváncsics-Kohán, Szabó, Gergely, Babayigit-Nagy, Ominger-Ferenczi/Dán/, Orbán, Varga/Horváth/-Gál

Nagy Attila: "Szervezett, jó futballt játszó Újpest otthonából egy ponttal hazatérni dicséretes dolog számunkra!!