Az elõzõ fordulóban szerzett 1 pontunknak köszönhetõen megelõztük õket, így mi az eddigi legjobb helyezésrõl a 7.-rõl, míg a Baja a 8. helyrõl várhatja az utolsó elõtti õszi fordulót.

A Baja utoljára a 7. fordulóban tudott gyõzni, akkor a Gyirmótot gyõzte le 4-1-re. Azóta viszont nem tudott 3 pontot szerezni, egy döntetlent és zsinórban 5 vereséget szenvedtek.
A Veszprém FC az utolsó 5 meccsén nem talált legyõzõre, ugyan ebbõl csak egy gyõzelmet és négy döntetlent szereztünk. Többször is nyert állást engedtünk ki a kezünkbõl, így pár “elveszített” pontért bánkódhatunk.
Jelenlegi 7. hely az eddigi legjobb pozíciónk az NB II-ben, de kis szerencsével vagy nagyobb koncentrációval akár a dobogó közelében is lehetnénk és azt se veszítsük szem elõl, hogy a kiesõ helytõl sem vagyunk túl távol.
Szombati gyõzelmünk esetén ugyan nem tudunk javítani a pozíciónkon, de a megszerzett pont vagy pontok segítenének a kiesõ zónától való távolodásban. Viszont vereséggel akár 4 helyet is zuhanhatunk a tabellán.

Válasz: Kezdõcsapatot csak a meccs napján hirdet a vezetõedzõ, de az már biztos, hogy Burcsik Martinra sérvmûtét vár a téli szünetben, az állapota már nem teszi lehetõvé, hogy pályára lépjen idén. A helyén várhatóan Leitold Tamás játszik. Jelenleg más sérült nincs a keretben.

(veszpremfc.hu)