Korábban már beszámoltunk róla, hogy a felkészülési mérkőzéseink során két védőnk, Lázár Patrik és Németh Bence is súlyos sérülést szenvedett, ami után mindkettőre műtét és többhónapos kihagyás vár, ezért szakmai stábunk az elmúlt napokban kiemelt figyelmet fordított az átigazolásra annak érdekében, hogy ebbe a csapatrészbe erősítés érkezhessen. Így került hozzánk Radics Márton a Puskás Akadémia csapatától, valamint sikerült leigazolni a rutinosabbnak számító 26 éves Karacs Dánielt, aki a Monor csapatától érkezik hozzánk.

Elég későn, 11 évesen kezdtem a labdarúgást a Gyáli BKSE-ben – kezdte bevezetőjét Karacs Dániel. Itt pallérozódtam, majd leigazolt a Vecsés. Utána az Újbuda FC-ben és a Budafoki MTE-ben játszottam, innen kerültem a Monor SE-be. Szép időszak volt, hiszen az NBIII-ban bronzérmet ünnepeltünk, majd később feljutottunk az NBII-be. Mindezek mellett a Ferencváros futsalcsapatában is játszottam hét évig, egészen jól ment ez is, hiszen eljutottam a címeres mezig, 12-szeres válogatott vagyok.

Karacs Dániel a védelem több pontján megfordult már pályafutása során, de középen érzi igazán jól magát.

Budafokon és Monoron többször is játszottam az un. hatos pozícióban, de jobb lábasan a belső védő poszton tudom kihozni magamból a legjobbat. A Budafokban futballoztam az NBII-ben, amikor Bernd Storck behívott az U21-es válogatottba, azt hiszem ez komoly elismerés volt egy másodosztályú játékosnak. Később, már a Monor játékosaként feljutottunk az NBII-be, akkor az MTK-tól kaptam egy kétéves szerződést, de visszaadtak kölcsönbe Monorra. Még a mai napig hívnak vissza futsalozni is, de profi szerződéssel már elképzelhetetlen, hogy két fronton teljesítsen az ember. A heti tíz-tizenkettő edzés és a kettő bajnoki meccs nagyon megerőltető volt abban az időszakban. Január végén jött a Gyirmót megkeresése, aminek nagyon örültem. Szeretnék élni a lehetőséggel és olyan teljesítményt nyújtani, hogy a tavaszi idény után nyáron életbe léphessen a megállapodásunkban rögzített két év hosszabbítást magában foglaló opció.