A gyirmóti sporttársadalom többször is bizonyította már, hogy néha igazán családias légkör veszi körül mindennapjait. Így volt ez vasárnap is, amikor az ALCUFER csoport és a RETRO GYIRMÓT öregfiúk csapata elfogadva a Széchenyi István Egyetem vezetőségének meghívását, egy rendkívül jó hangulatú tornán szerepelt, amivel a XVI. Labdarúgó Eirópa-bajnokságot köszöntötték. Az eseményen hét gárda tette tiszteletét, a rendező mellett a FRADI öregfiúk, az ETO Old Stars, a Széchenyi Old Boys, az AUDI, valamint részünkről az ALCUFER és a RETRO GYIRMÓT együttese.

A kitűnően megszervezett és rendkívül jó hangulatban lezajlott kispályás tornán mind az ALCUFER, mind pedig a RETRO GYIRMÓT csapatának játékosai kitettek magukért, hiszen előbbi az elődöntőben búcsúzott, míg utóbbi az egész tornán veretlennek bizonyult a rendes játékidőket tekintve, a döntőben azonban a városi rivális zöld-fehérekkel szemben 2-2-es eredmény után büntetőkkel alulmaradt.

Első csapatunk csodálatos tavaszi menetelése után most is megtapasztalhattuk, hogy igazán értékes lehet a második hely és az ezüstérem is szépen tud csillogni, így büszkék vagyunk mindkét együttes teljesítményére.

A RETRO GYIRMÓT csapata: 

Vörös István, Kocsis Imre, Horváth Szabolcs, , Czuppon Dezső, Földes Krisztián, Oross Márton, Polyák Gábor, Vollai Tamás, Bodor Zsolt, Nácz Norbert, Török Szabolcs, Nyúl Martin

Csapat menedzser: Lapincs Attila

Az ALCUFER csoport dolgozóinak csapata: 

Csiszár Tamás, Czifrik Bálint, Bodó Mihály, Tóth András, Paár Olivér, Margl Attila, Vedres Norbert, Kovács Róbert, Bieder Gábor, Horváth Áron

Csapat menedzser: Csiszár Tamás