Elõször is, hogy vagy?

Kiprich József vezetõedzõ: Nem vagyok jól… Sajnos. Valamit javult ugyan a szemem, de a szemcseppek mellékhatása, hogy egyelõre homályosan látok. Ezt egyébként elõre megmondták az orvosok, hogy így lesz. Hétfõn megyek vissza kontrollra, de az, hogy meddig tart a dolog, azt egyelõre nem tudják megmondani. Hétfõn remélem többet fogunk tudni.

Egyébként pedig itt szeretném megköszönni a Kaposvölgye vezetõedzõjének Horváth Lajosnak a jókívánságokat.

 

Ez akkor azt jelenti, hogy vasárnap semmiképen nem jöhetsz a meccsre?

Kiprich József vezetõedzõ: Sajnos most már biztos, hogy nem leszek ott a kispadon, ez már 100%.

 

És akkor most mi fog történni?

Kiprich József vezetõedzõ: Mindent megbeszélek a vezetõkkel, naponta többször telefonálnak, hogy hogy vagyok, úgyhogy nem lehet gond.

Holnap, vasárnap megbeszéljük a keretet Boros Lukács pályaedzõvel, akivel természetesen az összeállítást is egyzetetjük telefonon.

Mi már két éve együtt dolgozunk a csapatunkkal, így már minden játékosunknak tudnia kell a játékunkat, tehát edzõ nélkül is mûködnie kell a dolognak, nem lehet baj.

Nagyon bízom a fiúkban, biztos, hogy nélkülem is komolyan veszik a mérkõzést, és hozzák a három pontot!

 

Mit vársz a találkozótól:

Kiprich József vezetõedzõ: A mai eredmények tudatában gyõzelmi kényszerben vagyunk, biztos vagyok benne, hogy átérezzük a mérkõzés tétjét, ráadásul hazai pályán mindenkor csak a gyõzelem az elfogadható eredmény.

Biztosan nehéz mérkõzés lesz, de kötelezõ a gyõzelem.

 

Sérültünk van-e?

Kiprich József vezetõedzõ: Tóth Norbert betegeskedett a héten, Õ aki kevesebbett dolgozott, mint a többiek. Más sérültünk szerencsére nincs.

 

Várható kezdõcsapat?

Kiprich József vezetõedzõ: Csak holnap.

 

Kipunak továbbra is jobbulást kíván a csapat, a vezetõk, és ahonlapunk!