Örültem a lehetõségnek és remélem jó benyomást tettem Hannich Péternél és a Nyíregyháza ellen is számít rám. Még a Bercsényi Miklós Gimnáziumba járok, jövõre érettségizem. Tervbe van a továbbtanulás is, de sok minden változhat addig. Elsõnek szeretném, hogy stabil játékosa legyek a Gyirmótnak az NBII-ben, de mint mindenkinek, így nekem is az NBI a végsõ cél.
Édesapám (Mayer Tibor) is jó játékos volt a Gyõri ETO-ban, de egy sérülés miatt nem teljesedett ki a pályafutása, megpróbálom én helyette.
A csapattársaimmal jól kijövök, fõleg a második csapatnál pallérozódó Orbán Istivel, Gelencsér Gyurival, Horváth testvérekkel,… vagyok jóba, de az elsõ csapatnál sokat segít Villám Balázs és Nagy Patrik is.
Mérkõzés elõtt volt bennem egy kis drukk, de ahogy a pályára léptem ez elmúlt. Bízom benne, hogy most kicsit több lehetõséget kapok és hasznára leszek a csapatnak. Örülnék, ha gólt is tudnék szerezni, de most csak az számít, hogy nyerjen a csapat, mert úgy lenne esélyünk a bronzérem megszerzésére.
– zárta mondandóját Mayer Ádám.
Sok sikert kívánunk.