BUDAPEST HONVÉD FC – GYIRMÓT FC GYÕR 2-1 (2-0)

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKÕZÉS, 2014.07.12. 11.00-ÓRA, BUDAPEST, BOZSIK JÓZSEF STADION, 200 NÉZÕ

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:

BUDAPEST HONVÉD FC: Kemenes Sz., P. Ikenne-King, A. Ignjatovic, R. Alcibiade, Fejes J., Hidi P., A. Goody, A. Daud, Vernes R., T. Job, S. Youla (Cserék: Szemerédi N.,A, Sundas, Baráth B., M. Kristi, A. Navaro, Kapacina V., Vécsei B., Prosser D., A. Mancini, Nagy G., Ihring-Farkas S.)

GYIRMÓT FC GYÕR:

I. FÉLIDÕ: Somogyi Cs., Balog Z., Sós M., Hajba T. Farkas M., Fekete Sz., Kiss M., Kovács D., Maidics B., Paku R., Oross M.

II. FÉLIDÕ: Deli Z., Nagy G., Lengyel D., Lázár P., Présinger Á., Papp K., Madarász M., Kákonyi D., Magasföldi J., Beliczky G., Andorka P.

TUDÓSÍTÁS:

8.p. Youla csinált helyet magának, majd 14 méterrõl laposan a kapuba lõtt. 1-0.

32.p. Vernes cselezgetett, majd 15 méterrõl lõtt, a laposan guruló labda felpattant egy göröngyön Somogyi elõtt, így az a felsõ léc alá vágódott védhetetlenül. 2-0.

62.p. Kákonyi adott remek labdát a középen érkezõ Magasföldinek, kinek lövését elõször a kapujából kimozduló hazai kapus kiütötte, de pont Andorkához, aki a bal oldalon érkezõ Beliczky elé gurított, õ pedig a hálóõr helyére, a kapu közepébe lõtt! 2-1!

ÖSSZEGZÉS:

Második felkészülési mérkõzésünkön az elsõosztályú Budapest Honvéd otthonában léptünk pályára.

A remek iramú találkozó elején a 3. percben már helyzetünk volt, de Oross lövését Kemenes hárította, majd a Honvéd veszélyeztetett, a tavalyi szezonban még nálunk játszó Fejes próbálkozott a gólszerzéssel.

A 8. helyzetben sajnos már hátrányba kerültünk, a 32.-ben pedig egy nagyon balszerencsés gólt kaptunk, ugyanis Vernes lövése közvetlenül Somogyi keze elõtt pattant fel váratlanul a felsõ léc alá, így kapusunk tehetetlen volt már akkor.

A második játékrészben is voltak helyzetek, nálunk például Andorka kapufája, az 54. percben. Csatárunk szép cselek után trafálta telibe nagy erejû lövésével a bal kapufát.

Majd a 62. percben egy tetszetõs támadásból gólt is sikerült szereznünk, utána is voltak helyzetek, de több találat már nem született.

A Draßburg elleni mérkõzéshez hasonlóan most is két sornak adott 45-45 percet Sisa Tibor vezetõedzõnk.

Mindkét játékrészben látszott az akarat labdarúgóinkon, de sajnos ez ma gyõzelemmel nem társult.

Következõ edzõmérkõzésünkre jövõ héten kedden 17.00-órakor kerül sor, amikor az MTK Budapest csapatát fogjuk fogadni.