A csapatkapitány a hét közben „sokkolta” csapattársait, ugyanis levágatta már-már védjegyének számító hosszú haját. A pécsi klub honlapja, a pmfc.hu errõl is megkérdezte a játékost.

– Kedden este, amikor hazaértem, kértem a feleségemet, hogy vágja le a hajam – emlékezett vissza a hirtelen „hajhullás” körülményeire Lantos Levente. – Elõször nem nagyon akarta, de erõsködtem, így végül egészen rövidre levágtuk. Nincs a hajvágás mögött semmilyen fogadalom, vagy fogadás, egyszerûen úgy éreztem, jól esne egy kis megújulás.

A kisebb komlói kitérõt nem számítva 20 éve Pécsett futballozó Lantos hozzátette, bár hosszú haja eddig sem zavarta, tény, hogy a rövid frizura praktikusabb viselet a focihoz. A „leglényegesebb” kérdés után Lantos kitért a csapat szereplésére és a Gyirmót elleni rangadóra is.

– Senki nem örült a felcsúti fiaskónak, de túlléptünk a dolgon, és tudjuk, hogy a Gyirmót legyõzésével ki tudjuk köszörülni a csorbát – mondta el Lantos Levente. – Mindenki nagyon szeretné a gyõzelmet, ahhoz, hogy elérjük célunkat, már nem szabad sokat hibáznunk.

A játékosok a héten a labdás edzések mellett erdei futással és sikondai wellnesszel is készültek a  szombatra.

(forrás: pmfc.hu)