Második alkalommal találkozunk a kék-sárgákkal a szezonban, augusztusban 1-0-ra kaptunk ki hazai pályán.

Szombaton a Puskás Akadémia vendégei leszünk az OTP Bank Liga 16. fordulójában. A találkozó 15:45-kor kezdődik a Pancho Arénában.

A felcsúti csapat jól kezdte az idei szezont, első fordulóban az Újpest, a harmadikban a ZTE otthonából vitték el a három pontot. Első vereségüket a 2.fordulóban a Paksi FC ellen szenvedték el hazai pályán, 6-1-re kaptak ki. A folytatásban aztán legyőzték a Mezőkövesdet, az MTK-t, a DVSC-t és a Budapest Honvéd csapatát.

Szurkolói információk a Puskás elleni bajnokira

 

Jegyvásárlás

  • A stadion és vendégpénztár a mérkőzés előtt 2 órával nyit 13:45-kor.
  • A jegyek elővételben 3G, 3I szektorba online normál 800 Ft alábbi linken 
  • Kedvezményes (diák, nyugdíjas) online vásárlás esetén 300 Ft, a helyszínen 500 Ft
  • 14 év alatt 0 Ft
  • Jegyvásárlás a helyszínen 1000 Ft
  • További információk a  https://www.pfla.hu/?q=static/jegyinfo oldalon.

Kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai mindenkinél ellenőrizni fogják! A 14 év alattiak részére kiváltott 0 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

Tájékoztatjuk szurkolóinkat a hatályos jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolvánnyal és személyazanosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Parkolás a vendég parkolóban lehetséges.

A mérkőzésről természetesen élő tudósítást olvashatnak honlapunkon.