Ezen felül a 17 évesek a hétvégén Kapuváron is nyerni tudtak, így pedig a tabella élére ugrottak, elõnyük jelenleg 3 pont a Pápa és a Sopron elõtt.

Dunaharasztin nyertek a 18 évesek, õk pedig a java részt egy évvel idõsebbek között a Dunaújváros után a második helyet foglalják el.

Magabiztos sikert ért el az U15-ös és U14-es csapatunk Gyirmóton a Sárvár ellen.

EDZÕI ÉRTÉKELÉSEK:

KAPUVÁRI SE U19 – GYIRMÓT SE GYÕR U19 0-0
NAGY LÁSZLÓ EDZÕ: Sajnos ez egy olyan meccs volt, amihez 120 perc játék is kevés lett volna, hogy a kapuba találjunk. Gyakorlatilag egy kapuztunk a mérkõzésen, de ellenfelünk kapusa élete formáját mutatva megakadályozott minket a gólszerzésben. Gratulálok a teljesítményéhez!
GYIRMÓT SE GYÕR U19 – CSORNAI SE U19 10-1 (5-1)

NAGY LÁSZLÓ EDZÕ: Végig irányítva a játékot ugyan hátrányba kerültünk, de folytatva a megbeszélt játékunkat gyorsan egyenlítettünk és esélyt sem adva ellenfelünknek magabiztosan gyõztünk.
DUNAHARASZTI MTK U19 – GYIRMÓT SE GYÕR U18 0-3 (0-1)
GULYÁS IMRE EDZÕ: Az elsõ félidõben nem tudtuk annyit birtokolni a labdát, amennyit szerettük volna, mert a középpálya keveset futott, és nagyon sok labdát elszórt, ráadásul kevés labdát szedett össze. Elöl nem úgy tartottuk meg a labdát, hogy tudtunk volna belõle építkezni. A második félidõben feljavult a középpálya, és szép támadásokat vezetett, ami gól és gólhelyzetekben mutatkozott meg. Ellenfelünk egy nagyon agresszív, de sportszerû játékot játszott. Kemény csatában nagy gyõzelem volt, gratulálok és most jön a neheze!
KAPUVÁRI SE U17 – GYIRMÓT SE GYÕR U17 0-8 (0-4)
GYURMÁNCZI ATTILA EDZÕ: Nyolc gólt lõni idegenben dicséretes teljesítmény és eredmény. Azonban valós, hogy a Kapuvár gyengébb játékerõt képvisel, ez a mérkõzés a csapat fejlõdését kevésbé tudta szolgálni. Örömteli, hogy a héten játszott két gyõztes bajnoki után a tabella élére sikerült ugrani. Szép volt fiúk!
GYIRMÓT SE GYÕR U17 – CSORNAI SE U17 5-2 (3-0)
GYURMÁNCZI ATTILA EDZÕ: Ötödik gyõzelmünkre készültünk, de a csornai csapat hihetetlen módon megnehezítette dolgunkat. Agresszívan, jól fociztak. Szerencsére mi is jól kezdtünk, fegyelmezetten, odafigyelve játszottunk.
Ennek köszönhetõen, ill. a jobb játékosaink révén magabiztosan lehoztuk a mérkõzést.
DUNAHARASZTI MTK U17 – GYIRMÓT SE GYÕR U16 3-0 (2-0)

