Szombaton 19.00-órakkor Pécsett lépünk pályára. Azoknak a szurkolóknak, akik a helyszínen szeretnék megnézni az õsz rangadóját, azoknak egy kis segítséget szeretnénk nyújtani.

A Gyõr – Pécs távolságot többféleképpen lehet megtenni. Az egyik útvonal gyorsabb, a másik viszont rövidebb. Mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy melyik útvonalat választja.

Aki a rövidebb útvonalat választja, az a gyõri körgyûrûn Székesfehérvár felé hajtson, a 81-es fõútra. A székesfehérvári körgyûrûn hajtson az M 7-es autópályára, majd Siófokot elhagyva dél felé a 65-ös útra. Itt Iregszemcsén Nagykónyi felé kell menni, majd a 61-es útra kanyarodni Dombóvár felé. Dombóváron a 611-es számú utat kell keresni a városban Pécs irányába. A 6-os fõutat Pécs elõtt érük el.
Az útvonal hossza kb. 250 km, a menetidõ 4 óra.

A gyorsabb útvonalat választók hajtsanak az M 1-es autópályán Gyõrtõl Biatorbágyig, ahol az M 0-ás körgyûrûn érhetjük el az M 6-os autópályát. Az M 6-os elkészült Pécsig, így azon végig lehet hajtani. Az útvonal hossza kb 310 km, a menetidõ 3.30 perc.

A stadion Pécs nyugati felén található, a 6-os fõutat követve könnyen meg lehet találni. Pontos címe: Pécs, Stadion u.2.

A rövidebb útvonal

 

A gyorsabb útvonal

A stadion