MEGTARTOTTA CSAPATUNK AZ IDÉNY ELŐTTI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓT

2019-07-31 19:36:57


Csertői Aurél: - Nehéz igazolni, mert minimum NBI-es játékost kell igazolni ahhoz, hogy a feljutásért tudjál küzdeni. - mondta a Győrhöz ezer szállal kötödő vezetőedző. Az újonnan igazolt játékosokat is úgy válogatták, hogy legyen NBI-es rutinjuk. Kiváló körülmények között tudtunk edzőtáborozni, amit el szerettünk munkát végezni, azt elvégeztük. Ami megkönnyíti a munkámat, hogy a játékosok "éhesek" a munkára és minden játékos akarja a sikert. A csapat egységet próbáljuk még formálni. Péntekre felkészültünk, tudjuk a Szombathely egy NBI- es csapat, mert a csapat nagy része megmaradt. Hazai pálya előnyét ki kell használni és győzni kell, de nem lesz könnyű.

Németh Zoltán: - Becsületes munkával szeretnénk elérni a célt. Tele vagyunk egyéniségekkel, de csapatként tudunk nyerni. Győzni kell, de megnehezíti a csapat összerakását, mert sok sérült hátráltatja a munkánkat.

Vass Ádám: - 5 évet töltöttem el az MTK Budapestben, de örömmel jöttem Gyirmótra, főleg a vezetőedző személye könnyített meg döntésem. Örültem a megkeresésnek és szeretnék jó játékkal az NBI-be feljutni az új csapatommal. A kitűzött célt el fogjuk érni, mert minden adott a sikerhez.

Tóth Bence: - Köszönöm a lehetőséget klubtól, örömmel jöttem Gyirmótra. A cél egyértelmű: NBI. Csak ismételni tudom az előttem szólókat: minden feltétel adott, de igaz kis szerencse is kell majd, de a jó csapatnak van csak szerencséje.