U 19

HALADÁS “B”- GYIRMÓT SE “A” 2-1 (0-0)

VARGA LÁSZLÓ EDZÕ: Gyenge elsõ félidõ után a másodikban a cserék révén feljöttünk. Többet támadtunk és nagyobb lehetõségeink voltak,mint a hazaiaknak. A döntetlen igazságosabb lett volna!

MÉRKÕZÉS JEGYZÕKÖNYV ITT!

 

 

U 18

GYIRMÓT SE “B” – SOPRON “A” 0-4 (0-1)

RADICS ZSOLT EDZÕ: A mérkõzés elejétõl kezdve nagyobb sebességgel játszott a soproni csapat. Ezt a ritmust nem tudtuk felvenni és az egyéni teljesítményekben is van hiányérzetem.

MÉRKÕZÉS JEGYZÕKÖNYV ITT!

 

 

U 17

HALADÁS “B” – GYIRMÓT SE “A” 2-1 (2-0)

GULYÁS IMRE EDZÕ:  Edzõi vélemény :A mai mérkõzésen nagy sanszunk volt agyõzelemre , tíz perc alatt lerendezhettük volna a meccset ez nem sikerült .Aszt követöleg kaptunk egy szögletbõl egy gólt (játék alapján a semmibõl )játékunk kapkodó,ideges,pontatlanná vált és utána nekünk nem sikerült semmi .Ma csatát vesztettünk nem háborút a célunkat nem adjuk fel dolgozunk tovább.

MÉRKÕZÉS JEGYZÕKÖNYV ITT!

 

 

U 16

GYIRMÓT SE “B” – SOPRON “A” 1-3 (1-0)

GYURMÁNCZY ATTILA EDZÕ: Gratulálok a csapat minden tagjának a fegyelmezett,összeszedett játékához! Az éllovassal szemben minden tekintetben felvettük a versenyt. Szép volt fiúk csak így tovább!

MÉRKÕZÉS JEGYZÕKÖNYV ITT!

 

 

U 15

SOPRON “A” – GYIRMÓT SE “A” 0-2 (0-1)

IZSÁKI LÁSZLÓ EDZÕ: Játékosaink jelentõs része tudása alatt teljesített, de ennek ellenére végig mezõnyfölényben játszottunk és magabiztosan nyertük a mérkõzést.

MÉRKÕZÉS JEGYZÕKÖNYV ITT!

 

 

 

 

U 14

GYIRMÓT SE “B” – HALADÁS “B” 1-3 (1-1)

KISS ZOLTÁN EDZÕ: Az elsõ félidõben  egyenrangú ellenfelei voltunk a jó erõkbõl álló ellenfélnek, de a második félidõben kiütközött a fizikai és technikai fölényük. Ha kidolgozott helyzeteinknél jobban koncentrálunk, döntetlenre hozhattuk volna a meccset.

MÉRKÕZÉS JEGYZÕKÖNYV ITT!

 

 

U 13

SOPRON “A” – GYIRMÓT SE “A” 1-4 (0-2)

DOMANYIK SZILÁRD EDZÕ: Kitünõ mérkõzést játszottunk, egy nagyon jó csapat ellen. Megpróbáltunk már a mérkõzés elején nyomást gyakorolni rájuk, de meglepõen magabiztosan játszottak. Öt perc után találtunk rá a megfelekõ játékra, ezután már rólunk szólt a mérkõzés. Kiváló teljesítményekkel, óriási akaraterõvel játszva megérdemelt gyõzelmet arattunk, igy menetelünk tovább! Már csak egy mérkõzés van hátra, kézközelben dobogó! Gratulálok minden játékosomnak, csak így tovább!

MÉRKÕZÉS JEGYZÕKÖNYV ITT!

 

 

U 12

GYIRMÓT SE “B” – HALADÁS “B” 0-3 (0-0)

BENCZE KÁROLY EDZÕ: Bencze Károly edzõ:  Nagyon jó csapat ellen, jó ritmusú mérkõzést  játszottunk. Fegyelmezettek voltunk, helyzeteket is tudtunk kidolgozni, de a gólok még hiányoznak. Gól nélkül pedig nem tudunk nyerni. A csapatom hozzáállása a mérkõzéshez mindenképpen dicséretes. Úgy gondolom, a vereség ellenére emelt fõvel jöttünk le a pályáról.

MÉRKÕZÉS JEGYZÕKÖNYV ITT!