2022.02.05-én, szombaton 17-órakor kerül megrendezésre az ALCUFER Stadionban csapatunk első hazai mérkőzése az Újpest FC ellen. Az Újpest jelenleg 10. a tabellán, és hozzánk hasonlóan eddig 17 pontot gyűjtött. A jegyinformációkat ide kattintva olvashatják.

A téli átigazolás időszakban eddig nem volt komolyabb játékos mozgás az Újpestnél, mindössze egy játékos távozott Stieber Zoltán az MTK Budapest csapatához. Az eddigi egy igazolása szombati ellenfelünknek Märten Kuusk (észt, Flora Tallinn – Észtország).

Aktuális ellenfelünk az NB I OTP Bank Ligában, tizennyolc forduló után, a tizedik pozíciót foglalja el a 12 csapatos bajnokságban, mérlegük négy győzelmet, öt döntetlent és kilenc vereség, huszonnégy rúgott gól mellett harmincegy gólt kaptak.

Idegenbeli környezetben a 2021/2022-es idényben eddig öt vereséget szenvedett el az Újpest FC. A Pakstól 2-1-re, az FTC-től 3-1-re, a Puskás Akadékától 2-1-re, az MTK-tól 2-1-re és az ZTE-től 2-0-ra kaptak ki a lila-fehérek. Pontszerzés a DVSC (2-2), Kisvárda (0-0), Mezőkövesd (2-2) ellen sikerült nekik. Eddig idegenbeli győzelme egy van a fővárosiaknak, a Budapest Honvéd ellen, ahol 2-1-re nyertek.

Legutóbb tétmérkőzésen a bajnokság 8. fordulójában találkoztunk a lila-fehér csapattal, ahol Varga Barnabás (2) és Szegi Vince góljaival 3-1 arányban diadalmaskodtunk.

A mérkőzésről természetesen élő szöveges tudósítást olvashatnak honlapunkon.