Kiprich József: Mindkét csapat bátran felvállalta a támadójátékot, de a 3-1-es végeredményt egy kicsit túlzásnak tartom. Ha az elsõ félidõben lejátszuk úgy a helyzeteinket ahogy a Pécs lejátszotta, akkor tudtunk volna gólt lõni az elején. A második félidõben végig Mi nyomtunk, de sajnos nem tudtunk idõben gólt szerezni.

Ez egy igazi rangadó volt, jó mérkõzés volt a nézõk szempontjából, csak sajnos nem mi nyertük meg. Az a csapat nyer, aki 3 gólt tud rúgni. Védelmi hibák miatt jöttek a gólok, megelõztek minket, sokat hibáztunk. Mi már belszaladtunk tavaly egy ötösbe is, akkor bajnokunk lettünk! Ez a csapat most is feláll, és nem lesz gond.


Kiss László: Kitûnõ mérkõzést játszottunk egy kitûnõ ellenfléllel szemben. Az elsõ félidõben sikerült két gólt rúgnunk, de ezen kvül volt még két gólhelyzetünk, amit nem szabadott volna kihagyni. A mérkõzések fordulópontjai ezek voltak, de ma szerencsénk volt, hogy a kihagyott helyzetek után tudtunk rúgni két gólt. Ilyen helyzeteket, ezen a szinten nem lehet kihagyni. A 3. gól után aztán kényszer cseréink voltak, sajnos nem tudtunk jól cserélni, a csapat leült. Nagyon sokat kell még dolgozni, fõleg taktikailag van lemaradásunk.