– Megbeszéltük a Gyõr elleni mérkõzést. Abban maradtunk, hogy nem szabad sokáig ünnepelni. Örülni kell, természetesen. A pozitívumokat el kell raktározni, de azért, hogy a Gyõr ellen szépen játszottunk, Szigetszentmiklóson már nem adnak három pontot. Új mérkõzés vár ránk, ott is meg kell dolgoznunk a bajnoki pontokért.

 

– A sérült Megyesin és az eltiltott Forgácson kívül mindenkire számíthatsz?

– Almási eltiltása lejárt, természetesen továbbra is Õ az elsõ számú jobb oldali védõnk. Vass Norbi saját képességei szerint jól megoldotta a rá bízott feladatot a Gyõr elleni meccsen, de Almási ezen a poszton elsõbbséget élvez.

 

– Más felkészülést kíván a mûfüves pálya?

– Szerda óta ott edzünk, próbálunk alkalmazkodni, ahhoz a stílushoz, amit a pálya talaja megkíván. Két alkalommal is láttam a Szigetszentmiklós gárdáját élõben és felvételen is. Úgy gondolom, hogy nem okozhatnak nekem, nekünk gondot. Ha ugyanazt a csapatjátékot tudjuk hozni, amit a Gyõr II. ellen akkor gyõzelmi esélyekkel lépünk pályára. Úgy látom a fiúkon, hogy van egy nagyon jó belsõ motivációjuk.

 

– A Gyõr elleni meccsen többen kapus cserét reklamáltak tõled…. Van kapus kérdés?

– A két kapussal és az edzõjükkel is megbeszéltem a bajnoki rajt elõtt, hogy két egyforma képességû kapusom van. Úgy döntöttem, már akkor, a bajnokság elõtt, hogy kap öt mérkõzést Németh Viktor, a hatodikat pedig már Dombai Andrással kezdjük. Ahogy visszanéztem a Gyõr elleni meccset, azt láttam, hogy Viktor talán két gólban benne volt a háromból. De azt nem szabad elfelejteni, hogy a Honvéd ellen volt olyan védése, ami ahhoz járult hozzá, hogy ott gyõztesen hagyjuk el a pályát. Pécsen is számtalan bravúrt bemutatott. Ez a kapus sors…. Nem szeretnék sem kapkodni, sem azért váltani, mert talán elkerülhetõ gólt kapott. Ezen a mérkõzésen még Viktor véd, a Veszprém ellen pedig már Dombai áll a kapuba.

 

– A kezdõ csapatról már van elképzelésed?

– Nagy valószínûséggel Almási az, aki visszakerül a csapatba. Más poszton nem indokolt a csere. Úgy gondolom, hogy a Gyõr elleni szerkezet, összetétel és csapat megérdemli azt, hogy ismét õk kapjanak lehetõséget Szigetszentmiklóson a kezdésnél.

(tatabanyafc.hu)