2021.07.23 17.00 | Elixhausen, Elixhausen Spiel- und Sportanlagen | Felkészülési mérkőzés

Al FAteh FC: Aljari -Alnashmin, Alhassan, Alhabib, Batna, Kanabh, Alothman,, Alyoussef, Buheimed, Alzgaan, Koval Vezetőedző: Ferrera Yannick
Gyirmót FC Győr: Hársfalvi- Major, Ene, Széles, Zeke – Nagy P., Vass Á., Hajdú- Hasani F, Varga B., Medgyes Z | Vezetőedző: Csertői Aurél
60. perctől: Hársfalvi- Szegi, Karacs, Széles, Kirják – Radics, Csonka, , Heffler ,Herjeczki- Lencse, Simon
Jó ritmusban kezdődött a mérkőzés, bár nagyobb helyeztet sem nekünk sem arab ellenfelünknek nem sikerült kialakítani. Az első gólra a harmincadik percig várni kellett, amikor Vass Ádám labdaszerzését követően Nagy Patrik ugratta ki Varga Barnabást, aki higgadtan a bal alsó sarokba gurította a labdát ezzel megszerezve csapatunknak a vezetést. A hazaiak nem vártak sokat az egyenlítéssel már a harmincnyolcadik percben egyéni hibánkat kihasználva – Batna gurította a labdát az üres kapuba. A hátralévő időben a kapuk nem  forogtak veszélyben.
A második félidőt magabiztos játékkal kezdtük, ekkor többet birtokoltuk a labdát, és többnyire az ellenfél térfelén tartózkodtunk. A hatvannegyedik percen az egész felkészülés alatt remek formában játszó Herjeczki Kristóf  20 m-ről egy erőteljes lövéssel a léc alá bombázott. A gól gyártás itt nem állt meg a hetvenegyedik percben ismét Herjeczki Kristóf ugrott ki a védők között, lövését a kapus bravúrral hárítani tudta, de a kipattanóra Csonka András csapott le és az üres kapuba gurított, ezzel kialakította a mérkőzés végeredményét.
Együttesünk vezetőedzője Csertői Aurél értékelése a mai mérkőzés után:
 “Az gondolom, hogy sokkal jobban futballoztunk az ellenfélnél ha bár az elején voltak hibák a játékban de fölvettük a ritmust egy negyed óra után irányítottuk a játékot több gólszerzési lehetőségünk volt. A második félidőben a főlényünk gólokká érett és azt gondolom, hogy megérdemelten nyertük meg ezt a mérkőzést.”