Baján folytatná veretlenségét az Ajka

A szombati randevút ma délután pótolják a csapatok Baján, ahol Bognár György és Artner Tamás nézz egymással farkas szemet a kispadokról. Két évvel ezelõtt Baján három pontot ért a képen látható Subicz Gábor gólja. A Baja jól kezdett, igaz az Ajka is remekül rajtolt, és a rutin is a vendégek mellett szól. Ráadásul a legjobb csapatával állhat ki az Ajka Baján…

Az egykori kiváló labdarúgó, Bognár György által irányított bajaiak jól kezdték a szezont, hiszen a Ferencváros második csapatát verték a szezonnyitón, az utána következõ meccsek viszont nem sikerültek a legjobban, hiszen a csapat ezt az egy gyõzelmet tudja felmutatni, egy döntetlen és két vereség mellett. Így négy megszerzett ponttal a 11. helyen állnak.
A vendégeknek viszont épp kétszer annyi pontjuk van és a csapat az eddigi fordulókban még veretlen: Két gyõzelemmel és két döntetlennel az elõkelõ második helyen áll az Ajka a Nyugati csoportban.

A vendégek szakvezetõje nem örült a keddi játéknapnak annak ellenére, hogy csapata a legjobb összeállításban léphet pályára ma délután, hiszen csak Sallér Márk bajlódik sérüléssel.

Két évvel ezelõtt idegenben is nyert az Ajka Baján, akkor Mihalecz és Subicz góljaival nyertek Artner Tamásék. Azóta a Baja teljesen átalakult, ezért jogos az a jelmondat, hogy minden találkozó más és más.

(nb2.hu)