Csornai SE – Gyirmót FC Gyõr 1-7 (0-4)

Csornai SE: Lõre P., Dorogi A., Nagy Sz., Jakab Á., Geri T., Molnár G., Nagy Sz., Kiss M., Véghelyi R., Sarus B., Gál B.

Cserék: Fentõ I., Ködmön Sz., Horváth A., Mondovics D., Maidics B., Kiss A.

Vezetõedzõ: Varga Péter

Gyirmót FC Gyõr: Deli Z.,(Kolozsvári M.) Hajba T., dr. Kardos N., Gévay Zs. (Cseri T. szünet), Varga L., Horváth R., Lázár P., Fitos L., (Tóth N. szünet) Laki B., Nagy L., Ferenczi I. (Vörös Torma M. 57.p.)

Vezetõedzõ: Csank János

Góllövõ:  0-1 Fitos L., 0-2  Ferenczi I., 0-3  Horváth R., 0-4  Ferenczi I, 0-5 Cseri T., 0-6 Ferenczi I., 0-7  Nagy L. 1-7  Ködmön Sz.

13.p. 0-1 Ferenczi ugratta ki Lakit középen, aki egybõl lõtt, de a hazai kapus szépen védett. A kipattanó Fitos elé került, aki középrõl, 15 méterrõl a hazai kapus lába között a hálóba lõtt.

15.p. 0-2 Deli húzott le egy beadást, majd Lakinak dobta ki  a labdát. Laki a félpályánál levette a kidobást, majd kiugratta Fitost a jobb oldalon, aki az alapvonalról Ferenczi fejére ívelt, aki így 6 méterrõl a hálóba fejelt.

28.p. 0-3 Nagy László passzolt Lakinak, aki a bal oldalról nagy helyzetben lõtt, de a hazai kapus bravúrral védett. A Kipattanó Horváth elé került, aki egy csel után 6 méterrõl a jobb alsó sarokba lõtt.

30.p. 0-4 Horváth 40 méteres keresztlabdával indította Hajbát a jobb oldalon, aki a jobb szélen levezette a labdát az alapvonalig, ahonnan középre adott és az 5 méteren érkezõ Ferenczi a hálóba fejelt.

52.p. 0-5 Nagy László szerzett labdát az ellenfél térfelén majd Cserinek passzolt, aki 25 méterrõl, középrõl kilõtte a bal alsó sarkot.

53.p. 0-6 Cseri ugratta ki a jobb oldalon Hajbát, aki megelõzte védõjét és pontosan Ferenczi fejére ívelte a labdát, aki 3 méterrõl, középrõl a hálóba fejelt.

68.p. 0-7 Hajba ment el a jobb oldalon, és szép beadását Nagy László bevetõdve a hosszú oldalon vágta a jobb alsó sarokba.

75.p. 1-7 Egy védelmi hibánkat kihasználva Ködmön fejelt a kapunkba.

FERENCZI 3 GÓLLAL TÉRT VISSZA

Komolyan vette csapatunk a mai edzõmérkõzést, így a mérkõzés nagy részében birtokolta a labdát a Csank legénység. Jól játszottunk, és szebbnél szebb gólokat rúgtunk, így a nagy különbség sem túlzott.

Örömteli, hogy az eddig jobbára a cserepadon ülõ játékosok kitettek magukért, mellyel jelezték, hogy lehet rájuk számítani. Külön öröm, hogy Ferenczi felépült, és 3 góllal vette ki részét a mai gyõzelembõl.

A hét végén reméljük ismét kellemes gondjai lesznek Csank mesternek az összeállítás megadása közben. mz