VIDEÓINTERJÚ ITT!

Videoton: „Erõs csoportunk volt, így még nagyobb fegyvertény a továbbjutás”

A Videoton fiatal szélsõje, Nagy Dániel a klub hivatalos honlapjának adott videonyilatkozatában elmondta, véleménye szerint együttese erõs csoportból jutott tovább a Ligakupában.

Mint ismeretes, a labdarúgó NB I címvédõje szerdán hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a másodosztályú MTK-val a Ligakupa C-csoportjának 6., záró fordulójában, így csoportelsõként továbbjutott.

„Az elsõ félidõ inkább nekünk állt, több helyzetünk is volt – a legtöbb fejjel –, ott kellett volna inkább gólt szereznünk, a második félidõben a nagy hideg rányomta a bélyegét a játékra, nem voltak olyan fifikás megoldások, nem volt olyan jó a passzjáték, bár ott is akadtak lehetõségeink – nyilatkozta Nagy Dániel a vidi.hu-nak. – Jó kis meccset játszottunk, az MTK-ról tudtuk, hogy nagyon jó csapat, jól passzoló fiatal játékosokkal, hál’ istennek továbbjutottunk, ez most a legfontosabb.”

„Az NB II Nyugati csoportjának két legerõsebb csapatát sorsolták hozzánk. Én a mérkõzéseken nem igazán éreztem az osztálykülönbséget. Az MTK tavaly még az élvonalban szerepelt, de a Gyirmót is minden évben harcban áll a feljutásért, nagyon kultúráltan, jól futballoztak ellenünk, és mindketten méltán lehetnének az elsõ osztály tagjai. Úgy gondolom, hogy erõs volt ez a négyes, így még nagyobb fegyvertény a továbbjutásunk. Nem is tudom, hogy volt-e olyan mérkõzésünk, amelyen »könnyedén« nyertünk, minden összecsapáson nagyon komolyan meg kellett küzdeni, mert egyik csapat sem adta könnyen a három pontot. Várjuk a hasonló folytatást!” – tette hozzá a fiatal játékos.

(vidi.hu; nemzetisport.hu)