Az U21-es csapatunk Oroszlány elleni gyõzelmével két pontra megközelítette az éllovas Szekszárdot, míg az U-17-esek gyõzelmükkel továbbra is vezetik a bajnokságot.
Az U16-os csapatunk az Üstökös FC Gyõr elleni városi rangadót nyerték meg 3-2-re úgy, hogy a félidõben még egy gólos elõnyben volt a bácsai csapat. A 19 évesek 3-3-at játszottak az Üstökössel.
Az NB I-es csapataink is megszerezték a három pontot, ugyanis Székesfehérváron verték meg a Videotont. A 15 évesek 2-1-re, a 14 évesek 3-1-re nyertek.
A lány csapatunk minimális arányú vereséget szenvedett Szombathelyen, de így is még a dobogón vannak.
Az U13-as csapatunk továbbra is 100%-os, ezúttal a Ménfõcsanakról hozták el a Ozoróczi Gáborék a három pontot.
Tóth Szilárdtól a hétvégén sok képet kaptunk. Köszönjük!
U19: ÜSTÖKÖS FC GYÕR – GYIRMÓT SE GYÕR KÉPEK ITT!
U13: GYIRMÓT – MÉNFÕCSANAK KÉPEK ITT!

EDZÕI ÉRTÉKELÉSEK:

GYIRMÓT SE GYÕR U21 – OROSZLÁNYI SZE U21  6-0 (4-0)

VARGA LÁSZLÓ EDZÕ: Az ellenfél a saját térfelére visszaállva inkább csak a védekezésre koncentrált. Nehezen sikerült az elsõ gólt megszerezni, de utána már fölszabadultan játszottunk. Egy szimpatikus, sportszerûen játszó csapatot gyõztünk le.
ÜSTÖKÖS FC GYÕR U21 – GYIRMÓT SE GYÕR U19  3-3 (2-2)
GYURMÁNCZI ATTILA EDZÕ: A mérkõzést meg kellett volna nyernünk! Eltékozoltunk két fontos pontot! Végig mi irányítottunk, uraltuk a mérkõzést, de sajnos a játék utolsó fázisában rendre rossz döntéseket hoztunk. Óriási egyéni hibákat vétettünk elöl és hátul is, ami döntõnek bizonyult.
KÉPEK ITT! (Tóth Szilárdnak köszönjük!)
GYIRMÓT SE GYÕR U17 – OROSZLÁNYI SZE U17  3-0 (1-0)
GULYÁS IMRE EDZÕ: Mezõnyben végig nálunk volt a labda, uraltuk a játékot. Jó sok helyzetet is kidolgoztunk, szép gólokat rúgtunk. Ellenfelünk kontrákkal próbált mögénk kerülni, de a védelmünk ismét jól dolgozott és ezt meghiúsította. Gratulálok, értékes gyõzelem volt!
ÜSTÖKÖS FC GYÕR U17 – GYIRMÓT SE GYÕR U16  2-3 (2-1)
NAGY LÁSZLÓ EDZÕ: Csütörtök délután az Üstököshöz látogattunk. Bizakodva vártam az összecsapást, mivel a héten nagyon jó munkát végeztek a srácok! Ennek ellenére a félidõ felénél hátrányba kerültünk, de a szünetre egyenlíteni tudtunk! A 2. félidõben újra hátrányba kerültünk, de a végén mi örülhettünk a gyõzelemnek! Fordulatos mérkõzésen, helyenként nagyon szép játékot bemutatva megérdemelten nyertünk! Többet birtokolva a labdát, több gólhelyzetet kidolgozva simább játékot vártam! De dicséret illeti a csapatot, amiért kétszer is felálltak vert helyzetbõl!

