EDZÕI ÉRTÉKELÉSEK:

GYIRMÓT SE GYÕR U18 – ÉRDI VSE U19  12-2 (8-2)

GULYÁS IMRE EDZÕ: A csapat nagyon jól kezdte a mérkõzést, gólra törõ játékot tudtunk játszani, ami fegyelemmel párosult. Ahogy múlt az idõ, a koncentráció úgy csökkent, de a fegyelmezett játék megmaradt. Gratulálok a játékhoz, szép gyõzelem volt!

GYIRMÓT SE GYÕR U16 – ÉRDI VSE U17 9-0 (6-0)

VARGA LÁSZLÓ EDZÕ: Szervezetten, sokat futva, lelkesen játszottunk. Végig mi irányítottuk a játékot, a helyzetkihasználásunk is megfelelő volt. Elégedett vagyok az eredménnyel és a játékosok hozzáállásával is.

HÉVÍZ SK U15 – GYIRMÓT SE GYÕR U15  0-4 (0-1)

POLYÁK GÁBOR EDZÕ:
A mérkõzés elejétõl a mi akaratunk érvényesült. Gyorsabbak, dinamikusabbak voltunk az egész meccs alatt. Türelmesen játszottunk és sok helyzetet alakítottunk ki. Örömteli, hogy végre nem kaptunk gólt, és szinte az összes párharcot megnyertük a mérkõzés alatt. Gratulálok az egész csapatnak!

HÉVÍZ SK U14 – GYIRMÓT SE GYÕR U14  0-12 (0-9)

RADICS ZSOLT EDZÕ: Az egész mérkõzésen mezõnyfölényben játszottunk, de nagyon pontatlanok és türelmetlenek voltunk. Sajnos sokszor egyénileg, sokat cselezve akartuk a kapuig cipelni a labdát. Rendre középen akartuk áttörni az ellenfél védõfalát. Amikor egy-két érintõvel a széleken vezettünk támadást mindig veszélyt jelentettünk a kapura. A mérkõzésen Ferenczi Kevin öt, Varga Marcell négy gólt szerzett.

OTP BANK BOZSIK TORNA U12, SOPRON

KEGLOVICH FERENC EDZÕ:
Két gyõztes, három vesztes mérkõzés, 7:6-os gólkülönbség. Jól szervezett tornán vettünk rész. 3-4-1 felállásban játszottunk. Az elsõ két mérkõzésen a középpályát erõsítettem, de nem voltunk eredményesek, ezért átszerveztem a csapatot, és két gyõztes mérkõzést játszottunk. A hét rúgott gólunkon öt játékos osztozott, ami örömteli, mert nem egy játékos góljaira támaszkodhat a csapat. A legjobb csapatjátékos oklevelét Tankovics Máté kapta.

OTP BANK BOZSIK TORNA U13, SZOMBATHELY

BENCZE KÁROLY EDZŐ: Minden mérkőzés nagy koncentrációt igényelt, hiszen a csapatok minőségi játékot játszottak. Úgy gondolom, hogy összességében nem játszottunk alárendelt szerepet, hiszen az első négy mérkőzésen egyenrangúak voltunk az akadémistáknak. Nagyobb önbizalommal és jobb helyzet kihasználással talán jobb eredménnyel zárhattuk volna a tornát. Ezen tornák nagyon jól szolgálják a csapatunk és játékosaink fejlődését. Gratulálok a csapatomnak, a tornán Kecskés Barnabás kiemelkedő kapus teljesítményéért kapott külön okleveles dicséretet. 
OTP BANK BOZSIK TORNA U10, SOPRON

KOVÁCS ZSOLT EDZÕ:
A Bozsik tornán csapatunk játékában az elõzõekhez képesttovábbi javulást tapasztalhattunk. Bátrabbak, harcosabbak voltunk, és ezkiegyenlítettebbé tette a játék képét. Helyenként már nagyon jó volt azösszjátékunk, de még mindig az egyéni képességekben bízunk a legjobban.Góljaink nagy részét a sikertelen labda kihozatalaink miatt kaptuk. Az edzésentanultakból még csak ritkán látni vissza dolgokat. Csapatunk legjobbja ezen atornán Markó Levente volt aki támadásban-védekezésben a csapat vezérre volt.