Horvátországban, az évnek ebben a szakaszában, elég szelesés esõs az idõjárás, de megközelítõleg 8 – 10 fokkal melegebb van, mint itthon.A delegációnk szállása, az Aminess Maestral Hotel egy minden igényt kielégítõ,négy csillagos szálloda, ahol remek a konyha és tökéletesen lehet pihenni. Aszállodához tartozik több nagyon jó minõségû füves pálya, valamint egy mûfüvesjátéktér is. A Stadion Laco pedig a tengerparton van, ahol majd a mérkõzéseketjátsszuk az Istra Winter Cup tornán. A körülményeket tehát jól ismerjükHorvátországban és ez nagy elõnyt jelent az edzõtáborozás során.

Hannich Péter szakmai igazgató és Szepessy Lászlóvezetõedzõ, huszonöt játékossal fog dolgozni Novigrádban. Az Istria Winter Cupcsoportmérkõzési pedig a hét közepén kerülnek lebonyolításra. Szerdán 15.00órakor a házigazda NK Novigrád, egy nappal késõbb, ugyanebben az idõpontbanpedig a szlovén élvonalbeli FK Krupa lesz az ellenfelünk. A torna helyosztó találkozóira szombaton kerül sor, a döntõ idõpontjapedig vasárnap 15.00 óra. A Gyirmót FC Gyõr 2016 – ban és 2017- ben is megnyerteezt a tornát és így kétszeres címvédõként szerepel most ezen a hat csapatostornán.  

 

A Gyirmót FC Gyõr utazó kerete:

Rengel Péter, Rusák Edvárd, Sebõk Zsolt

Achim Sebastian Zoltán, Czár Richárd, Csongrádi Márk, FarkasZoltán, Gelencsér György, Horváth Roland, Kiss Máté, Kõris Krisztián, LázárPatrik, Lengyel Dániel, Nagy Patrik, Németh Zsolt, Paku Roland, Présinger Ádám,Sandal Dominik, Stieber András, Szalánszki Gergõ, Széles Imre Antal, SzilvásiPéter, Varga Péter, Villám Balázs, Vörösbaranyi Armand