VARGA LÁSZLÓ EDZÕ: Mezõnyben egyenrangú ellenfelei voltunk a Dunaharasztinak. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de mindet kihagytuk. Sokkal agresszívebben és koncentráltabban kell játszanunk. Néhány meghatározó játékosom gyengébben teljesített, így sajnos nem sikerült pontot szereznünk.
GYIRMÓT SE GYÕR U15 – SÁRVÁR FC U15 8-0 (6-0)
POLYÁK GÁBOR EDZÕ: Remekül kezdtük ismét a mérkõzést, már a 3. percben vezetést szereztünk egy szép akció után. Ezután sem álltunk meg, és szebbnél szebb támadásokat vezettünk. Az ellenfél alig jutott el a kapunkig. Dinamikusabbak, gyorsabbak és erõsebbek voltunk ellenfelünknél. A második félidõben a sok cserének is köszönhetõen kicsit akadozott a játékunk már, de végig az ellenfél térfelén folyt a játék és sok helyzetet dolgoztunk ki ekkor is. Gratulálok a csapatnak a tudatos játékhoz és a magabiztos gyõzelemhez!
GYIRMÓT SE GYÕR U14 – SÁRVÁR FC U14 21-0 (6-0)
RADICS ZSOLT EDZÕ: A mérkõzés elejétõl mi birtokoltuk a labdát, de sok rossz döntést hoztunk, így az elsõ félidõben gólokban nem mutatkozott meg a különbség. Türelmetlenek voltunk, siettethettük volna a góllövést, de a betömörülõ sárvári védelem rendre kivágta a labdát. A második félidõben aztán szép támadásokat vezetve sikerült egy gól gazdag mérkõzést játszani. Ferenczi Kevin és Varga Marcell 7-7 gólt szerzett.
GÖNYÛ SE U14 – GYIRMÓT SE GYÕR U13 0-5 (0-3)
BENCZE KÁROLY EDZÕ: Az idegenben lejátszott mérkõzésen – nagyszerûen elõkészített pályán – megérdemelt gyõzelmet arattunk. A kezdettõl fogva mi domináltunk és sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket. Még több gólt is szerezhetünk volna, de az ellenfél kapusa remekül védett. Továbbra is célunk, hogy mezõnyben még gyorsabban játszunk. Örülök, hogy csapatként mûködtünk, hiszen az öt gólt, öt játékosom szerezte. Gratulálok a csapatnak és köszönjük a Szülõknek a sok tapsot.
GYIRMÓT SE GYÕR U12 – GYÖMÖRE SK U14 3-2 (3-1)
KEGLOVICH FERENC EDZÕ: Jól kezdtük a mérkõzést, 2-0-ra vezettünk az elsõ félidõ közepén, majd egy kicsit kiengedtünk, így ellenfelünk visszajött a mérkõzésbe. Gyõzelmünket nem fenyegette veszély. Kevesen voltunk, iskolai kirándulás és sérülések miatt, igy a mérkõzés végére csapatunk egy kicsit elfáradt. Jó játékot nyujtott Rimai Ákos és Dányi Milán. Kapust az U11-tõl kértem, és ezúton köszönöm Fehérvári Krisztián vendégjátékát.
OTP BANK BOZSIK TORNA U10, GYÕR-MÉNFÕCSANAK
KOVÁCS ZSOLT EDZÕ: Úgy terveztük, hogy két csapattal indulunk, de sajnos a betegségek ezt nem tették lehetõvé. Kapusaink, Nad Noel, Kernács Máté, remekül teljesítettek. Egyre gyorsabban, és pontosabban játszották meg védõinket. A védelem Jó Barnabás, Ács Balázs remek szereléseikkel, és jó labdakihozatalaikkal jeleskedtek. A középpályán, Szabó Ábel bátran játszott Jánoki –Jászai Donát szép cselei mellett nagy góljaival is felhívta magára a figyelmet, Jáger Gergõ harcosan játszott, Farkas Ádám ügyesen focizott, Iklódi Mátyás bejátszotta az egész baloldalt, Hancz Kristóf több nagyszerû megoldást is bemutatott. Csatáraink Hauzer Bálint, és Ásványi Domonkos állandó gólveszélyt jelentettek az ellenfél kapujára, mindketten gólt is szereztek (Doma kettõt is). Csapatunk legjobbja a mai napon Földes Szilárd volt, aki hátvéd létére nem csak a védõ munkájával, hanem parádés cseleivel is kiérdemelte az elismerést. Összességében csapatunk játéka tovább javult, már többször hoznak jó döntéseket játékosaink. A labda kihozatalunk ilyen jól még nem mûködött. Az ellenfeleink idõsebb játékosaitól sem féltünk. Minden mérkõzésünk kiegyenlített küzdelmet hozott. Vannak még javítani való hibáink, ezek eltüntetésén dolgozunk a továbbiakban is. Betegeinknek minél elõbbi gyógyulást kívánunk!
OTP BANK BOZSIK TORNA U9, NYÚL
DOMANYIK SZILÁRD EDZÕ: Ismét egy sikeres tornán vagyunk túl, hiszen két csapattal indultunk és 7-szer gyõztünk. A gyerekek ott folytatták, ahol a múltkor abbahagytuk: sikerre éhesen, nagy akarattal játszottak. Rendkívül sok gólt lõttünk, remek gólörömmel színezve. Mindenki dicséretet érdemel, közülük is kiemelkedett Mondovics Kevin illetve Fekete Ádám teljesítménye. Õket oklevéllel jutalmazták! Csak így tovább gyerekek!