2021.07.03. 17:00 Abda, Abda SC Sporttelep, 100 néző

 

Gyirmót FC Győr II: Ivancsics (Kecskés, 30.) – Bene, Kiss B., Gergely (Lányi, 46.), Széles A., Béli (Nagy K., 46.), Mayer M. (Éri, 46.), Németh B. (Somogyi-Bakos, 45.), Ominger, Bagó, Mayer Á. | Vezetőedző: Polyák Gábor

 

Mezőnyfölényben játszott csapatunk a mérkőzés első negyedórájában, ennek ellenére a 13. percben egy jól helyezett bal oldali szabadrúgás után a hazaiak jutottak vezetéshez. A 16. percben aztán a túlságosan nyugodt hazai védő lábáról Mayer Á. lopta le a labdát, és egyből a hazai hálóőrrel találta szemben magát, majd 10 méterről a kapu hosszú oldalába lőtt. A 18. percben Mayer Á. jó ütemű bal oldali beadására érkezett Mayer M., és az elmozduló kapus helyére, a kapu bal oldalába helyezett, ezzel gyorsan megfordította az eredményt csapatunk.

 

A 23. percben Bagó futott el védőjéről leválva a bal összekötő helyén, majd 14 méterről higgadtan emelt a kapuba. Tíz perccel az első játékrész vége előtt Bagó hajszálpontos jobb oldali beadását Mayer Á. fejelte a kapu bal oldalába. Egy perccel később egy látványos hazai támadás végén a bal oldali beadást Fekete T. fejelte a hosszú alsó sarokba. A 38. percben Mayer Á. lekészítését követően Ominger lőtt a védők szorításában 15 méterről laposan a kapuba.

 

Az 51. percben Ominger kapott jó labdát, és lőtt 14 méterről, nagy erővel a kapuba. A második játékrész első felében is mezőnyfölényben játszott csapatunk, de lövéseinket egészen a 68. percig rendre védte Boráros, amikor aztán Somogyi-Bakos átadását váltotta gólra Éri.

 

A találkozó utolsó negyedében magabiztos labdabirtoklás mellett vezette csapatunk sorra támadásait, a hazaiak pedig kontratámadásokra rendezkedtek be, és ezekből alakítottak ki lehetőségeket. Ám újabb találat már nem született, így második számú csapatunk 7-2-es győzelmet aratott első felkészülési mérkőzésén.