NESS Hungary NB II. Nyugati csoport 14. fordulójában csapatunk idegenben a DUNA FC Tatabánya ellen lép pályára.
 
Ellenfelünk a tabellán a 3. helyen található 25 megszerzett ponttal. Az elõzõ fordulóban idegenben 3:2 arányban nyert a Baja csapata ellen. A házi góllövõ listát 6 góllal Farkas János vezeti.
 
A mérkõzés játékvezetõje Berke Balázs, asszisztensei Gyurusi Gábor és Mohos Milán lesz.
 
Végh Tibor vezetõedzõt kérdeztük:
 
Miként értékeli az elmúlt három fordulót?
 
Sajnos mind a három mérkõzést elveszítettünk és különösen fájó, hogy ebbõl két hazai mérkõzés volt. Az MTK Budapest elleni mérkõzés 1. félidejében nyújtott védekezést leszámítva a csapat védekezése nem olyan volt, mint ami az NB II-es szinten elvárható lenne. Nem volt elég hatékony, és sajnos szerencsénk sem volt.
 
Az elmúlt fordulókban megtapasztaltuk, hogy az NB II. nem gyerekjáték, nem sétagalopp. Mindenki többet szeretett volna, de csak azokkal a játékosokkal lehet sikert elérni, akik felnõnek az NB II. színvonalához.
 
 
 
Mire számít a hétvégi DUNA FC Tatabánya elleni mérkõzésen?

Nagyon erõs csapat vár ránk, az elõzõ mérkõzések tapasztalatait leszûrve, megpróbálunk valami újat. A kezdõcsapatot közvetlenül a mérkõzés elõtt fogom kijelölni, de fõként a rutinos játékosok kapnak szerepet a hétvégén. Ellenfelünk csapatában is több rutinos játékosok szerepel.  Ezzel remélem a mérkõzés kiegyenlítettebb lesz és próbáljuk a saját játékunkat játszani. Többször is láttuk a Tatabányát játszani, mely alapján biztosan állíthatom, hogy erõs csapat, de nem a gyorsaság dominál a játékukban.
 
 
Sérült és eltiltott játékos?
 
A teljes keret a rendelkezésem áll, sem eltiltott, sem sérült játékos nincs.
 
(svse.hu)