Boros Lukács: Mindenekelõtt szeretném Kipunak üzenni jókívánságainkat magam, és az egész csapat nevében! Kipu gyógyulj meg, és térj vissza közénk mihamarabb!

 

Mit vár a mai találkozótól?

Boros Lukács: Az egyik “mumusunk” a Kaposvölgye, mert az utóbbi idõben többször is megtréfált minket. Legutóbb is kikaptunk tõlük tavasszal. Nagyon komolyan kell õket venni, mert jól szervezett gárdáról van szó. Nem eshetünk abba a tévhitbe, hogy fiatalokkal érkeznek, és eleve esélytelenek, hiszen ebben az osztályban bárki meg tud verni bárkit.

 

Hogyan állította össze a csapatot?

Boros Lukács: Természetesen tisztában vagyok vele, hogy megbízatásom Kipu felépüléséig szól, és hát az is természetes, hogy mindenben egyeztettem a mesterrel. Megbeszéltük a keretet és a kezdõt, így ebben nem egyedül döntöttem. Persze a meccset nem látja majd, de igyekszem a stílusa szerint dönteni a cseréknél.

Ez gárda két éve együtt van, minden rezdülésüket ismerjük a játékosoknak, így nem lehet gond a mai meccsen. Nagyon szeretnék felnõni a feladathoz, és méltóképpen helyettesíteni Kiprich Józsit.

Az is biztos, hogy a csapat is Kipuért játszik, és mindent megtesznek a fiúk a gyõzelemért, így üzenve Kipunak, hogy gyógyuljon meg mihamarabb!