GYIRMÓT FC GYŐR - AQVITAL FC CSÁKVÁR

2019-08-28 14:41:59Csertői Aurél: - A körülményekhez képest jól futballoztunk, szerencsére úgy tűnik elkaptuk a fonalat, de sajnos ismét két játékosunkat sérülés miatt elveszítettük, de az is a meccshez tartozik, hogy ma kapusunk volt a legjobb.

 

Visinka Ede: - Gratulálok a taktikusan futballozó Gyirmótnak, mi is próbáltunk őszinte kezdeményező focit játszani, ami az elmúlt öt fordulóban eredményre is vezetett, ma kontrából és pontrúgás után kaptunk három gólt, a mi ellen nem volt ellenszerünk.  A kimaradt tizenegyesünk a mérkőzés kulcsmomentuma volt.Az egész mérkőzésen fölényben futballozott csapatunk és helyenként nagyon attraktívan játszottunk. Az elmúlt mérkőzéshez hasonlóan most is megítéltek ellenünk egy tizenegyest, de a mai nap legjobb játékosa - Rusák Edvárd - hárította a büntetőt. Sajnálatosan több kényszerű csere is volt a csapatunknál, de a cserék felnőttek a feladathoz és hozzá tudtak tenni a játékhoz. Megérdemelt arányú győzelem született a mai napon. Hétvégén a Budaörs csapatát fogadjuk hazai pályán 19:00-kor.


2019.08.28. 19:00 | Merkantil Bank liga NBII., 6. Forduló | Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion

JÁTÉKVEZETŐK: Szigetvári Márk - Szert Balázs, Varga Gábor - Ducsai József


ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:

GYIRMÓT FC GYŐR: Rusák  - Krebsz, Hudák, Széles I., Présinger - Vass Á.- Herjeczki (Szarka Á. , 55.), Tóth B.  (Lázár P. -, 67.), Nagy P., Heffler N.- Májer M. (Mayer Á. , a szünetben)

Vezetőedző: Csertői Aurél

 

AQVITAL FC CSÁKVÁR: Markek - Major , Csató M., Tányéros, Deutsch L. - Albert I. (Madarász, 59.) - Nándori , Mim , Sipos Z.  - Sejben V. (Daru, 12.), Pratsler  (Baracskai R. -, 65.)

Vezetőedző: Visinka EdeGólszerzők: 41.p. Májer, 75.p. Hudák, 80.p. Mayer

Sárga lapok: 72.p. Szarka, 72.p. Nagy P. ill. 24.p. Major, 34.p. Albert, 47.p. Tányéros

Piros lapok: 


Tudósítás:

1.p. Elkezdődött a mérkőzés.

14.p. Présinger bal oldali beadása után a védők által kifejelt labdát Nagy Patrik lőtte egy átvétel után a vendég kapu fölé.

15.p. Nagy Patrik lépett ki a védők között, de nagy helyzetben, kissé kisodródva a Kimozduló Markekbe rúgta a labdát.

24.p. Major kapott sárga lapos figyelmeztetést.

28.p. Egy gyors kontra végén Heffler passzolt vissza Présingerhez, akinek beadását Herjeczki lőtte egy átvétel után, ballal 14 méterről a kapu fölé.

29.p. Daru lépett ki védőink között, majd 10 méteres lövését hatalmas bravúrral védte Rusák.

34.p. Albert kapott sárga lapot.

41.p. Tóth Bence indult meg egy labdaszerzést követően, majd remek ütemben adott a jobb összekötő helyén érkező Hefflerhez, akinek lapos beadását Májer passzolta a tehetetlen Markek mellet a kapuz jobb oldalába. 1-0

45.p. 1 perc a hosszabbítás.

Félidő 1-0

46.p. Elkezdődött a második játékrész.

47.p. Tányéros kapott sárga lapot.

51.p. Krebsz buktatta a tizenhatoson belül Deutschot, amiért a játékvezető 11-est ítélt. A büntetőt Pratsler jobbal a kapu jobb oldala felé rúgta, azonban Rusák érezte az irányt és hárítani tudta a lövést.

72.p. Szarka és Nagy Patrik is sárga lapot kapott.

75.p. Heffler jobb oldali szögletét követően az előre húzódó Hudák ugrott a legmagasabbra és határozottan fejelt a kapu jobb oldalába. 2-0

80.p. Heffler verte meg szép csellel védőjét a bal oldalon, majd beadását a középen üresen érkező Mayer fejelte a kapu bal oldalába. 3-0

90.p. 3 perc a hosszabbítás.

Végeredmény 3-0