BFC SIÓFOK - GYIRMÓT FC GYŐR

2019-08-11 11:10:50


A csapat elé kitűzött cél és az első két forduló eredményének ismeretében kijelenthető, hogy együttesünk sajnos bent ragadt a bajnoki rajtnál, gy mindenképpen győznünk kellett volna annak a Siófoknak az otthonában, amely a tavalyi hajrában is megtréfált minket. Ennek ismeretében csapatunk az első percektől támadólag lépett fel, de az első félidőben meddőnek bizonyult fölényünk, míg a hazaiak szinte a kettő lehetőségükből két gólt szereztek, de az első után még sikerült az azonnali egyenlítés. A szünet után nagyobb erőket mozgósított csapatunk a támadójátékban. Egy félidőn keresztül szinte beszorítottuk a hazaiakat, de a fortuna ma nem volt kegyes hozzánk, hiszen kettő méterről is hibázni tudtunk és a felső lécről sem befelé pattant a labda. A futball ma nem volt igazságos csapatunkkal, hiszen a helyzetek és a játék képe alapján is győzelmet érdemeltünk volna.

2019.08.11. 19:00 | Merkantil Bank liga, 3. Forduló | Siófok, Siófok Városi StadionJátékvezetők: Farkas Tibor - Kovács II. Gábor, Kovács Gábor (1980) - Berényi TamásÖSSZEÁLLÍTÁSOK:


BFC SIÓFOK: Molnár - Csilus, Lorentz, Izing, Jánvári - Tajthy, Horváth A. - Bencze, Szakály D., Balogh B. - Horváth P.

Vezetőedző: Gál István Róbert


GYIRMÓT FC GYŐR: Rusák - Villám, Hudák, Széles, Zeke - Vass Á. - Májer, Lázár P., Nagy P., Heffler - Szarka

Vezetőedző: Csertői AurélGólszerzők: 20.p. Balogh B., 34.p. Szakály D. ill. 22.p. Májer

Sárga lapok:

Piros lapok:Tudósítás:

1.p. Elkezdődött a mérkőzés.

3.p. Benczével szemben felezővonalnál történő szabályosnak tűnő szerelése után meglepetésre a játékvezető Hudáknak adott sárga lapot.

5.p. A jobb oldalon felzárkózó Villám egy cselt követően, 17 méterről, ballal a bal felső sarok fölé.

8.p. Heffler jobb oldali szögletét a középen érkező Széles 6 méterről a jobb felső sarok fölé csúsztatta.

14.p. Horváth P. lőtt 14 méterről, jobbal, a bal oldalról, de a labda a jobb alsós sarok mellett hagyta el a játékteret.

20.p. Balogh Bence lépett fel középen, majd egy cselt követően 16 méterről a kimozduló Rusák mellett, jobbal a kapu jobb oldalába lőtt. 1-0

22.p. A bal oldalról a hosszú saroknál érkező Májer elé került a labda, aki jobbal kapásból, 14 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. 1-1

28.p. Nagy Patrik lőtt 30 méterről nem sokkal a kapu fölé.

34.p. A bizonytalankodó védőinkről a jobb összekötő helyén kilépő Szakály elé került a labda, aki 14 méterről, jobb külsővel a kapu jobb oldalába lőtt. 2-1

43.p. Májer szép cselell játszotta magát tisztára a jobb oldalon, majd élesen középre lőtt labdáját Szarka, Lázár és Heffler is centiméterekkel késte le.

Félidő: 2-1

46.p. Megkezdődött a második játékrész.

48.p. Májer harcos labdaszerzése után, Lázár adott középre jobbról, a játékszer azonban keresztbe elment a kapu előterében.

51.p. Heffler buktatásáért Csillus kapott sárga lapot.

53.p. Szakaly indítása után Csillus lőtt 22 méterről, jobbról centiméterekkel a jobb oldali kapufa mellé.

57.p. Bencze kapott sárga lapos figyelmeztetést.

61.p. Szarka lőtt ballal 20 méterről laposan a jobb összekötő helyétől, de a labda Izingről a kapu mellé pattant.

64.p. Heffler és Nagy Patrik összjátéka után utóbbi lőtt 20 méterről a hazai kapu fölé.

65.p. Horváth Péter - Zamostny csere.

67.p. Szarka és Heffler helyett Tóth Bence és Szabó Lukas.

76.p. Villám jobb oldali beadását a rövid oldalon érkező Szabó elől Izing mentett szögletre.

78.p. Májer játszott össze Sazbóval, majd utóbbi lőtt a kapu fölé.

79.p. Májer került helyzetbe a bal oldalon, de 10 méterről, jobbal Molnár védett bravúrral.

81.p. Nagy P. helyett Herjeczki.

82.p. Molnár helyett Hutvágner a hazaiak kapujában.

84.p. Jobb oldali keresztlabdát követően Herjeczki 8 méteres, jobb lábas lövését védte bravúrral az imént beállt Hutvágner.

85.p. Májer bal oldali beadása után a jobb oldalon érkező Hudák 5 méterről a lécre lőtte. A labda a gólvonalról pattant vissza a mezőnybe.

90+2.p. Tóth Bence bal oldali szögletét követően a középen érkező Hudák előre vetődve 2 méterről nem találta el a labdát.

Végeredmény: 2-1


EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK:

Gaál István: Nagyon jó erőkből álló, szervezett, jól futballozó Gyirmót ellen értékes pontokat szereztünk. El kell ismernem, a szünet után a vendégek jobban játszottak, de a szerencse és a csapat egysége meghozta a sikert.

Csertői Aurél: Rejtély, hogy ennyi helyzetet hogyan tudunk kihagyni, míg ellenfelünk kettő helyzetből két szerzett góljával meg tud verni minket. A második félidőben nagy nyomás alatt tartottuk a hazaiakat, több gólt szerezhettünk volna, de a védekezésünk ismét kritikán aluli volt.