GYIRMÓT FC GYŐR - SKF SERED

2019-01-23 13:05:28


GYIRMÓT FC GYŐR - SKF SERED (szlovák I.)

2019.01.23. 13:00, Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion

Vezeti: Móri Tamás (Péntek Zsuzsanna, Urbán Richárd)

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:


Gyirmót FC Győr: Rusák (Rengel, a szünetben) - Varga (Krebsz, a 61. percben), Lipták (Villám, a 61. percben), Szilvási (Présinger, a 61. percben), Széles - Kontár, Nagy P. - Herjeczki (Horváth R., a 61. percben), Strestik (Lázár, a 61. percben)Heffler (Sandal, a 61. percben) - Szarka (Kamarás, a 61. percben)

Vezetőedző: Szepessy László

SKF Sered: Samuel (Penska, a szünetben) - Sus (Basa, a szünetben), Menich (Michalík, a szünetben), D. Ba (Dybala, a szünetben), Meciar (Hučko, a szünetben), Baez (Ivan, a szünetben), Olawale (Pankaričan, a szünetben), Kathon (Richnak, a szünetben), Gataric, Morong (Lukáčik, a szünetben), Kuzma.


Vezetőedző: Karel Stromšík.TUDÓSÍTÁS:

19.p. Morong érkezett jókor a bal oldalon, 10 méterről leadott bal lábas lövése után Rusák bravúrral hárította a jobb alsó sarokba tartó labdát.

25.p. A bal összekötő helyén felzárkózó Gataric 14 méterről nagy erővel a felső lécre lőtt.

40.p. Strestik végzett el szabadrúgást a jobb összekötő helyétől, 17 méterről, bal lábas lövése után a labda centiméterekkel a jobb alsó sarok mellett hagyta el a játékteret.

65.p. Gataric bal oldali keresztlabdáját követően a jobb oldalon lendületből érkező Ivan jobbal, 8 méterről a kapu közepébe helyezett. 0-1

80.p. Présinger tört előre a bal oldalon, amikor Basa buktatta őt a büntető területen belül, amiért a játékvezető 11-est ítélt. Az ítéletvégrehajtó, Horváth R. jobbal a kapu fölé lőtt.

84.p. Sandal bal oldali szögletét követően Kamarás 5 méterről a jobb oldali kapufára fejelt, az ismétlésnél újra ő próbálkozhatott, de lövésébe a vendég védők belevetődtek.

VÉGEREDMÉNY: 0-1 (0-0)ÖSSZEGZÉS:

A szlovák I. osztály ötödik helyezettjét, az SKF Seredet fogadtuk az Alcufer Stadionban. Mindkét fél nagy iramban kezdte a találkozót, gólszerzési lehetőségek adódtak mindkét oldalon, de Morong és Gataric, valamint Strestik sem tudott a kapuba találni. Egy óra játék elteltével egy mintaszerű kontra végén előnyhöz jutottak a vendégek, de ezután csak a gyirmóti támadók előtt nyílt lehetőség a gólszerzésre. Tíz perccel a vége előtt Horváth R. büntetőből lőtt a kapu fölé, majd öt perc múlva egy bal oldali szögletet követően az új szerzemény, Kamarás fejelt 5 méterről a jobb oldali kapufára, de az ismétlésénél a védők mentettek.

Végig izgalmas, lüktető iramú, színvonalas támadásokkal tarkított mérkőzésen az első osztályú szlovák gárda ellen is végig partiban tudott lenni csapatunk, sőt a hajrában a helyzetek alapján akár a győzelmet is megszerezhettük volna.Szepessy László, a Gyirmót FC Győr vezetőedzője: A magyar-szlovák barátsághoz hűen ismét nagy iramú, küzdelmes találkozót játszottunk, amelyen belül több lehetőségünk is adódott a gólszerzésre. Mindkét új igazolásunk a csapat erőssége lehet.