Az MTK elleni 4-1-es vereséggel biztossá vált a kiesés. Változik valami ezzel a csapat életében?
Ez semmin sem változtat, sõt, azt kell mondanom, hogy a csapat hozzáállása az utóbbi mérkõzéseken példaértékû volt, szeretném, ha ez a folytatásban is így lenne. A mutatott játékkal is elégedett vagyok, sokat fejlõdtünk. A bajnok MTK otthonában kikaptunk ugyan 4-1-re, de a 70. percig egálra állt a találkozó, kimondottan jó meccset játszottunk. Az utolsó 20 percben az MTK minõségi cseréi döntötték el a meccset, de csak dicsérni tudom a fiúkat.
 
Sérülések, eltiltások nehezítik a csapat dolgát, ez milyen nehézséget okoz?
Sajnos sok sérültünk van, ez igaz, van olyan játékos, akire hosszú hetek óta nem számíthatok. Nyilván ez komoly nehézséget okoz, de az a véleményem, hogy annyian vagyunk, ahányan, azokkal a játékosokkal kell megoldani az elõttünk álló feladatot, akik rendelkezésre állnak.
 
Hétvégén a Gyirmót FC Gyõr lesz az ellenfél, milyen mérkõzésre számít?
Mindenképp nyerni szeretnék. Az utóbbi meccseken látott, harcos, lelkes, bátor támadójátékot felvonultató játékot várom a csapattól. Fontos, hogy az önbecsülésünket megõrizzük, és minden játékos bebizonyítsa, hogy többre képes annál, mint amit a szezon eddigi mérkõzésein mutatott. Ami szintén nagyon fontos: szeretnénk kiszolgálni a soproni közönség azon részét, amely így is kitartott a csapat mellett.