Az U19-es csapatunk az utolsó percekben egyenlítve játszott 2-2-t a Csornával, míg a 16 évesek nagyon magabiztosan, 7-0-ra nyertek ugyanezen egyesület U17-es csapata ellen.

A 14 és 15 éveseknek nem sikerült úgy a hétvége, ahogy tervezték.

Az U13-as csapatunk jó játékot mutatott Sopronba, kiemelt Bozsik tornán, míg az U12-es játékosok Gyirmóton szerepeltek. Az 8 évesek Kapuváron játszottak a Kölyökligában.

U15: GYIRMÓT SE GYÕR – FTC: KÉPEK ITT!
U14: GYIRMÓT SE GYÕR – FTC:
KÉPEK ITT!

EDZÕI ÉRTÉKELÉSEK:

TÖRÖKBÁLINT U21 – GYIRMÓT SE GYÕR U21  (0-2) 2-3

VARGA LÁSZLÓ EDZÕ: Ha az elsõ félidõben a lehetõségeinket kihasználjuk, sokkal nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.

GYIRMÓT SE GYÕR U19 – CSORNAI SE U21  2-2 (1-1)

GYURMÁNCZI ATTILA EDZÕ: Harcos mérkõzést játszottunk, de a színvonal sajnos nem érte el azt a szintet amit elvárnék a csapattól. Izgalmasan alakultak az események hisz az elsõ félidõ utolsó perceiben ill. a mérkõzés utolsó perceiben sikerült egyenlítenünk. Nem adtuk fel, hajtottunk a végsõkig ezért dicséret illeti a csapatot. Megnehezítette dolgunkat a sok betegség és sérülés. Gyõzelmet vártam azonban összességében reális döntetlen született.

TÖRÖKBÁLINT U17 – GYIRMÓT SE GYÕR U17  0-7 (0-5)

GULYÁS IMRE EDZÕ: Nagyon jól kezdtük a mérkõzést, sok gólhelyzetet dolgoztunk ki, de sajnos rossz döntéseket hoztunk és rendre kimaradtak. A második félidõben már kevesebb lehetõségünk volt a gól szerzésre, mert kényelmesebb lett a játékunk, keveset futottunk és a passzaink is pontatlanokká váltak. Gratulálok a gyõzelemhez (játékban sokkal többet vártam).

GYIRMÓT SE GYÕR U16 – CSORNAI SE U17  7-0 (5-0)

NAGY LÁSZLÓ EDZÕ: A hétvégén a Csorna csapatát láttuk vendégül. A nyárias idõben, egy sokkal szerényebb képességû csapatot gyõztünk le 7:0 arányban. Az végeredmény még nagyobb arányú is lehetett volna, ha kihasználjuk a legnagyobb helyzeteinket. Készülünk a következõ mérkõzésre!

GYIRMÓT SE GYÕR U15 – FTC U15  2-8 (0-7)

KISS ZOLTÁN EDZÕ: Esélyünk sem volt egy jobb képességû játékosokból álló csapattal szemben. Az elsõ félidõben sorra kaptuk a gólokat, a második félidõben azonban összekaptuk magunkat és gólokat is lõttünk. Igazából most kezdõdik nekünk a bajnokság hiszen a hozzánk hasonló csapatokkal fogunk játszani a következõ meccseken, ott kell bizonyítani.

KÉPEK ITT!

GYIRMÓT SE GYÕR U14 – FTC U14  1-6 (0-2)

POLYÁK GÁBOR EDZÕ: Már az elsõ perctõl érzõdött, hogy jobb csapattal állunk szemben. Sajnos ma akaratban sem vettük fel a versenyt a Fradival és ilyen arányban is megérdemelten nyertek. Ezekbõl a mérkõzésekbõl lehet tanulni mindenkinek, hogy hol kellene tartania a hasonló korú gyerekeinknek. Dolgozunk tovább, mert most jönnek azok a mérkõzések, ahol egyenlõ erõk küzdelme várható, de ha nem leszünk agresszívabbak és nem küzdünk 80 percen keresztül akkor a következõ mérkõzéseken sem jövünk le gyõztesen a pályáról.

KÉPEK ITT!

BOZSIK TORNA U13, SOPRON

OZORÓCZI GÁBOR EDZÕ: Sopron adott otthont a harmadik kiemelt U13-as Bozsik tornának. A héten fontos szerepet kapott az akarati tényezõk felszínre hozatala, amibe még egy élményfürdõzés is belefért. A tornát 3 gyõzelemmel (ETO, Csorna, Motim), 1 döntetlennel (Ménfõcsanak) és 1 vereséggel (Sopron) zártuk. Az elmúlt heti teljesítményükhöz képest jelentõsen javult a passz játékunk, aminek nagyon örülünk! Gratulálok az egész csapatnak! Köszönjük a minket elkísérõ szülõknek a biztatást hazai pálya hangulatot teremtettek.

BOZSIK TORNA U12, GYIRMÓT

DOMANYIK SZILÁRD EDZÕ: Remek idõben, jól szervezett torna keretében került megrendezésre az újabb torna. Csapatom két vereséget szenvedett, egyszer gyõzött,egyszer pedig döntetlent játszott. Voltak szép dolgaink, de bebizonyosodott, hogy rengeteg mindent meg kell még tanulniuk a gyerekeknek. Ez pedig sok -sok munkát igényel, amit el is fogunk végezni! Idõvel mindent megtanulnak majd,hiszen ezért dolgozunk. A mai tornán ki kell emelnem a két kapus, Nagy Máté, Ásványi Balázs ill. Nagy Máté védõnk játékát. Szembetûnõ volt viszont, hogy rengeteg labdát eladtunk ill. sok helyzetet kihagytunk. Mindenesetre jól szolgálta a gyerekek fejlõdését ez a torna is.

KÖLYÖKLIGA U8, KAPUVÁR

OROSS MÁRTON EDZÕ: A mai napon folytatódtak a Kölyökliga küzdelmei. Az õszi második forduló Kapuváron került megrendezésre. Nagyszerû idõjárás, és kevésbé jó szervezés mellett zajlottak a meccsek. Kicsit nehezen lendültünk játékba, de a harmadik meccstõl kezdve erre sem lehetett panasz. Ötletesen és gólerõsen játszottunk. Maximálisan visszakaptam az edzésen gyakorolt cseleket, labdavezetéseket. Az, hogy nagyobb városok kiemelt korosztályaival is fölvettük a versenyt megerõsített abban, hogy ennyi idõs gyerekekkel nem ½meccs-koreográfiát½ kell gyakoroltatni hét közben, hanem egyénileg képezni õket és az magával hozza az eredményt. Összességében ma nagyon elégedett voltam a gyerekek, szülõk hozzáállásával, viselkedésével. Ma is jó hírét vittük a gyirmóti utánpótlás képzésnek.