 
VIDEOTON FC U15 – GYIRMÓT SE GYÕR U15  1-2 (1-1)
KISS ZOLTÁN EDZÕ: Végre megérdemelten pontokat szereztünk egy jó hírû csapat otthonában. Végig harcosan, lelkesedéssel küzdöttünk. Ki kell emelnem a két gólt szerzõ Dávidházit és a nagy szívvel küzdõ Novák Krisztofert. Gratulálok a csapatnak!
VIDEOTON FC U14 – GYIRMÓT SE GYÕR U14  1-3 (1-1)
POLYÁK GÁBOR EDZÕ: Hatalmasat változott velünk a világ 3 nap alatt. Végre az egész csapat felnõtt a feladathoz és egész mérkõzés alatt agresszíven, harcosan és fegyelmezetten játszottunk. Az ellenfélnek szinte alig volt lehetõsége és megmutattuk, hogy képesek vagyunk arra, hogy felvegyük a versenyt ebben az osztályban bárkivel. Ha minden mérkõzésen ilyen lenne a hozzáállásunk akkor sokkal elõrébb tartanánk. Szép gólokat rúgtunk és sok jó egyéni teljesítmény is volt, azon kívül, hogy csapatként tökéletesen mûködtünk. A hátralévõ mérkõzéseken is hasonló mentalitást várok mindenkitõl és akkor sok pontot szerzünk még idén!
HALADÁS-VIKTÓRIA FC LÁNY U15 – GYIRMÓT SE GYÕR LÁNY U15 1-0 (1-0)
KÁLMÁN TIBOR EDZÕ: Az eddigi legnehezebb mérkõzésen vagyunk túl, mert egy rendkívül egységes, nagy iramhoz szokott csapat ellen játszottunk. Egyetlen megoldás tûnt célravezetõnek, hogy az ellenfél ne a saját játékát erõltesse ránk, mégpedig az, hogy már középpályán folyamatosan akadályozzuk az összjátékukat, belépünk a passz sávjukba, és ha megszereztük a labdát, gyors kontrákat vezetünk. Ez a harcmodor, bár eredményes volt, rengeteg energiát emésztett fel, ezért az elsõ félidõben a kapuig ritkán jutottunk el. Félidõ végén egy vitatható  tizenegyesbõl az ellenfél vezetést szerzett, így több szempontból is jól jött a szünet. A második félidõben a Haladás játéka egyre töredezettebbé vált, többet fel tudtunk lépni támadásba, és kis szerencsével egyenlíthettünk volna. Külön ki kell emelnem a kapus teljesítményét. Úgy néz ki hogy Bogi hosszú távra megoldást jelenthet ezen a poszton, ugyanis minden távoli lövést, beadást, szögletet megfogott, együtt élt a mérkõzéssel. Összességében elégedett voltam a mérkõzés összképével, mivel nagyon kemény erõbedobásra kényszerítettünk egy országos szinten is jegyzett csapatot. Dolgozunk tovább és bízunk a további jó folytatásban.
ESK MÉNFÕCSANAK U14 – GYIRMÓT SE GYÕR U13 2-4 (1-1)
OZORÓCZI GÁBOR EDZÕ: Egy nap pihenõ után ismét bajnoki mérkõzés várt ránk. A bemelegítésen érezhetõ volt, hogy ma nem vagyunk top állapotban. Ennek ellenére jól kezdtük a mérkõzést, mert 2 perc alatt kétszer álltunk a kapussal szemben ziccerben, de nem tudtunk gólt szerezni. A mai játékunkból hiányzott a pontosság, akarat és a labda nélküli mozgás. A kapufákat ismét számtalanszor eltaláltuk és ziccer “hegyeket” rontottunk el. Az ellenfél kapusából a mezõny legjobbját csináltuk! A minket elkísérõ szülõk szinte jobban akarták a gyõzelmet, mint a csapat! Tanulságos mérkõzés volt!
KÉPEK ITT! (Tóth Szilárdnak köszönjük!)
KIEMELT OTP BANK BOZSIK TORNA U13, CSORNA
OZORÓCZI GÁBOR EDZÕ: Csorna adott otthont az 5. kiemelt U13-as Bozsik tornának. Az idõjárás nem volt kegyes a csapatokhoz, mert végig szakadó esõben játszottuk a mérkõzéseket! 2 gyõzelem (Csorna, Ménfõcsanak), 1 döntetlen (Motim) és 2 vereség (ETO, Sopron) volt a mai mérlegünk. Játékban ismét az elõrelépés jeleit lehetett felfedezni! Ma több egyéni hibát vétettünk, de ezeket edzésrõl-edzésre javítjuk! Hétvégén ismét bajnoki mérkõzés vár ránk!

Köszönjük a szakadó esõben végig buzdító szülõk támogatását!
GYIRMÓT SE GYÕR U12 – LÉBÉNY SE U14  3-9 (2-2)
ESK MÉNFÕCSANAK U14 – GYIRMÓT SE GYÕR U12  4-2 (1-2)
DOMANYIK SZILÁRD EDZÕ: A héten két mérkõzést játszottunk,természetesen idõsebb gyerekek ellen. Mind az eredményeken látszik, vereséget szenvedtünk mindegyik meccsen, de azt gondolom, aki látta a játékunkat, csak dicsérni tud bennünket.Ezt teszem én is, hiszen a 20 centivel magasabb ill. 20 kg-mal nehezebb gyerekek ellen játékban sokkal jobbak voltunk. A végén lebirkóztak bennünket, de kiváló teljesítményünket mindenki megsüvegelte. Ezzel a mentalitással még sok örömet fogunk szerezni a híveinknek!Ki kell emelnem Nagy Máté, Samu Soma védõink játékát, akik végig kiválóan játszottak. Csak így tovább gyerekek!   
OTP BANK BOZSIK TORNA U12, GYÕR, DAC PÁLYA
BENCZE KÁROLY EDZÕ: Az õsz 5. fordulója a gyõri Dac pályán került megrendezésre. A Gyirmót SE csapata az Bozsik alközponti tornán négy mérkõzést játszott. Három gyõzelemmel és egy vereséggel zárta a tornát. Az elsõt mérkõzést  a Gyõrzámollyal, a másodikat a Gyõrújfaluval, a harmadikat a Nyúl és a negyediket a házigazda Dac csapatával vívtuk A játékosok mindent megtettek a meccseken,  fegyelmezetten és jól Játszottak. A rossz idõjárási körülmények ellenére jó színvonal és hangulat jellemezte a játékokat. A torna végén oklevelek átadására került sor, a Gyirmót SE Gyõr csapatából Kálóczi Ádám érdemelte ki az edzõi dicséretet. Résztvevõ játékosok: Nagy Máté Gergely, Ásványi Gellért kapusok, Gergely Norbert, Nagy Máté, Samu Soma József, Horváth Balázs, Németh Kevin, Szemenyei Péter, Siska Flávió, Boglári Bence, Wágenhoffer Márton, Koronkai Dominik, Nyiri Máté, Kálóczi Ádám és Jóföldi Máté. Gratulálok a csapatnak! Legközelebbi Bozsik torna 6. forduló Gyirmóton lesz, 2013.11.17-én vasárnap.