Bognár György gárdája jókora gödörben van, hiszen utóbbi hat meccsébõl ötöt is elvesztett. Vágó Attila, a veszprémiek trénere épp ezért mindenképp ponttal távozna Bajáról.


A Veszprém FC trénere a naplo-online.hu-nak nyilatkozott a mérkõzés elõtt.

– Tavalyhoz képest nagyot léptünk elõre, hiszen kiesõjelölt alakulatból középcsapattá nõttük ki magunkat. Nagyot léptünk elõre, azonban nem lehetek maradéktalanul elégedett, mert az utóbbi négy ikszes meccsen legalább hat pontot elszórakoztunk a fegyelmezetlenségeink miatt. Az viszont jó hír, hogy most már idegenben is képesek vagyunk a jó teljesítményre, bárhol tudunk pontot szerezni, ami jó elõjel – kezdte a naplo-online.hu-nak Vágó Attila.

– Szombaton a Baja otthonában lépnek pályára.

– A bajai együttes jelenleg nyolcadik a táblázaton, egyetlen ponttal áll mögöttünk, 16 egységgel. A legutóbbi hat meccsébõl ötöt elveszített, sõt hazai pályán sorozatban háromszor bukott a Kozármisleny, az MTK, valamint a Tatabánya ellen. Ezek az eredmények a mi malmunkra hajtják a vizet.

– A Baja helyezése csalóka is lehet, hiszen az elõzõ évadban a dobogóért küzdött a csapat.

– Ez így igaz. Sérülések is nehezítették a szereplését, azonban jelenleg mögöttünk áll, és az elvünk az, hogy a hátunkat nézõ csapatokkal szemben mindenképpen pontot kell szerezni, hogy tartsuk vagy növeljük kettõnk közt a távolságot.

– Teljes lesz-e a játékoskeret?

– Burcsik Martin sajnos sérült, mûtét elõtt áll, rá nem számíthatok. A többiekre viszont igen. Bizakodó vagyok, gyõzelemre játszunk majd, és remélem, a csapat hoz még annyi pontot a hátralévõ két bajnokin, hogy nyugodt tavasz elé nézzünk.

Bajai LSE – Veszprém FC

Baja, vezeti: Pánczél (Viszokai, Iványi)

NB2.hu tipp: 1-2

(nb2.hu)