Eltûnt gólok nyomában

SZTK-ERIMA – Enternet-FC Tatabánya 0–0

Szigetszentmiklós, 250 nézõ. Vezette: Nagy R. (Márkus T., Demeter)

SZTK-ERIMA: Balikó – Király A., Szamosszegi, Rédei, Szamosi – Pintér Z., Pomper, Somorjai (Csepregi, 85.) – Kincses (Mojzer, 60.), Tóth M., Majoros. Vezetõedzõ: Várhidi Péter

Tatabánya: Németh V. – Almási, Simkó, Bencze, Köntös – Szalai T. (Kollár D., 70.), Kovács I., Farkas V. (Vass N., 70.), Deme – Kocsis D. (Farkas J., 61.), Folmer. Vezetõedzõ: Herédi Attila

MESTERMÉRLEG:

Várhidi Péter: – Az elsõ félidõben a Tatabánya, a másodikban mi futballoztunk fölényben. A helyzeteink megvoltak a mérkõzés megnyeréséhez, ám a szerencse rendre elpártolt tõlünk.

Herédi Attila: – Igazságos a döntetlen, sajnos most csak helyzetekig jutottunk, és az utolsó passzokba állandóan hiba csúszott.

(futsalarena.hu/sztk)


Szigetszentmiklós – Enternet-Tatabánya 0-0

A találkozón igazságosnak mondható döntetlen született, bár a helyzetek alapján mi álltunk közelebb a gyõzelemhez.

Szigetszentmiklós – Tatabánya 0-0 (0-0)

Szigetszentmiklós, 200 nézõ

Játékvezetõ:Nagy Róbert, asszisztensek: Márkus Tamás, Demeter János

Szigetszentmiklós: Balikó – Király , Szamosszegi, Rédei, Szamosi – Pomper, Pintér, Somorjai – Majoros, Tóth, Kincses Vezetõedzõ: Várhidi Péter

FC Tatabánya: Németh – Almási, Bencze, Simkó, Köntös – Szalai, Kovács I., Farkas V., Deme – Kocsis, Folmer. Vezetõedzõ: Herédi Attila A cserepadon Dombai A., Kollár, Ferkó, Dombai V., Farkas J., Vass, és Szabó I. foglaltak helyet.

A mérkõzés megkezdése elõtt megérkeztek a tatabányai szurkolók, akiknek egy része egységesen „Tatabánya 1910” feliratú pulóverbe öltözött, így ma sem maradtak segítség nélkül a Bányász futballistái.
A hazai csapat szerelése zöld mez, fehér nadrág, zöld sportszár volt, míg a mieink a kék-fehér csíkos mez, sötétkék nadrág, csíkos sportszár összeállításban kezdték a játékot.

1.perc:  A kezdõrúgást Szabó József, Szigetszentmiklós polgármestere végezte el, a játékot pedig a hazaiak kezdték.

2. perc: Gyors egymásutánban két szögletet is rúghatott az SZTK, de védõink mindkétszer kifejelték a labdát.

4. perc: Köntös ívelt elõre, Folmer felé, aki beforgatta védõjét, de lövése a kapu mellé szállt.

8. perc: Elsõ szögletünket végezhettük el. Köntös a jobb oldalról ívelt a kapu elé, Bencze fejesét a léc alól tolta ki Balikó.

16. perc: Gyönyörû támadást vezettünk, Farkas, Szabó, Deme volt a labda útja, aki remekül kényszerítõzött Folmerrel, majd alig lõtt a kapu fölé.

A félidõ további részében a mezõnyben folyt a játék, helyzetek nem alakultak ki.

A második félidõben már villanyvilágítás mellett játszanak a csapatok, és az idõ sem kedvezõ, hiszen egyre inkább eleredt az esõ.

51. perc: Kovács ívelt nagyszerûen Szalai elé, aki betört a tizenhatoson belülre, visszagurított Folmernek, õ viszont 12 méterrõl mellé lõtt.

58. perc: A jobb összekötõ helyérõl, a kaputól 23 m-re szabadrúgáshoz jutottak a hazaiak. Közben cseréltek is, Kincses helyére Mojzer érkezett. A szabadrúgást Pomper a sorfalba lõtte.

60. perc: Mi is cseréltünk, Kocsis helyére Farkas J. lépett pályára. Rögtön a cserét követõen Deme került óriási helyzetbe, de védõje zavarásában nem találta el a kaput.

62. perc: Ismét szabadrúgást lõhetett a Szigetszentmiklós, ismét Pomper állt a labda mögé, s újra a sorfalba lõtt.

69. perc: Herédi Attila kettõs cserét hajtott végre, Szalai helyett Kollár, Farkas V. helyett Vass Norbert folytatja.

73. perc: Pintér második alkalommal szerelte Demét kiállítást érõen, most sárga lap volt a jutalma.

78. perc: Köntös késett el egy becsúszással, õ is besárgult.

82. perc: Bencze ugratta ki Farkast, õ két védõn is átcselezte magát, de a rövid sarokra tartó lövése célt tévesztett.

84. perc: Cseréltek a hazaiak, Somorjai helyette Csepregi lépett pályára.

86. perc: Kovács készítette le a labdát Vassnak, aki 25 méterrõl alig lõtt mellé.

91. perc: Bencze nem engedett elvégezni egy szabadrúgást, sárga lapot kapott.

93. perc: A játékvezetõ véget vetett a mérkõzésnek. A találkozó egyes szakaszaiban fölényben játszottunk, de összességében a pontosztozkodás megfelelt a játék képének.


Kicsit keserû Herédi edzõ szája íze

0 – 0 – ás döntetlennel, egy bajnoki pontot szerzett Szigetszentmiklóson szombat este az Enternet – FC Tatabánya csapata.

Herédi Attila vezetõedzõ a találkozó után elmondta: kicsit keserû a szája íze, hiszen, ha tanítványai pontosabbak a támadás befejezéseknél, akkor meg lehetett volna a gyõzelem és a három pont. Véleménye szerint Simkó hibátlanul oldotta meg feladatát, jól irányította a védelmet. Sajnálatára azonban voltak, akik nem tudták megismételni múlt heti jó teljesítményüket. A trénert bosszantotta, hogy a védelem mögé tudtak kerülni a támadásokkal, ám a befejezések mindig pontatlanok voltak. A találkozó legnagyobb helyzetét a Gyõr ellen triplázó, Folmer Krisztián hibázta el. Herédi Attila azt mondta: szerinte igazságos döntetlen született.

(tatabanyafc.hu)