Eredmények:

Gyirmót SE – Nyúl SC 5– 1

Gyirmót SE – Alistal (szlovák) 4 – 1

Gyirmót SE – Pannonhalma SE 2– 0

Gyirmót SE – Női Láb (Győr) 0– 1

Gyirmót SE – Enese SC 0– 1

Gyirmót SE – Rábatamási SE 0– 1

Ezt követte az elmúlt hétvégén a Nagycenki teremkupa, ahol a8 csapat vett részt és a Gyirmót SE, nagyon nehéz csoportba került. Ebben acsoportban szerepelt ugyanis a szombathelyi Viktória FC és a Győri ETO FC is,amely csapatok kiemelkedtek a mezőnyből. Nagycenken az U 18 – as csapatunknakígy az ötödik helyet sikerült megszereznie.

Eredmények:

Gyirmót SE – Viktória FC I. 0– 3

Gyirmót SE – Győri ETO FC 0– 3

Gyirmót SE – Sopron SC 5– 1

Gyirmót SE – Viktória FC II. 2– 5

A Gyirmót SE U 18csapata:

Bakó Rebeka, Kasza Daniella kapusok, Bódis Zsanett, MohácsiDóra, Vangel Celina Hanna, Söveges Orsolya, Kokics Melinda, Szűcs Luca,Markotics Virág, Istenes Eliza, Fodor Dzsenifer, Havas Patricia

Csapó Sándor edző értékelése:

Első alkalommal vettünk részt felnőtt labdarúgó teremtornákon, amelyek a lányok nagyszerűen helyt álltak. Jól alkalmazták a kis területen való játékot és sok mozgással, nagy kedvvel játszották végig minden mérkőzésüket. Nagycenken a Viktória és az ETO mögött, csak a harmadik helyen tudtunk végezni. De ezen a tornán is dicséret illeti a játékosainkat, mert minden csapatrészben felvettük a versenyt ezekkel az ellenfeleinkkel szemben is.

A Gyirmót SE U 14 – es leány csapata is, Nagycenkenszerepelt a téli teremtornán. Ők a csoportmérkőzések után a második helyen végeztek. A helyosztón abronzéremért folytatták tehát és a kisdöntőben, döntetlenre végeztek aszombathelyi Viktória FC csapatával. Végül az izgalmas büntető párbajbanveszítettek és így a negyedik helyen zártak.

Eredmények:

Gyirmót SE – ZTE FC 0– 2

Gyirmót SE – Sopron SC 3– 2

Gyirmót SE – Győri ETO FC 1– 0

Gyirmót SE – Viktória FC 1– 1 büntetőkkel 6 – 7

Gyirmót SE U 14 csapata:

Illés Hanna kapus, Nyári Szilvia, Károlyi Kitti, DömötörDóra, Nick Veronika, Tóth Mária Éva, Illés Lili, Süveges Hanna, Máthé Eszte

_

Kálmán Tibor edző értékelése:

Jó iramú, kemény, de sajnos helyenként durva mérkőzéseket játszottunk. Végig a küzdelem dominált és a fiatal csapatunk végig motiváltan játszott. Úgy tűnik, hogy ebből a korosztályból is ügyes csapat formálódhat. Góljaink szép támadásokból születtek, labdaszerzéseink többnyire megnyert párharcokból történtek. Kellemes meglepetés volt új kapusunk, Illés Hanna teljesítménye.