Dorogi FC – Gyirmót FC Gyõr 0-4 (0-1)
Dorog, Buzánszky Jenõ stadion, 300 nézõ
Vezette: György István, Jurák Ferenc, Csongrádi Csaba
Dorogi FC: Vajda G., Fürjes Á., Koronczai B., Berkó Á., Fekecs D., Hauzer D., Nagyházi D., Szedlár Z., Perovic D., Skita T.
Cerék: Grósz G., Klányi K., Kinyik Á., Kopányi Á., Horváth G.
Vezetõedzõ: Németh Szabolcs
Gyirmót FC Gyõr: Somogyi Cs., Nagy S., Balog Z. (Lengyel D. A szünetben), Lázár P., Présinger Á., Madarász M. (Kiss M. a szünetben), Papp K., Beliczky G., Magasföldi J., Cseri T. (Paku R. 75.p.), Andorka P. (Oross M. a szünetben)
Vezetõedzõ: Sisa Tibor
31.p. 0-1 Madarász végzett el szabadrúgást a félpályáról. Az ívelésbe Magasföldi akart belefejelni nagy helyzetben, de játékosunkat kilökték a labda alól. A labda így kapura ment, de a hazai kapus bravúrral kiütötte azt Lázár elé, aki 5 méterrõl a kapuba lõtt.
55.p. 0-2 Présinger tört be a vendégek büntetõterületére ahol buktatták, 11-es! A büntetõt Magasföldi a jobbra vetõdõ kapus mellett a bal alsó sarokba vágta.
63.p. 0-3 Beliczky ívelt a jobbösszekötõ helyérõl a hosszú oldalra Orossnak, ahol csatárunk 5 méterrõl a rövid sarokba fejelt.
74.p. 0-4 Oross végzett el gyorsan egy bal oldali szögletet és Kiss Mátéhoz passzolt. Kiss a bal oldalról, 25 méterrõl lõtt, a labdába egy védõ beleért, így a labda a jobb felsõ sarokba vágódott.
Nagy melegben játszottak a csapatok, de a játékon ez nem látszott. Az elsõ félidõben többet birtokoltuk a labdát, de a hazaiak is jól játszottak, és kétszer Somogyi bravúrja mentette meg kapunkat a góltól. Jól játszottunk az elsõ félidõben, sok helyzetet kidolgoztunk, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott, így a szünetben minimális volt az elõnyünk.
A második félidõben egyoldalú lett a játék, hiszen végigtámadtuk a játékrészt. Ebben afélidõben is jól játszottunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, és feljavult a helyzetkihasználásunk is.
Összességében megérdemelten nyertünk és ezzel a gyõzelemmel ma befejeztük a felkészülést.
Jövõ szombaton 17.00 órakor megkezdjük az õszi szezont, Körmenden, a Magyar Kupa elsõ fordulójában.