Hogyan érzi magát?

Kipich József vezetõedzõ: Szerencsére már jobban vagyok, már látok is valamit… Jelenleg a legnagyobb gondot a szemcsepp okozza, hiszen cseppentés után homályossá válik a világ, és elsötétül minden úgy kb. 10 percre. Amikor azonban kitisztul a szemem, szerencsére már látok is valamit.

 

Mit vár a mérkõzéstõl:

Kipich József vezetõedzõ: Ez is egy mérkõzés lesz a 30 közül, és természetesen, mint bajnok esélyes csapat, Pécsre is gyõzni megyünk. Nyilván szombaton a legnagyobb rivális ellen játszunk, de ezt a mérkõzést is le kell valamikor játszani. Remélem 3 ponttal térünk haza, és sikerül 6 ponttal meglépni a riválisunktól. Akkor sincs azonban tregédia, ha nem nyerünk, hiszen nagyon hosszú még a bajnokság, de természetesen gyõzni szeretnénk. A Pécs nagyon jó csapat, nagyszerû szakmai munka folyik náluk, tehát ne gondolja senki, hogy egyszerû dogunk lesz! Felcsúton a vereségük ellenére is óriási fölényben játszottak, kis szerencsével akár gyõzelmet is megszerezhették volna.

 

Tavaly érdekes körülémnyek között szenvedtek vereséget Pécsett.

Kipich József vezetõedzõ: A tavalyi bajnokságnak vége, nem foglalkozunk az üggyel, Mi már régen lezártuk az esetet, és kizárólag elõre tekintünk. Biztos vagyok benne, hogy az eset még egyszer nem fordulhat elõ!

 

Készültek-e valai különlegességgel erre a mérkõzésre?

Kipich József vezetõedzõ: Ugyan úgy készültünk a megszokott ritmusunkban, mint bármelyik másik találkozóra. Nyilván én még nem lehettem a srácokkal a héten, de ez nem zavarta a felkészülést, Boros Lukács megfelelõen helyettesített. Õ amúgy már korábban Hannich Pétert is helyettesítette a kispadon, és még 100%-os, így remélem ez így marad szombat estére is.

 

Utazik a csapattal szombaton?

Kipich József vezetõedzõ: Igen! Mindenképpen ott leszek ezen a mérkõzésen, és jövõ héttõl már az edzéseket is én vezetem.

 

Van sérült, vagy mindenki egészséges?

Kipich József vezetõedzõ: Szerencsére mindenki egészséges, így a legnagyobb bajunk, hogy kit hagyjunk ki a csapatból. Keretet azonban majd csak péntek este hírdetünk.