Mit vár a holnapi találkozótól?

Herczeg András: Elõször is szeretném megköszönni a Gyirmót vezetõinek, hogy lehetõséget biztosítottak az edzésünk megtartására!

Igazi rangadó lesz a holnapi mérkõzés! Az ETO-nak is hasonló céljai vannak mint nekünk, minél elõbb szeretnének végezni a tabellán. Tudjuk, hogy az ETO egy nagyon stabilan, szervezetten játszó csapat, nagyon egységesek, és nagyon nehéz ellenük játszani. Nem várok sok gólt a mérkõzésen, azt gondolom, hogy egy nagyon szoros, kiélezett találkozó várható.

 

Jövõ hét csütörtökön kezdik meg szereplésüket az Európa Liga csoportkörben. Sokan nem is gondolnák, hogy milyen komoly ellenfelet fogadnak az elsõ fordulóban. Gondolom Önök már felkészültek az Ukrán ellenfélbõl?

Herczeg András: Sokan legyintenek, hogy az Ukránok ellen oda-vissza nyernünk kell, holott ez nem így van. A 2008-as szezonban már találkozott a Sampdoriával a Metaliszt Harkiv, akkor mindkétszer megverték az Olaszokat, és Õk jutottak a 8 közé. Az anyagi lehetõségeiket úgy lehetne érzékeltetni, hogy most, amikor bejutottak az EL csoport küzdelmeibe, még gyorsan vettek két Brazil játékost. Az egyiket 6 millió, a másikat 4,5 millió Euróért! Egy nagyon komoly játékerõt képviselõ ellenféllel találkozunk, és úgy gondolom, hogy célunk lehet felborítani a papírformát.

 

Mit vár az EL csoportküzdelmeitõl?

Herczeg András: A célokat nehéz megfogalmazni, mivel általában minket tartanak a csoport leggengébb csapatának, de mindenképpen szeretnénk pontokat szerezni, azért dolgozunk, hogy ez sikerüljön!