Játékvezető: Pörgei Gergő (Urbán Richárd, Turi Miklós)

​ABDA: Boráros – Farkas M., Kozma B., Korsós D., Szücs G. – Balogh L. – Molnár G. (Gál D. 77), Pintér M., Szekeres K. – Püspök P., Jász D.

Vezetőedző: Gyurmánczi Attila

GYIRMÓT: Iváncsics – Kovács O. (Gál M. sz), Kiss B., Széles A., Lampert – Bagó (Kovács B.87), Béli, Somogyi-Bakos – Mayer Á.(Mayer M. 86), Fekete T.(Hécz 67), Babayigit

Vezetőedző: Polyák Gábor

Gólszerző: Püspök, Jász D., Gál D., Balogh L., ill: Mayer Á., Bagó, Lampert, Somogyi-Bakos

14. perc: Bal oldali akciót követően a középen menteni szándékozó Pintér Marcell fejéről saját kapujának közepébe pattant a labda (0-1)

19. perc Püspök Péter az átvételt követően befelé cselezett a jobb oldalról, majd 17 méterről ballal lőtt, a labda a védőkön megpattanva a kapu bal oldalába perdült (1-1)

50. perc: Bagó Bálint adott remek labdát a bal összekötő helyén kilépő Mayer Ádám elé, aki egy cselt követően 14 méterről jobbal a kapu bal oldalába lőtt (1-2).

54. perc: Széles András buktatásáért megítélt 22 méteres jobb oldali szabadrúgásból Lampert Krisztián lőtt ballal nagy erővel, a labda a sorfalon megpattanva a balra mozduló Boráros mellett a kapu jobb oldalába hullott (1-3).

56. perc: Egy bal oldali akciót követően a középen felzárkózó Jász Dominik elé került a labda, aki egy állítást követően jobbal 17 méterről a jobb felső sarokba lőtt (2-3).

72. perc: Az egy perce beállt Gál Dávid egy csellel átjátszotta Lampertet, majd 10 méterről ballal laposan a kapu jobb oldalába lőtt (3-3).

79. perc: Hécz Armand tört előre a jobb oldalon, kitűnnőenjátszott középre, Somogyi-Bakos az átvételt követően 13 éterről jobbal a kapu bal oldalába lőtt (3-4).

82. perc Egy labdavesztést követően a középen érkező Balogh László elé került a labda, aki egy állítást követően jobbal nagy erővel a bal felső sarokba lőtt (4-4).

A Győr-Moson-Sopron megyei I. osztály 26. fordulójában a tabellán hasonló helyzetben álló Abda otthonába látogatott csapatunk, ahol már az első negyedóra könnyékén esett gólváltásnak köszönhetően kialakult a félidei eredmény. Ekkor még senki sem gondolta volna, hogy szünet után egy igazán közönségszórakoztató, gól gazdag második játékrésznek leszünk tanúi. Tény azonban, hogy látványos támadásokkal, szép gólokkal, kapusbravúrokkal, szikrázó párharcokkal színesített játékot láthattunk, amin belül több alkalma is volt a csapatoknak, hogy bevegyék ellenfelük kapuját, de a találkozó így is a labdarúgás remek propagandájául szolgált.

Gyurmánczi Attila: Két jó csapat remek mérkőzését elrontotta egy „fekete ruhás”.

Polyák Gábor: Egy már megnyert mérkőzésen kellett megelégednünk az egy ponttal a rutintalanságunknak köszönhetően.