A színvonalas torna természetesen a díjátadóval zárult, ahol több híresség is tiszteletét tette. A díjátadás képeit megtekinthetik a folytatásban.

Döntõ játékvezetõje Erdõs József egy emléktollat kapott.


Kassai Viktornak, a döntõ másik játékvezetõjének Palotai Károly volt FIFA játékvezetõ gratulált, és részére emlékül egy kristályvázát ajándékozott. Ugyancsak kristályvázát kapott Erõs Gábor, aki családi okok miatt nem tudott jelen lenni, de a szervezõk szándékukkal jelezték, hogy Kassai Viktor nem egyedül érdemelte ki a világ legjobb címét, ehhez kellett állandó asszisztense is.


Különdíjak:

A legjobb gyirmóti játékos Cseri Tamás, akinek a díjat Szabó Jenõ, a Gyirmót Részönkormányzat vezetõje adta át.

A torna felfedezettje a Csorna játékosa – aki Gyirmótról szerepel kölcsönben – Szigeti Zsolt lett, akinek a díjat Horváth László, a Magyar Labdarúgó Szövetség Gyõr, Moson, Sopron Megyei Igazgatója adta át.


A torna legjobb kapusa a – Gyirmótról kölcsönben lévõ – Tatabánya kapusa, Boros Tamás lett. A díjat Zalán Barnabás az ÉD MÉH RT Vezérigazgatója adta át. Érdekesség, hogy a kapus az egyik mérkõzésén még gólt is dobott!


A torna legjobb játékosa a Veszprém játékosa, Thiagó lett. A díjat Keglovich László, 1968 Mexikó olimpiai bajnoka, az ETO volt labdarúgója adta át.


A torna gólkirálya az Ajka labdarúgója, Szabó Levente lett 8 góllal. A díjat Szabó József a Rába RT Stratégiai Igazgatója adta át.


A torna Fair Play díját a Bágyogszovát csapata kapta. A díjat Bágyogszovát Polgármestere Horváth László adta át.

A torna végeredménye:

Harmadik helyezett a Gyirmót FC csapata lett. A díjat Bolla Péter Gyõr Megyei Jogú Város kabinetfõnöke adta át Horváth Rudolf csapatkapitánynak.

Második helyen a Veszprém csapata végzett. A díjat Németh Zoltán az Észak-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelõség Igazgatója adta át.


A tornát idén a Tatabánya csapata nyerte meg, Kiprich József vezetésével. A díjat a csapatkapitány Böjte Attilla vette át Palotai Károly Olimpiai bajnok labdarúgó, volt FIFA játékvezetõtõl.


A torna vándorserlegét Horváth Ferenc özvegye Horváth Ferencné, és két fia Horváth Ferenc és Horváth Ernõ az Alcufer KFT ügyvezetõi adták át a Tatabánya csapatának.