GYIRMÓT FC GYÕR II – DAC FOCI24.COM 11-2 (6-2)

2015.09.27. 15.00-óra, Gyõr-Gyirmót, Alcufer Stadion, 5-ös pálya, 200 nézõ

Duna Takarék Megyei I. osztály, 7. forduló

JÁTÉKVEZETÕK: Hegedûs Attila – Kerekes Zsolt, dr. Egedy Tamás

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:

GYIRMÓT FC GYÕR: Somogyi Cs. – Hajba T., Molnár M., Szigeti N., Szücs G. – Horváth M., Tóth L. – Gyurján B., Füleki N., Farkas Z. – Simon Attila

VEZETÕEDZÕ: Nagy Attila

DAC FOCI24.COM: Kiss A. – Pintér D., Mészáros Zs., Korsós Gy., Tóth D., Kurucz R., Kovács G., Klement B., Takács P., Kalmár B., Balás K.

VEZETÕEDZÕ: Szepessy László

TUDÓSÍTÁS:

4.p. Jobb oldali beadás után Füleki lõtt higgadtan a bal alsó sarokba! 1-0!

22.p. Kalmár B. jobb oldali beadása után a bal szélen érkezõ Klement fejelt a bal felsõ sarokba. 1-1.

28.p. Gyurján jobb oldali beadása után a lecsorgó labdára Simon csapott le, s higgadtan a hosszú alsó sarokba lõtt! 2-1!

30.p. Simon kapott jó labdát, majd átvétel után lõtt, ezt blokkolta Pintér D., a játékszer Farkas Z. elé elé került, aki a jobb alsóba lõtt! 3-1!

35.p. Szücs G. kapott labdát a jobb összekötõ helyén, majd a védõk lábai között a kapu jobb oldalába lõtt! 4-1!

38.p. Gyurján kapott remek labdát a jobb oldalon, majd a védõit lehagyva laposan a kapus mellett a kapu közepébe passzolt! 5-1!

42.p. Bal oldali beadás után a hosszú oldalon érkezõ Korsós a kifutó Somogyi mellett a kapu bal oldalába lõtt. 5-2.

45.p. Hajba jobb oldali beadása után Kiss A. tolta ki bravúrral a labdát, majd a kipattanóra Farkas Z. csapott le a bal szélen, és a rövid alsóba lõtt! 6-2!

59.p. Lecsorgó labda után Füleki lõtt a lábak között a jobb alsó sarokba! 7-2!

62.p. Simon szépe cselek után bal oldalról kilõtte a hosszú alsó sarkot! 8-2!

64.p. Hajba jobb oldali beadása után a hosszún érkezõ Farkas Z. fejelt a kapuba! 9-2!

73.p. A Farkas Z. buktatásáért megítélt tizenegyest Simon higgadtan a jobb alsó sarokba vágta! 10-2!

77.p. Irmes bal oldali beadása után Kiss A. ütött bele bravúrral a labdába, de az Simon elé került, aki 2 méterrõl az üres kapuba fejelt! 11-1!

VÉGEREDMÉNY: 11-2 (6-2)

ÖSSZEGZÉS:

A múlt héten 8-1-re kapott ki a DAC hazai pályán a Kapuvártól, ami a korábbi vezetõedzõ, Rokob Péter távozását jelentette. Helyét Szepessy László vette át, akinek ezen a mérkõzésen – ahogy azt a találkozó után is nyilatkozta – a csapat megismerése volt a cél. A múlt héten sajnos mi megyei I. osztályú csapatunk is vereséget szenvedett – Fertõszentmiklóson -, s a csapatban élt a bizonyítási vágy!

Ennek eredményeképp a mérkõzés végig a mi irányításunk alatt zajlott, bár az elsõ félidõ derekáig jól tartotta magát városi riválisunk. Mi vezettünk több támadást és megérdemelt gyõzelmet arattunk. A DAC-nak sok a gólokon kívül sok komoly helyzete nem volt.

Nálunk olykor egy-egy kisebb pontatlanság akasztotta meg a támadást, de elõfordult, hogy a vendég védõk tudtak blokkolni. Mindezek ellenére érzõdött, az eredménytõl függetlenül végig maximális koncentrációval, alázattal játszott minden egyes labdarúgónk. A végeredmény reális.
NAGY ATTILA: Az eredmény mellett a mutatott játékkal és a hozzáállással is elégedett vagyok. A fiúk nagyszerûen játszva visszaadták azokat a játékelemeket, amiket kértem tõlük.
SZEPESSY LÁSZLÓ: Éreztük, hogy ma nem az eredményért jöttünk, hanem hogy lássuk, mit tudunk. Tisztességgel helytálltunk, de a kiemelkedõ keretet felvonultató hazaiak ellen ez is kevés volt.